Jador, adevărul despre problemele lui de sănătate: „Nu am cancer la colon. Mă las pentru că...”. Motivul real pentru care renunță la muzică

 Calin Maria Bianca
.

Jador, adevărul despre problemele lui de sănătate. La începutul lunii iunie, Jador declara direct de pe patul de spital că se confruntă cu probleme de sănătate și vrea să renunțe la muzică la sfârșitul acestui an. Ținând cont că anunțul a fost făcut din spital, mulți s-au gândit că are legătură cu problemele de sănătate, mai ales că el a mărturisit de multe ori că este predispus la cancer de colon, fiind vorba de gena familiei sale la mijloc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Jador, adevărul despre problemele lui de sănătate. Spre surprinderea tuturor, Jador a urcat pe scenă la scurt timp după și și-a onorat evenimentele, urmând să fie prezent la toate cele luate pe anul acesta, până în luna decembrie. S-a spus că are cancer de colon, însă el nu a negat până acum acest lucru. Fără a mai lăsa loc de interpretări, de data aceasta a ieșit în față și a recunoscut că nu are cancer de colon și nici vreo boală incurabilă, ci este foarte bine acum.

jador7jador7

Citește și: Jador s-a fotografiat pe patul de spital cu perfuzia în mână și a făcut un anunț șocant: „Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață…” / De ce vrea să se retragă din muzică

Citește și: Jador și Alexandra Dobbia s-au despărțit, după ce artistul s-a afișat în ipostaze tandre cu Simina Loica: „Am luat-o în direcții diferite, a fost o…'

Citește și: „Când copiii drogați ai celor influenți sunt lăsați liberi și ucid, statul eșuează'. Dan Negru critică dur Poliția Română și sistemul sanitar, după accidentul din 2 Mai și tragedia din Botoșani

Citește și: Fratele fetei ucise în Mangalia face acuzații grave despre criminală: „Patronul a șantajat-o pe sora mea, Alina, să îi scrie demisia Loredanei pentru că nu mai dorea sa întrețină relații sexuale cu ea”

Jador, adevărul despre problemele lui de sănătate

Dacă în urmă cu doar câteva luni, Jador îngrijora pe toată lumea de pe patul de spital și anunța că se confruntă cu probleme de sănătate destul de grave, acum artistul spune că este „foarte bine', însă cu toate astea tot se retrage din muzică la finalul anului. Nu, nu este vorba despre starea lui de sănătate acum, fiindcă a avut doar câteva probleme la esofag, ci motivul este cu totul și cu totul altul.

„Fac clipul ăsta pentru oamenii care îmi iubesc muzica! Sunt foarte bine, nu sunt bolnav incurabil! Nu am cancer la colon! Nu am alte boli. Sunt foarte bine, am avut o mică problemă la esofag, acum sunt foarte bine', a spus Jador, în cadrul unui clip postat pe TikTok.

Motiv real pentru care renunță la muzică

Ei bine, spre surprinderea tuturor, Jador a explicat că retragerea sa din muzică nu are deloc legătură cu problemele sale de sănătate, așa cum a spus în urmă cu două luni. Se pare că de data aceasta, artistul a venit cu un alt motiv, și anume faptul că se lansează în domeniul afacerilor pentru că își dorește să câștige foarte mulți bani, și anume mai mulți decât face în muzică.

„Mă las de muzică în decembrie, pentru că vreau să mă mut la Bacău, să mă apuc de afaceri și să fac bani mulți, atâta tot', a mai spus Jador.

Jador s-a fotografiat pe patul de spital cu perfuzia în mână și a anunțat că se retrage din muzică în iunie

Zvonurile privind faptul că Jador suferă de cancer de colon au venit chiar după ce el s-a afișat pe patul de spital și a declarat că se retrage din muzică din cauza problemelor de sănătate. Înainte de acest episod, el a tot fost la spital și a făcut numeroase analize, explicând public că merge regulat la control pentru a nu avea cancer de colon, fiind o problemă de sănătate ereditară la el. A îngrijorat pe toată lumea și mulți au crezut că decizia de a se retrage din muzică este temporară, însă se pare că artistul este mai sigur ca niciodată, chiar dacă din punct de vedere al sănătății o duce foarte bine acum.

„Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite pentru jadorașii mei. Ultima piesă va fi în luna Decembrie. Împreună cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă.

Anul ăsta sper ca Dumnezeu să mă țină în viață și să mai pot merge măcar la câteva concerte. În cazul în care nu o să mai fiu, vă dau vouă, fanilor mei, muzică gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj. Aveți grijă de sănătatea voastră!’, este mesajul publicat de Jador pe conturile sale de socializare, în luna iunie.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton