Jador confirmă despărțirea de Oana Ciocan: ”Nu mai alcătuim un cuplu. Motivele...” Artistul pregătește o piesă pentru cei care suferă din dragoste / EXCLUSIV

.

Jador confirmă despărțirea de Oana Ciocan. Cei doi au fost surprinși, recent, în ipostaze romantice, într-un club, dar cu toate acestea solistul susține că tânâra nu mai face parte din viața lui. Mai mult decât atât, cântărețul a anunțat că se pregătește să lanseze o piesă pentru cei care suferă din dragoste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jador pregătește o piesă pentru cei care suferă din dragoste. Cântărețul speră să facă furori cu noua lui melodie și să se bucure de succes.

bogdan-mocanu-1bogdan-mocanu-1

Citește și: Ce relație are Jador cu logodnicul surorii sale și ce i-a spus când s-au cunoscut. Camelia Dumitrache: „Seamănă foarte mult. Fratele meu e mai agitat…'

Citește și: Bogdan Mocanu, după ce Jador și Oana Ciocan au anunțat despărțirea și apoi au fost suprinși împreună în club: „Cred că un copil o să îl facă mai responsabil. Se potrivesc foarte bine și reușește să îl tempereze'

Citește și: Ce face Oana Moșneagu cu accesoriile, buchetul de la nuntă și cele două rochii de mireasă: „Intenționez să vopsesc rochia de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp. O să mă vedeți purtând-o…”. Vlad Gherman nu a vrut să-și vadă iubita mireasă înainte de nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Dorel Vișan a plecat de acasă de la 11 ani, pentru a învăța: „La noi, nu era școală elementară, numai până la clasa a IV-a. Am plecat în altă localitate și toată viața mea mi-a fost dor de mama. Am considerat că învățătura este…” / EXCLUSIV

Jador spune că s-a despărțit de Oana Ciocan

Jador confirmă faptul că nu mai formează un Oana. Cântărețul a refuzat să vorbească despre motivele acestei despărțiri, dar a declarat că va avea o vară încărcată așa cum îi stă bine unui artist de succes.

'M-am despărțit de Oana. Motivele le ținem pentru noi. Dar dacă tot vrei să scrii, poți să anunți și faptul că am în lucru o piesă pentru despărțire. Pregătesc o melodie pentru despărțiri… Vara asta am un program plin, cânt în mai multe locuri pe la noi, apoi am un angajament în Germania…', a declarat Jador, pentru viva.ro.

Jador și Oana au fost la un pas de căsătorie. După ce au anunțat că s-au despărțit, ei au fost văzuți în ipostaze tandre într-un club. Acum, Jador a confirmat despărțirea. 'Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu', a mai spus Jador, pentru viva.ro.

Ce se întâmplă, de fapt, între Jador și Oana Ciocan după ce au anunțat despărțirea și apoi au fost suprinși împreună în club

Nici Jador și nici Oana Ciocan nu au mai declarat nimic despre relația lor după ce s-au despărțit. De asemenea, nici când au fost surprinși în ipostaze tandre în club după ce și-au spus „adio„ nu au avut nimic de comentat, astfel că și-au ținut fanii în suspans. Totuși, Camelia, sora cântărețului a făcut lumină în acest caz și a explicat de ce nu a spus Jador nimic despre povestea de dragoste cu Oana Ciocan după cele întâmplate.

„El a decis să nu-și mai publice viața pe rețelele de socializare cu absolut nimic, nici măcar cu el, pentru că lumea este rea, a decis că așa este mai bine pentru el și eu îi respect decizia. Cred că a luat o decizie foarte bună. Lumea interpretează vorbește mult. E mai bine așa’, a spus Camelia, sora lui Jador, în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu’.

Fără a da prea multe din casă, Camelia a dezvăluit că Jador a luat decizia de a fi rezervat cu viața lui personală, mai ales atunci când vine vorba despre latura amoroasă, astfel că acesta este motivul pentru care nu se mai știe nimic despre relația dintre el și Oana Ciocan.

Decizia Oanei Ciocan după ce Jador a anunțat că s-au despărțit

Atunci când și-au oficializat relația, Jador și Oana Ciocan au lăsat să se înțeleagă că vor să-și întemeieze o familie și se postau mereu împreună, în ipostaze tandre, astfel că fanii au fost șocați când artistul a anunțat că nu mai formează un cuplu. Nu au dezvăluit motivele despărțirii, însă mai apoi au luat decizii radicale în viața lor.

„Am luat hotărârea ca de acum încolo, viața mea personală să fie privată! Social media este mediul care nu ajută, ba chiar te supune la o judecată gratuită, așa că totul o să rămână privat de acum încolo', se arată în postarea făcută de tânără, pe rețelele de socializare.

Din noile declarații făcute de Camelia, sora lui Jador, se pare că și artistul a luat aceeași decizie, relația lor fiind în continuare sub semnul întrebării.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton