Jador l-a adus în discuție pe Culiță Sterp la Survivor All Stars: "Când am auzit că și el a făcut, îmi venea să..." Ce a dezvăluit despre fratele lui Iancu Sterp

 Radulescu Ruxandra
.

Jador l-a adus în discuție pe Culiță Sterp la Survivor All Stars. Jador i-a povestit lui Andrei Ciobanu, la Survivor All Stars, despre un moment care a avut loc în sezonul 2 al Survivor România și care îl aduce în prim plan pe Culiță Sterp, fratele lui Iancu Sterp din tabăra Războinicilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În cea mai recentă ediției Survivor All Stars, Jador a dezvăluit că îl cunoaște pe Culiță Sterp de foarte mult timp și că, de fapt, sunt buni prieteni încă de dinainte de participarea la concursul de aventură. Manelistul a demonstrat că știe multe lucruri despre fratele lui Iancu Sterp și i-a surprins pe toți când a spus despre Culiță că a jucat baschet profesionist. Jador a menționat că el, spre deosebire Culiță, nu a făcut niciun fel de sport de performanță.

jador-la-survivor-romania-2021-despre-culitajador-la-survivor-romania-2021-despre-culita

Ce a dezvăluit Jador despre Culiță Sterp la Survivor All Stars

Jador a împărtășit câteva aspecte interesante despre Culiță Sterp, într-o discuție cu Andrei Ciobanu, la Survivor All Stars. Manelistul a spus că fratele lui Iancu Sterp a făcut baschet de performanță, fapt care l-a luat total prin surprindere. Jador a mai adăugat că în timpul sezonului 2 de la Survivor România era singurul care nu se implicase în sportul de perfomanță.

Citește și: Cum s-au cunoscut Jador și Culiță Sterp de la Survivor. Prietenia lor e în pericol, acum!

Citește și: Ce părere are mama Geta despre Denisa Coțolan, viitoarea soție a lui Iancu Sterp: „Să nu mă înțeleagă greșit. E fată harnică, nu e fițoasă. Nunta lor are loc în toamnă

Citește și: Ce planuri are Maria Lungu pentru Survivor All Stars: „Simt că data trecută nu a fost suficient. Vreau să…. A fost implicată în ample scandaluri, în sezonul 4

Jador: Știi ce e nașpa? Până și Culiță…am zis – băi, Culiță nu are cum să facă sport – când am auzit că și Culiță a făcut baschet, îmi venea să…eram singurul care doar a cântat, toată viața n-am făcut nimic altceva. Eu doar am cântat.

Andrei Ciobanu: Ai jucat fotbal în curtea școlii.

Jador: „Nu mă băgau băieții la fotbal, că le rupeam picioarele. Stăteam cu fetele pe margine, la vrăjeală. Nu sunt sportiv, eu n-am făcut niciodată vreun sport în viața mea…ăștia au făcut baschet, volei, fiecare ce a făcut…eu n-am făcut nimic. Am dat cu sapa, am fost la prășitoare, la cules la vie, la păpușoi și de asta. Eu în rest n-am făcut nimic', a mai spus Jador, potrivit Cancan.ro.

Sora lui Jador, acuzații dure la adresa familiei lui Iancu Sterp, după cearta celor doi concurenți de la Survivor All Stars

Camelia Dumitrache, sora lui Jador, este deranjată de comentariile răutăcioase venite din partea familiei Sterp. Mai mult, aceasta susține că mama Geta, mama lui Iancu și a lui Culiță Sterp, ar fi adus jigniri grave familiei lui Jador.

Sunt sora lui Jador. Mama ta ne-a jignit toată familia, noi nu am spus niciodată nimic. Mama nu și-ar permite să spună despre copiii cuiva ceva urât.. Și eu ca sora lui la fel… Noi nu am ieșit să vă denigrăm pe internet… Voi vă certați, tot voi că împăcați. Plus că el și-a cerut scuze de la Iancu, @culita sterp nu-ți înțeleg reacția. Iancu l-a făcut câine și nu a ieșit nimeni să spună nimic. ' a scris sora lui Jador pe social-media.

FOTO: PRO TV YT, Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton