Jador neagă scandalul cu Nikolas Sax, din Luton, și susține că nici nu a fost acolo: "Eu sunt la Bacău de când am venit din Republica Dominicană"

 Dumba Gabriela
.

Jador neagă scandalul cu Nikolas Sax, din Luton și susține că nu a mai fost acolo de la Revelion, în ciuda declarațiilor făcute de fostul său prieten. Nikolas Sax susține că s-au certat după un concert pentru că sunt amândoi orgolioși, dar nu s-au bătut, așa cum s-a scris, însă Jador are o altă variantă a poveștii. Fostul concurent Survivor susține că nu a ieșit din țară de când s-a întors din Republica Dominicană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute a apărut în presă informația potrivit căreia Jador și Nikolas Sax au fost implicați într-un scandal de proporții, la un hotel din Luton. Cei doi au plecat pentru a susține un concert, dar au sărit la bătaie chiar în hotelul în care erau cazați, iar spiritele s-au încins atât de tare încât s-a auzit în toată zona.

45-145-1

Jador neagă scandalul cu Nikolas Sax, din Luton, și susține că el nici nu a ieșit din țară

Pentru Xtra Night Show, Nikolas Sax a confirmat că într-adevăr în urmă cu câteva zile a avut loc o ceartă cu Jador în timp ce se afla cu acesta la un concert în Luton. Mai precis, scandalul ar fi izbucnit la hotel, acolo unde din mai multe motive au început să-și spună vorbe urâte unul altuia.

Nikolas Sax a mai spus în direct că în momentul de față nu mai vorbește cu Jador deloc și că nici măcar nu i-a urat la mulți ani de ziua lui de naștere.

„O ceartă a fost, dar nu a fost un scandal sau o bătaie! Încă nu am vorbit deloc cu Jador, încă o lăsăm așa, ca să ne liniștim și noi și după, probabil, vom avea o discuție. Cearta a avut loc după cântare. Noi suntem foarte orgolioși! Ne-am certat și mai rău, asta a fost o nimica toată! Noi vom avea să ne dăm bani unul altuia până murim, că am făcut multă muzică împreună', spunea Nikolas Sax la XNS.

Pe de altă parte, Jador ne-a spus că el nu a mai mers în Luton de la Revelion și că nici nu s-a mai întâlnit cu Nikolas Sax.

'Ultima oară când am fost la Luton a fost de Revelion. Eu nu am fost la Luton. Eu cu Nikolas n-am ieșit, eu sunt la Bacău de când am venit din Republica Dominicană. Nu am avut niciun concert. Am avut un concert în Germania, dar în Luton n-am avut. Nikolas a fost cu mine, dar a fost separat, nici nu ne-am întâlnit. Nu știu, nu știam nimic de asta. Nu știu, chiar o să-l sun să-l întreb', a spus Jador pentru Spynews.ro.

Citește și: Jador a vrut să se facă profesor universitar, după ce a terminat masterul în Comunicare: „Am devenit cunoscut, mi-a ieșit cu muzica. Și dacă mă făceam, tot manele cântam…„

Citește și: Cum a testat-o Jador pe logodnica lui, Oana Ciocan, înaintă să o ceară în căsătorie: ‘I-am zis că am casa cu chirie, studioul la fel, mașina în rate. Timp de o lună, până am început să prind încredere în ea…’

Ce a declarat iubita lui Nikolas Sax după așa-zisul scandal cu Jador

Iubita lui Nikolas Sax a avut o primă intervenție în cadrul unei emisiuni, după scandalul dintre partenerul ei de viață și Jador. Aceasta a ținut să sublinieze că Nikolas Sax este foarte afectat în urma scandalului care s-a produs cu bunul lui prieten, Jador.

„Vreau să specific că nu sunt în măsură să vorbesc despre acest aspect eu, chiar dacă sunt iubita lui Nikolas. Ei sunt mai mult decât prieteni, au fost ca și frații, și cred că ei sunt în măsură să specifice ce s-a întâmplat între ei doi. Ideea este că așa este el, Jador, că despre Jador vorbim. El este o persoană mai dificilă, este mai greu de înțeles, iar noi fiind prieteni de atâția ani vă dați seama că nu pot să arunc cu vorbe urâte la adresa lui.

Poate trece și el (n.r. Jador) printr-o perioadă mai dificilă în viața lui personală sau artistică, profesională, nu știu, nu am un răspuns concret sau exact, pentru că nici eu nu știu cu exactitate ce s-a întâmplat între ei.

Nici el (n.r. Nikolas Sax) nu a vrut să discute despre problema asta, pentru că și el a rămas puțin dezamăgit de problema asta. Nu știu de unde au ieșit toate informațiile astea (n.r. legate de bătaia dintre cei doi), nu pot să-mi dau seama. Amândoi au niște caractere foarte puternice și când încep să se pună la cap la cap, își dau în cap. Nu pot să mă pronunț atâta timp cât ei nu au comentat. Este foarte afectat’, a declarat Georgiana, iubita lui Nikolas Sax, la Xtra Night Show.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton