Jador, după ce a afirmat că nu a iubit-o niciodată pe Oana Ciocan, deși o ceruse de soție: "Am vorbit la adresa ei cu foarte puțin respect, îmi pare rău"

 Dumba Gabriela
.

Jador a revenit în mediul online cu explicații după ce a dat de înțeles că nu a iubit-o niciodată pe Oana Ciocan, deși o ceruse de soție și voia un copil cu ea. Despărțirea lor a luat pe toată lumea prin surprindere și mulți au crezut că este doar o tehnică de a mai atrage atenția asupra lor, însă timpul a dovedit că nu a fost așa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Jador și Oana Ciocan și-au bucurat fanii când au spus că vor să facă nunta, Cătălin Moroșanu să le fie naș, dar și că vor un copil. La foarte scurt timp au anunțat despărțirea, însă, fără a oferi un motiv anume pentru o decizie atât de importantă.

3-2-13-2-1

Jador și-a cerut scuze, după ce a spus că nu a iubit-o pe Oana Ciocan

Oana Ciocan a rupt tăcerea după despărțirea de Jador. Ea a recunoscut că nu vrea să mai fie asociată cu manelistul. La rândul său, Jador a declarat că ar fi rămas cu Oana dacă o iubea cu adevărat, iar fanii au înțeles că, de fapt, nu a avut sentimente adevărate pentru ea.

Jador a simțit nevoia să revină cu niște explicații și și-a cerut scuze pentru ceea ce a afirmat.

„Și am vorbit la adresa Oanei cu foarte puțin respect, îmi pare rău. Am spus că dacă o iubeam, rămâneam cu ea. Adevărul este că am iubit-o foarte mult și mi s-a părut o lipsă de respect să spun că dacă o iubeam, rămâneam cu ea. Am iubit-o, a fost frumos, o respect, merită respect. A fost cu mine, mi-a adus bucurie și are respectul meu. Atât!', a fost mesajul transmis de Jador prin intermediul rețelelor sale de socializare.

Mulți dintre fanii lor sperau că se vor împăca, mai ales că Jador spunea că este un bărbat împlinit în timpul relației cu Oana Ciocan. Alții, însă, au comentat încă de la început pe rețelele de socializare că Jador este nestatornic și nu va rezista prea mult în povestea de dragoste cu Oana și iată că așa a fost.

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, între Jador și Oana Ciocan după ce au anunțat despărțirea și apoi au fost suprinși împreună în club: „A decis că așa este mai bine pentru el. Îi respect decizia…’

Citește și: Cum a început relația dintre Jador și Oana Ciocan. Cei doi s-au mutat rapid împreună: „Ești muza mea. Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur'

Citește și: Când începe Asia Express 2024, la Antena 1. Imagini în premieră din noul sezon, Drumul Zeilor, prezentat de Irina Fodor

Ce regretă Oana Ciocan după despărțirea de Jador

Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan în cadrul emisiunii Survivor All Stars, după ce a fost eliminat. După câteva ediții, Oana a părăsit, de asemenea, show-ul pentru a fi împreună cu artistul. Acum, pare că tânăra regretă decizia luată. Războinica a făcut mărturisirea după ce a primit un mesaj de susținere de la o urmăritoare.

„Vai, ce superbă, Oana dragă. Îmi pare rău că ai renunțat așa ușor la sezonul All Stars, dar așa a fost să fie! Te urmăresc cu drag, toate cele bune’, a fost mesajul primit de Oana Ciocan.

Tânăra pare că a analizat mai mult faptele și a înțeles că a greșit atunci când nu a mers mai departe la Survivor All Stars. „Cuvintele nu pot descrie părerea și regretul meu personal privind acest subiect… dar sper că destinul mă readuce acolo pentru revanșă și câștig. Mulțumesc din suflet pentru acest mesaj superb!’, a mărturisit Oanei Ciocan.

Simina Loica, fosta iubită a lui Jador, susține că n-ar fi exclus ca artistul să se împace, totuși, cu Oana, după această despărțire intens mediatizată. Simina susține că el pe toate fetele le cerea de soție, dar apoi nu face acest pas până la capăt.

Știam că am dreptate. Am auzit, da. Ce să mai spun? Nu am nimic de comentat. Știu că am avut dreptate, dar nu mai am ce să spun! Cine știe poate că acum se vor împăca. Mai știi?’, a declarat Simina de la Puterea Dragostei, pentru viva.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton