Jador, prima reacție după ce s-a spus că iubita lui, Oana Ciocan, e însărcinată: „Mi-aș dori o fată"

 Tudorache Simona
.

Jador ezită să spună dacă Oana Ciocan e însărcinată. Artistul și-a întâlnit marea dragoste la Survivor, înainte de a intra în marea competiție. Jador recunoaște că relația lui cu Oana Ciocan merge perfect și că după ce a cerut-o în căsătorie i-a dăruit și un inel.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fosta concurentă de la Survivor nu a postat, însă, nicio poză cu bijuteria primită, semn că își doresc o relație discretă, care să nu facă prea multă vârvă. Jador tace mâlc și când vine vorba de sarcina iubitei sale, dar admite că și-ar dori o fetiță.

jador-43jador-43

Oana Ciocan a primit inelul de la Jador

Jador nu a avut parcursul dorit în Republica Dominicană, la Survivor, dar a avut de câștigat pe plan sentimental. Artistul și iubita lui sunt de șase luni împreună. „Mă simt norocos! M-am ales cu o nevastă! I-am dat deja inelul! Chiar, Oana nu a postat nicio poză cu inelul! Eu îi cumpăr foarte multe lucruri Oanei, dar ea nu le postează, preferă să fie mai discretă vis-a-vis de relația noastră. Oamenii ne judecă, așa că preferăm să nu ne expunem foarte mult în mediul online. Nu vrem să dăm ocazia să ne judece cineva iubirea.

Oamenii au aflat de relația noastră la Survivor, dar noi formăm un cuplu de 6 luni. Avem chiar 6 luni jumătate', a dezvăluit Jador, conform Protv.ro.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Tora Vasilescu: „Am niște suferințe, pe care le duc cu mine. Nu există leac'. Cum i s-a schimbat viața de când s-a mutat la Buftea și ce dietă ține, la 73 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Deea Maxer recunoaște că a decis să divorțeze de Dinu Maxer la sfatul fiului lor: „A ajuns el singur la concluzia că așa e mai bine. Dacă copilul meu…” / De ce a rămas Andreas cu tatăl lui

Citește și: Cristina Cioran susține că Alex Dobrescu ar fi fost arestat, în trecut, pentru trafic internațional de droguri. Cererea de prelungire a ordinului de protecție i-a fost respinsă: „Lipseau probele din dosar. M-a amenințat, picioare în spate. Am fost anul trecut la spital'

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Ana Baniciu în timpul sarcinii și ce cadou a primit de la Raluka: „Nicio șansă să stau în pat până la final. Mi-a salvat viața. Începuse să mă doară puțin spatele'/ EXCLUSIV

Jador, prima reacție după ce s-a spus că iubita lui, Oana Ciocan, e însărcinată

Deși nu a spus dacă iubita lui Oana Ciocan este însărcinată, artistul susține că i-ar plăcea tare mult să aibă o fetiță. „Ar fi tare! Mi-ar plăcea! mi-aș dori o fată. Știi cum e… fetele iubesc mai mult tații', a mai spus artistul.

Nu (n.r. e însărcinată), era bine dacă era, dar nu e. Lucrez la asta, dar nu iese, a mai spus Jador pentru Cancan.

Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador, e încântat de viitoarea noră și consideră că era și timpul ca fiul său să facă marele pas și să se căsătorească. În privința Oanei, el are are doar cuvinte de laudă. Romeo Dumitrache mărturisește că e o fată harnică, știe să gătească și e așa cum a visat-o fiul lui.

„Fiul meu și Oana se înțeleg destul de bine și sunt foarte fericit pentru el. Trebuia să se însoare, era timpul. Mă bucur pentru ei doi. Cu Oana vorbesc la telefon, normal. Cum să nu vorbim? Dar nu în fiecare zi, au și ei treburile lor, dar ne auzim destul de des. Este o fată foarte bună, harnică, exact cum a căutat el… să știe să gătească. Știu că vor face nunta, cel mai probabil vara aceasta, dar nu știu data și luna încă. Aștept să stabilească ei și să îmi spună’a spus tatăl lui Jador, pentru Click.ro.

Cum i s-a schimbat viața lui Jador de când e cu Oana Ciocan

Jador a spus cum i s-a schimbat viața de când e cu Oana Ciocan, ținând să sublinieze că relația merge foarte bine.

De când a apărut Oana mi-a făcut ordine în viață. Mă trezesc ziua, la ora 7, nu mă mai îmbrac cu ce vreau eu. Nu mai mănânc ce vreau eu, mă îmbracă ea, acum ea m-a îmbrăcat. Nu mai umblu șifonat, eu nici nu văd culorile. Ce îmi dă, eu iau pe mine, a mai povestit Jador.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton