Jador s-a împăcat cu fosta iubită, Alexandra Dobbia: „Ea este Hoder, aleasa inimii mele”. Prima imagine în calitate de cuplu

 Calin Maria Bianca
.

Jador s-a împăcat cu fosta iubită, Alexandra Dobbia. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu mai mult timp Jador povestea în fața tuturor că Alexandra Dobbia este femeia pe care o vrea pentru tot restul vieții alături de el. Ei bine, la un moment dat, s-au despărțit, moment în care celebrul manelist a suferit foarte mult. Totuși, dragostea nu i-a ținut prea mult departe unul de celălalt, astfel că acum, Jador a făcut public pe rețelele de socializare vestea cea mare că s-au împăcat. Ba mai mult decât atât, a postat și un mesaj emoționant despre povestea lor de dragoste!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Jador s-a împăcat cu fosta iubită, Alexandra Dobbia. Jador a stârnit numeroase controverse pe rețelele de socializare, asta imediat după ce a fost surprins de mai multe ori în ipostaze tandre alături de Andreei Bălan. Mulți fani au tras pe atunci concluziile și au spus clar că între cei doi artiști ar putea exista o poveste de dragoste. Ei bine, frumoasa cântăreață a infirmat acest lucru în mod public, printr-o serie de declarații, iar totodată și Jador a arătat concret că are o altă relație.

jador7jador7

Jador radiază de fericire acum, asta fiindcă s-a împăcat cu aleasa inimii lui, femeie care reușește să-l facă să uite de toate problemele și să își facă planuri de viitor alături de ea. Nu este pentru prima dată când Jador și Alexandra Dobbia, nepoata bunicăi Gherghina de pe TikTok, formează un cuplu, însă fanii speră ca de data aceasta totul să meargă bine.

Citește și: Jador, după ce a fost surprins sărutându-se cu Andreea Bălan: „Data viitoare când mă urmăriți aveți grijă să nu fiu beat că…”

Citește și: Andreea Bălan și Jador au fost surprinși împreună, din nou. Și-au dat întâlnire în miez de noapte, după ce au negat că formează o relație

Citește și: Ce ritual de îngrijire are Cătălin Botezatu: „Fac tot felul de tratamente și masaje de întreținere'. A renunțat la bronzatul la solar

Citește și: 'Urăsc femeile care se dau cu cremă de gălbenele și sunt…' Bianca Drăgușanu a recunoscut că este dependentă de operațiile și intervențiile estetice. Ce schimbări are în plan

Jador s-a împăcat cu fosta iubită, Alexandra Dobbia, alias Hoder

Jador s-a împăcat cu fosta iubită, Alexandra Dobbia, și a vrut ca toată lumea să știe acest lucru, chiar de la el, fără a se mai specula sau interpreta diferite lucruri pe baza acestui subiect. Celebrul manelist a spus clar că formează o frumoasă povestea de dragoste împreună, iar totodată a ținut prin acest anunț să-i facă și o frumoasă declarație de iubire, argumentând că ea aleasa inimii lui.

„Sunt multe de zis…. Ce îmi rămâne este sa va anunt ca ea este cea care îmi face inima sa îmi tresara, ea îmi umple inima de fericire și ea este cea pe care Dumnezeu mi-a dăruit-o. Ea este Hoder, aleasa inimii mele…. FEMEIA CARE O SA AIBĂ CEA MAI FRUMOASA VIAȚA ALĂTURI DE MINE!”, a fost mesajul scris de Jador pe rețelele de socializare.

Jador a recunoscut că a suferit din dragoste

Jador nu a fost deloc bine cât timp au stat despărțiți, astfel că deși este bărbat, a recunoscut că suferă din dragoste. Mai concret, în urmă cu aproximativ două luni, în martie 2023, s-a filmat, în lacrimi, și a făcut publice imaginile pe rețelele de socializare, recunoscând în fața celor care îl urmăresc pe Instagram că suferă din dragoste, cel mai probabil Alexandra fiind femeia care i-a pus inima pe jar.

„Nu o să fac tocmai o chestie foarte bărbătească. M-a pus dracu să mă îndrăgostesc și stai și plângi și nu dormi nopțile. Bă, încep să urăsc acest sentiment pentru că mă face să fac niște lucruri pe care eu nu mi le doresc. Încerc să uit o fată de trei luni și nu reușesc', a dezvăluit Jador la InstaStory, însă la scurt timp a șters videoclipul.

Jador, filmat în ipostaze controversate alături de Andreea Bălan

Deși suferea în sinea lui, așa cum a spus de mai multe ori, chiar și pe micile ecrane, Jador a continuat să se dezvolte foarte mult pe plan profesional, astfel că recent a făcut o piesă în colaborare cu Andreea Bălan. Surpriza vine abia acum, asta fiindcă cei doi au fost surprinși, nu o dată, ci de două ori, în ipostaze controversate, în miezul nopții. Cu toate astea, amândoi au negat o posibilă relație, explicând că nu există nimic mai mult între ei decât prietenie.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton