Jador s-a înscris la doctorat, dar a renunțat. De ce a ales să facă muzică: „Mi-am dat licența în 2017, am terminat masterul în 2019, m-am înscris la doctorat tot în 2019"

 Tudorache Simona
.

Jador susține că ar fi urmat doctoratul și ar fi făcut totul ca să ajungă profesor universitar, dar s-a lăsat ademenit de muzică și și-a pus visurile pe bară. Artistul mărturisește că tinerii din satul lui nu puneau preț pe carte, dar el a fost o excepție și le-a dovedit tuturor ce poate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Jador se laudă cu o facultate în domeniul economic și cu un master. El crede că pasiunea lui pentru învățat nu trebuia să se oprească aici, dar a ales scena și nu are regrete. Într-o anume etapă a vieții a vrut să îmbrace și haina preoțească, dar a înțeles că îi plac prea mult femeile și a luat-o pe alt drum.

jador-43jador-43

Jador a făcut o facultate și a visat la doctorat

Jador recunoaște că s-a lăsat cucerit de muzică, dar a făcut totul ca să aibă și o diplomă. Ba mai mult, a visat și la o carieră în învățământ.

Eu vin dintr-un mediu în care nimeni nu avea treabă cu facultatea. Totul era sub nivelul mării, în satul ăla. Eu am fost cel mai rău privit copil dintre toți și am luat Bacul', a spus Jador.

Cât a luat Jador la Bac

Solistul a luat 7,24 la bac, iar după această reușită s-a îndreptat către Academia de Studii Economice (ASE) din București, Facultatea de Relații Economice Internaționale. Jador și-a luat licența, iar apoi s-a înscris la master. Artistul voia să ajungă și la doctorat, chiar s-a și înscris, dar planurile i-au fost date peste cap.

„Nu știu dacă știați, dar eu am vrut să mă fac profesor universitar. Mi-am dat licența în 2017, am terminat masterul în 2019, m-am înscris la doctorat tot în 2019 și viața mi-a surâs și am ajuns pe Taraf TV. Sincer, nu aș da niciodată ce am acum nici pentru postul decanului facultății de economie', a menționat Jador, pe pagina sa de socializare.

Citește și: Fiul Monicăi Anghel are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior: 'Trebuie să fiu cu el acolo, la spital, nemâncat, nebăut de seara…' Cât durează recuperarea / EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu revine în televiziune. Ce spune despre proiectele pe care urmează să le aibă: „Mă simt foarte bine în pielea mea și mi se pare că știu foarte bine cine sunt și ce pot să ofer”

Citește și: Zanni dezvăluie de la ce a pornit, de fapt, conflictul cu Cristi Mitrea: „Are ceva personal cu mine, pentru că i-am cucerit una dintre partenerele de viață, care…”. Ce spune despre rivalitatea cu Iancu Sterp și în ce relații au rămas după Survivor/ EXCLUSIV

Citește și: Claudia Pavel are un nou iubit. Cine e bărbatul care o face fericită / Artista s-a stabilit în America împreună cu fiul ei, Noah

Citește și: Stenograme din interogatoriul lui Cătălin Scărlătescu în faţa instanţei, despre plecarea de la Chefi la Cuțite: „I-am ajutat cu diferiți concurenți. Îmi spuneau în cască să…'. Ce a spus despre relația cu Mona Segall și încetarea contractului cu Antena 1

Jador a vrut să fie preot, dar părinții îl voiau cântăreț

Acesta nu este, însă singurul vis pe care Jador l-a lăsat în urmă. Solistul s-a gândit la un moment dat să se facă preot.

„Nu pot să zic că-mi plăcea școala, da mă distrugea tata cu bătaia, dacă îi făceam de râs. Eu vroiam să mă fac preot, dar mi-am dat seama că îmi plac prea mult femeile. Am zis că fac o greșeală prea mare. Când ți-e bine, uiți de Dumnezeu. 

Eram țîrcovnic (îl ajută pe preot la oficierea slujbei) și îmi doream foarte mult ca părinții mei să fie acolo în biserică. Ei nu și-au dorit ca eu să devin cântăreț”, a spus Jador, în podcastul lui Damian Drăghici.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton