Jador s-a revoltat, după ce Ilinca Vandici a spus despre el că este "într-o energie feminină". A spus de ce s-a despărțit de Oana Ciocan: "Femeile au alte așteptări. Eu am niște lucruri de care trebuie să profit"

.

Jador a luat foc după ce Ilinca Vandici a afirmat că el este „într-o energie feminină” și îi transmite că se înșală amarnic. Manelistul susține că este foarte responsabil și îi ajută pe toți din jurul lui, fiind mereu pe drumuri, acesta fiind motivul pentru care femeile nu pot rezista mult în preajma lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au discutat, în emisiunea lor de la Kanal D, despre separarea dintre Jador și Oana Ciocan, deși toată lumea aștepta nunta. Cele două prezentatoare TV au dat de înțeles că manelistul umblă din floare-n floare, precizând că este de „energie feminină'.

43270269-6e4a-419f-9c1e-12728c0d7978-143270269-6e4a-419f-9c1e-12728c0d7978-1

Jador s-a supărat pe Teo Trandafir și Ilinca Vandici

Jador s-a supărat teribil atunci când Ilinca Vandici și Teo Trandafir au spus la TV că el are o „energie feminină' și îi place să schimbe des femeile de lângă el.

„Teo Trandafir: Deci tu ziceai că Jador este de energie feminină?

Ilinca Vandici: Da, știi de ce? Pentru că este….(n.r  a dat de înțeles că zboară din floare în floare)„, a fost discuția dintre prezentatoarele Kanal D.

Manelistul, care s-a despărțit recent și de Oana Ciocan, deși a cerut-o de nevastă acum câteva luni, susține că este un bărbat foarte responsabil și nicidecum așa cum îl văd ele.

„Domnișoara sau doamna Ilinca Vandici, am văzut că ați spus despre mine că eu sunt într-o energie feminină. Îmi pară rău că aveți opinia asta, părerea asta. Să știți că nu este deloc așa! Un bărbat are grijă de familia lui și eu am grijă de familia mea, de toate familiile din jurul meu, de toți oamenii din jurul meu.

Doar că… eu sunt mereu pe drumuri. Vezi?! Femeile au alte așteptări. Eu am niște lucruri de care trebuie să profit. Nu vă dau dumneavoastră explicații, doar că să spuneți despre mine că sunt într-o energie feminină nu e tocmai plăcut', a spus Jador în mediul online.

Citește și: Bogdan Mocanu, după ce Jador și Oana Ciocan au anunțat despărțirea și apoi au fost suprinși împreună în club: „Cred că un copil o să îl facă mai responsabil. Se potrivesc foarte bine și reușește să îl tempereze

Citește și: Ce relație are Jador cu logodnicul surorii sale și ce i-a spus când s-au cunoscut. Camelia Dumitrache: „Seamănă foarte mult. Fratele meu e mai agitat…

Teo Trandafir și Ilinca Vandici, sfat pentru admiratoarele lui Jador

Teo Trandafir are și ea un mesaj pentru admiratoarele lui Jador, în cazul în care vreuna dintre ele ar putea crede că ea este „aleasa' și va reuși să-l liniștească pe manelist. Teo este convinsă că Jador nu este născut pentru o relație serioasă și afirmă că „el e dat liber și liber va rămâne'.

În cadrul emisiunii Follow us! difuzată pe Kanal D2, Teo Trandafir a avut o reacție neașteptată la vestea confirmată de Jador despre despărțirea sa de Oana Ciocan. În emisiune, Ilinca Vandici a anunțat că Jador este acum liber, declarație care a stârnit o replica imediată din partea lui Teo Trandafir.

„Ilinca Vandici: Avem o veste bună pentru telespectatoare, pentru doritoare. Jador e liber!

Teo Trandafir: Iar?!

Ilinca Vandici: Da.

Teo Trandafir: Păi el e născut liber. El e dat liber și liber va rămâne!

Ilinca Vandici: Eu nu am înțeles. A fost invitat la mine la podcast acum ceva vreme. Eu cred că el nu știe ce vrea. Eu după o oră de discuții nu am înțeles.

Teo Trandafir: Că n-ai fost atentă. Asta e!

Ilinca Vandici: Eram prinsă cu altele, într-adevăr (n.r. râde).

Teo Trandafir: Te gândeai la altceva. Eu când îți spun...

Ilinca Vandici: Eu cred că el nu știe ce vrea. El vrea, dar nu vrea de fapt. El ar vrea să fie, să facă, dar în egală măsură nu e pregătit pentru toți pașii aceștia: căsătorie, familie, copii. Frumusețe de fată, cum?

Teo Trandafir: Jador?! În crucea tinereții? Acum? Lasă-l să se coacă.

Ilinca Vandici: Îți dai seama ce gânduri și speranțe și-a făcut și Oana.

Teo Trandafir: Acum, sincer, dacă ești cu Jador și îți faci speranțe… Nu e tocmai bine. Nu de alta, dar Jador e un bărbat curtat, nu că Oana nu ar fi extraordinar de frumoasă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton