"E jale cu țara asta". Jador a tras un semnal de alarmă pentru părinți și profesori. Ce se întâmplă la școala unde învăță sora lui mai mică

 Dumitrache Laura
.

Jador a postat un mesaj pe rețelele de socializare și trage un semnal de alarmă cu privire la sistemul educațional din România. Zilele acestea, artistul va petrece câteva zile alături de sora lui mai mică, Anastasia, care este în clasa a IX-a. Recent, cântărețul a dezvăluit că, în opinia lui, ar trebui să se facă schimbări majore în învățământ, după ce sora lui i-a spus că nu învață engleza la școală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. A devenit faimos după ce a participat la emisiunea Puterea dragostei, unde a fost îndrăgit de multă lume. Artistul a declarat în nenumărate rânduri că a avut o copilărie grea, dar acest lucru nu l-a împiedicat să își termine studiile. Recent, Jador a aflat că deși au trecut atâția ani de când a absolvit școala generală din Bacău, lucrurile nu s-au schimbat prea mult.

jador di iubita luijador di iubita lui

Jador a venit în București însoțit de sora lui mai mică, Anastasia, și a aflat cu stupoare că în școlile primare nu se pune accent pe limbile străine. Mai exact, artistul a declarat că sora lui învață limba franceză, dar nu și limba engleză, una dintre cele mai populare limbi de pe planetă.

Citește și: Jador și-a cerut iubita în căsătorie: 'Te iubesc cel mai mult pe lumea asta'. Cum a reacționat Alexandra Dobbia

Citește și:Claudia Puican a fost îndrăgostită de Jador: 'I-a plăcut de el, l-a sunat. Eu îi ofer tot ce se poate și…'. Ce a declarat Armin Nicoară despre relația lor

Citește și:Cum câștigă Bebe Cotimanis bani în Thassos: „Este omul casei'. A fost văzut pe un afiș publicitar de mai mulți turiști români

Citește și:Florentin Pandele, primarul din Voluntari și soțul Gabrielei Firea, susține că nu îl cunoaște pe Ștefan Godei, patronul azilelor groazei: „Tatal tatălui meu i-a cununat pe bunicii lui”

Jador a tras un semnal de alarmă pentru toți părinții și profesorii

Jador este unul dintre cei mai renumiți artiști de muzică de petrecere de la noi din țară. Artistul s-a născut într-o familia modestă din Bacău și este mândru de acest lucru. Jador încearcă să-și ajute familia ori de câte ori are ocazia, iar recent a adus-o pe sora lui mai mică, Anastasia, în București.

Cântărețul a postat un clip video pe Instagram după ce a aflat că la școala unde a învățat, din satul natal, nu s-au schimbat prea multe lucruri. Sora lui este în clasa a IX și a mărturisit că nu a făcut nici măcar o oră de engleză. Astfel, Jador i-a îndemnat pe toți să ia măsuri și să fie introdusă limba engleză în fiecare școală din țară.

„E jale cu țara asta. Fac acest story scurt educațional și în scop informativ pentru majoritatea copiilor din România. Inclusiv ce ține de mine, copiii voștri. Sora mea e de câteva zile la mine și nu face engleză și e în clasa a 4-a. E în clasa a patra, nu face engleză, face franceză. Eu am călătorit foarte mult și franceză ma vorbit doar la Bruxelles și în Paris.În rest, engleză, tati, faceți să știe engleză copiii, să învețe engleză. Nu? Faceți ceva pentru copiii noștri, poate cineva deștept e acolo și pune din clasa a treia ca limbă străină limba engleză, nu franceză.', a spus Jadr în mediul online.

Jador, dezvăluiri despre copilăria lui

Jador nu a avut întotdeauna ce și-a dorit, iar în copilăria a dus lipsă de multe lucruri. Cu toate astea, artistul și frații lui au avut întotdeana dragostea celor dragi. Cântărețul nu s-a ferit niciodată de faptul că a avut o copilărie dificilă și se mândrește cu familia lui.  Într-o postare pe contul de instagram, artistul a vorbit despre copilăria lui, dar și despre felul în care muzica i-a schimbat viața.

Am avut o copilărie sărăcăcioasă, dar superbă. Muncesc pentru a-mi oferi mie, familiei mele și copiilor pe care o să îi am o viață la care am visat eu. Niciodată nu mi-am dorit să supăr pe cineva prin munca mea. Fac doar ceea ce îmi place din toată inima.Nu este vina mea că oamenii mă iubesc!„, a scris Jador pe instagram.

Mama lui Jador, nemulțumită de drumul ales de artist

Mama lui Jador continuă să îl vadă pe artist ca pe un copil. În cadrul unei emisiuni de televiziune, aceasta a declarat că pentru ea Jador a rămas același copil care o ajuta la toate treburile casei. De asemenea, mama artistului nu este multumită de drumul pe care acesta l-a ales în viață și nu îi ascultă muzica.

„Este un copil modest. Nu știu, pentru mine e copilul ăla cu sapa, cu coasa, cu căruța. El așa a fost crescut. Mie nu-mi place ce face el, a terminat Academia de Studii Economice și masterul. Aș fi vrut să meargă mai departe. Dar din păcate a intervenit pasiunea asta pe care o are el pentru muzică, de când era copil, și a ales alt drum. Dar e alegerea lui, e decizia lui și îl susțin în tot ceea ce face. Dar din păcate nu-i ascult muzica. Eu sunt pocăită și nu ascult muzica lui. Dar apreciez ceea ce face. Cânta acasă de când era mic', a declarat mama lui Jador.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton