Jador și iubita lui, Oana Ciocan, surprinși în ipostaze fierbinți, în Republica Dominicană: "Soția mea superbă, abia aștept să fim 3!"

 Oana Pantazi
.

Jador și iubita lui, Oana Ciocan, surprinși în ipostaze fierbinți, în Republica Dominicană. Artistul a împărtășit cu fanii recent niște imagini hot cu el și iubita lui, Oana Ciocan, dând de înțeles că este nerăbdător să formeze cât mai curând o familie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În ultima vreme, Jador le trimite fanilor săi multe „teasinguri” privind relația lui cu Oana Ciocan, așa că aceștia așteaptă cu nerăbdare să audă bărând clopotele de nuntă. Artistul pare mai îndrăgostit ca niciodată și mai decis să renunțe la burlăcie de când Oana i-a pus inima pe jar. Iată ce imagini incendiare a postat Jador pe ocntul său de socializare!

jador-oanajador-oana

Jador și iubita lui, Oana Ciocan, surprinși în ipostaze fierbinți, în Republica Dominicană

Pentru Jador, Republica Dominicană a fost multă vreme un câmp de luptă, de unde a plecat învins, însă marele câștig al artistului e povestea de dragoste pe care o trăiește cu superba Oana Ciocan, tânăra care i-a furat inima. Recent, artistul și-a ilustrat povestea de dragoste cu niște fotografii sugestive în care se află alături de femeia iubită, în dreptul cărora a scris o declarație de dragoste emoționantă.

Citește și: Oana Ciocan, prima reacție după ce a fost cerută în căsătorie de Jador. Imaginea care a apărut pe Instagram nu mai lasă loc de interpretări

Citește și: Andrei Neacșu, surprins alături de noua iubită, la 8 luni de la divorțul de Ilinca Vandici. Cum arată femeia și cum s-au afișat împreună

Citește și: Gabriela Lucuțar divorțează de soțul ei: „Am pierdut 70% din munca mea. După 20 de ani de căsnicie…’. „Regina Întunericului’ a cerut custodia copiilor și partajul averii de 2,7 milioane de euro

„Eu chiar am câștigat Survivor! Am câștigat fericirea, te iubesc cel mai mult din lumea asta! Nu îmi pare rău că am plecat și am renunțat la șansa aceea de a câștiga bani când ei nu mi-au adus împlinire niciodată! În schimb, tu mi-ai umplut inima de dragoste și izvorăște în mine fericirea! SOȚIA MEA SUPERBĂ, ABIA AȘTEPT SĂ FIM 3!”, a scris Jador pe contul său de socializare.

Cât despre suspiciunile fanilor că Oana ar fi însărcinată, artistul a ținut să facă lumină și în privința asta, dezvăluind însă că își doresc să devină părinți.

„Nu este însărcinată, dar ne dorim un negru mic”, a mărturisit Jador pe Instagram.

Cum a început relația dintre Jador și Oana Ciocan

Artistul și iubita lui și-au legat destinele când se așteptau mai puțin, iar acum sunt hotărâți să își ducă relația la următorul nivel. Jador și Oana Ciocan s-au cunoscut atunci când au fost convocați la Survivor All Star și s-au îndrăgostit atât de tare unul de celălalt, încât au decis să se mute împreună încă de a doua zi.

Artistul și-a cerut iubita de soție chiar la Survivor, spre deliciul fanilor, așadar pentru el nici nu a mai contat eliminarea din show… „Sunt acasă. Sunt bombă. Sunt mai alb acum, mamă, mă vezi. E prima emisiune în care sunt logodit și ultima în care cer pe cineva’, a spus Jador, în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

Artistul i-a mărturisit Oanei că trăiește dragostea la care nu visa și că toate piesele pe care urmează să le lanseze îi vor fi dedicate. Jador are convingerea că Oana Ciocan îi înțelege cel mai bine sufletul.

„Acea dragoste pe care nimeni nu mi-a dat-o niciodată, pentru că ești singura care a putut să vadă dincolo de Jador, singura care a înțeles că sunt doar un suflet care caută sufletul potrivit pentru a-și întemeia o familie. Ești muza mea, așa că toate piesele pe care le voi lansa ți le dedic ție.
Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeaun
a„, a spus Jador.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton