Jador și Oana Ciocan au încercat să facă un copil împreună, în cele 8 luni de relație: ”Ea se uita în calendar și eu spuneam care e data când trebuie să facem. Dacă o iubeam...”. Ce a spus artistul despre despărțirea lor

.

Jador și Oana Ciocan au încercat să facă un copil împreună, în cele 8 luni de relație. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Jador și Oana Ciocan au trăit o frumoasă poveste de dragoste și aveau numeroase planuri de viitor împreună. Artistul a cerut-o în căsătorie, voiau să facă nunta și își doreau copii, însă la un moment dat au anunțat despărțirea și de atunci au păstrat discreția. Totuși, Jador a făcut acum dezvăluiri neașteptate!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Jador și Oana Ciocan pozau într-un cuplu fericit și gata să își întemeieze o familie, chiar dacă nu erau de prea mult timp împreună. Cei doi visau deja o familie și nu doar că își doreau să aibă un copil, ci chiar au încercat să conceapă unul, spre surprinderea tuturor. Artistul, care a declarat că nu-și mai expune viața privată după despărțirea de iubita lui, a spus acum lucruri din intimitate!

jador-iubita-2jador-iubita-2

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, între Jador și Oana Ciocan după ce au anunțat despărțirea și apoi au fost suprinși împreună în club: „A decis că așa este mai bine pentru el. Îi respect decizia…'

Citește și: Cum a început relația dintre Jador și Oana Ciocan. Cei doi s-au mutat rapid împreună: „Ești muza mea. Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur”

Citește și: Când începe Asia Express 2024, la Antena 1. Imagini în premieră din noul sezon, Drumul Zeilor, prezentat de Irina Fodor

Citește și: Ce acuzații îi aduce George Restivan lui Silviu Prigoană, după ce fiii lor au avut o ceartă, în casă: „Eu nu am nimic cu Adriana, o iubesc și acum, dar eu am fost martor la luptele grele pe care le ducea”

Jador și Oana Ciocan au încercat să facă un copil împreună, în cele 8 luni de relație

Jador și Oana Ciocan și-au bucurat fanii când au spus că vor să facă nunta, Cătălin Moroșanu să le fie naș, dar și că vor un copil. Toate planurile însă au fost date uitării după ce s-au despărțit, însă abia acum s-a aflat că ei au încercat să aibă un bebeluș în cele opt luni de relație. Chiar Jador a dezvăluit acum faptul că foloseau un calendar pentru a vedea când sunt în perioada fertilă de conceperea a copilului.

Am încercat să fac copii cu Oana. Era o dată în care trebuia să facem. Avea un calendar și spunea că asta era data în care trebuia să facem. Ea se uita în calendar și eu spuneam care e data când trebuie să facem .', a declarat Jador pentru WowNews.

Jador și-a dorit să aibă o fetiță cu Oana Ciocan

În timpul relației, Jador și Oana Ciocan se fotografiau în numeroase ipostaze tandre, cât și intime, astfel că la un moment dat fanii au crezut că ea este însărcinată, dar și că s-au căsătorit în secret. Ei bine, nu a fost vorba nici despre sarcină și nici despre o cununie civilă în secret, ci doar despre logodna pe care toată lumea a văzut-o. Totuși, nu putem uita faptul că artistul era extrem de încântat de relația lor și venirea pe lume a unui copil

Ar fi tare! Mi-ar plăcea! mi-aș dori o fată. Știi cum e… fetele iubesc mai mult tații. Nu (n.r. e însărcinată), era bine dacă era, dar nu e. Lucrez la asta, dar nu iese.', a spus Jador după ce fanii au considerat că Oana Ciocan este însărcinată.

Jador, despre relația cu Oana Ciocan

Nu au reușit să aibă un copil în cele opt luni de relație și și-au spus 'adio' definitiv, deși mulți sperau că se vor împăca, mai ales că Jador se considera un bărbat împlinit de când trăia o frumoasă poveste de dragoste cu Oana Ciocan. Nu a fost să fie așa, nici după ce au fost văzuți împreună în club de la anunțul despărțirii. În continuare, cei doi sunt separați și postează foarte rar pe rețelele de socializare.

'Dacă o iubeam, rămâneam cu ea, dar nu. Nu o iubesc mai mult decât muzica. Sunt căsătorit cu muzica. Mi-a rămas gândul la toate fostele mele, cumva le iubesc pe toate ca oameni. Am stat cu niște fete foarte mișto. Nu vreau să reiau relația cu niciuna dintre ele.', a continuat Jador pentru sursa menționată mai sus.

Jador și Oana Ciocan au confirmat despărțirea

Reamintim că după primele zvonuri ale despărțirii, cei doi au șters toate pozele pe care le aveau împreună, însă la câteva zile au fost surprinși în club, în ipostaze tandre. Mulți au considerat că încă sunt împreună, dar că își ascund relația, mai ales că amândoi au luat pe atunci decizie de a nu-și mai face publică viața privată. Ei bine însă, nu a mai durat mult și Jador a confirmat despărțirea, fără a da alte detalii, iar mai apoi și fosta lui iubită a clarificat lucrurile.

„Relaţia pe care voi o știați nu mai există de ceva timp. Nu mai este cazul de asociere și cu acest prilej îmi doresc să vă mulțumesc tuturor. Pentru fiecare persoană care citește acest mesaj: avem oportunitatea de a ne bucura de acest joc numit ‘ Viaţă’, să o facem într-un mod cât mai frumos şi cu mâna pe inimă spun: mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot!

Bine sau rău, știe El mai bine de ce. Răspândiți bunătate şi iubire sinceră, cu toții avem nevoie de asta! Zi frumoasă!’, a fost mesajul postat de Oana Ciocan, pe InstaStory.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton