Jador și Oana Ciocan s-au împăcat! Imaginile care i-au dat de gol că sunt împreună în Mykonos: s-au sărutat, iar videoclipul a apărut pe Tik Tok

 Tudorache Simona
.

Jador s-ar fi împăcat cu Oana Ciocan. Artistul a fost văzut cu fosta lui iubită la câteva luni de la despărțire. Jador a scris de curând mai multe mesaje prin care își striga de dorul de cea pe care o considera marea lui dragoste. Ba mai mult, pare că a și acționat, nu a lăsat lucrurile așa. Deși aveau planuri mari, se pregăteau de nuntă și își doreau un copil, Jador și Oana Ciocan au luat pe toată lumea prin surprindere cu despărțirea lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Acum pare că au revenit la sentimente mai bune. Cei doi au fost surprinși în Grecia, la Mykonos, în timp ce împărțeau un moment de tandrețe. Nu se știe cum a convins-o Jador pe Oana Ciocan să îi mai dea o șansă, relațiile dintre ei fiind extrem de reci în ultima perioadă. Cu toate astea, după câte se pare, cei doi nu vor să își mai mediatizeze relația.

jador 43jador 43

Jador și Oana Ciocan s-au împăcat! Imaginile care i-au dat de gol că sunt împreună în Mykonos

Zilele trecute, pe internet au apărut mai multe imagini în care Jador apărea alături de Oana Ciocan și nu oricum, ci sărutându-se, semn că au lăsat probleme în trecut și sunt din nou fericiți împreună. Filmulețul care a devenit viral ar fi fost lansat în online chiar de prietenul lui Jador.

De asta a pus și melodia aia cu ea, din cauză că s-au împăcat/ Vai, ce mă bucur că sunteți iar împreună, nu vă imaginați. Tare rău mi-a părut când am vazut că v-ați despărțit. Bravo. Vă pup, frumoșilor/ Făcuți unul pentru celălalt. Foarte frumoși, mai rar vezi așa ceva, oameni frumoși cum sunteți voi doi/ Ai făcut bine Jador că o ții pe Oana departe de toți. Lumea e rea, geloasă, invidioasă, distruge tot ce e frumos', sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți pe TikTok, la clipul cu Oana Ciocan și Jador.

Ce spunea tatăl lui Jador despre nuntă

Tatăl lui Jador a confirmat că, într-adevăr, a cunoscut-o pe Oana Ciocan și prima impresia a fost una bună, însă nu au avut ocazia să stea mult de vorbă. În ceea ce privește nunta, Romeo Dumitrache spunea că fiul lui nu și-a informat părinții despre un eveniment deosebit în viața lui, susținând că artistul a mai procedat astfel.

„Jador a adus fata acasă și ne-a prezentat-o, dar nu e prima dată în care procedează la fel. Nu, nici pomeneală. Mi se pare o fată drăguță, dar nu poți cunoaște cu adevărat omul după doar câteva ore. Nu bat clopotele de nuntă în familia noastră, din câte știu. Sau cel puțin nouă, părinților săi, Jador nu ne-a adus încă la cunoștință că va urma un anume moment foarte deosebit în viața unui om. Sincer vă spun: nu știu ce va urma în viața băiatului meu', a spus Romeo Dumitrache, potrivit Playtech.

Citește și: Mădălin Ionescu, adevăratul motiv pentru care a plecat cu scandal de la Antenă acum 14 ani: „Mi-a cerut să nu fac public faptul că eram în divorț. Relația cu Cristina…” Totul despre revenirea în trust, la Antena Stars / EXCLUSIV

Citește și: Laura Cosoi și-a botezat cea de-a patra fiică, în Maramureș: „Tot ce mi-am dorit'. Petrecerea a avut loc în aer liber, iar invitații s-au bucurat de mâncare la ceaun și obiceiuri locale / Dana Rogoz, buna prietenă a actriței, nu a fost prezentă

Citește și: Andreea Esca consideră că America Express a schimbat modul în care sunt percepuți copiii ei, Aris și Alexia Eram: „A fost o oportunitate bună pentru a arăta lumii cine sunt. Ei au plecat cu dezavantajul…' / EXCLUSIV

Citește și: Claudia Pătrășcanu refuză să lase copiii cu Gabi Bădălău mai mult decât a stabilit legea și susține că afaceristul chiar a amenințat-o cu moartea: „Nici cele trei echipaje de Poliție nu au reușit să îl convingă să-mi aducă copiii”

Citește și: Cătălin Botezatu, despre relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău, după repetatele despărțiri și împăcări: „O mai ponderam eu când eram împreună. Gabi are nevoie de…' / EXCLUSIV

Când a cerut-o Jador pe Oana în căsătorie

Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan în cadrul emisiunii Survivor All Stars, după ce a fost eliminat. După câteva ediții, Oana a părăsit, de asemenea, show-ul pentru a fi împreună cu artistul.

Solistul considera că participarea la Survivor a fost scrisă în destinul lui, pentru că așa a ajuns să cunoască adevărata fericire.

„Survivor All Stars mi-a dat o nevastă, un naș, Cătălin Moroșanu, și un prieten, Cătălin Zmărăndescu. Oana are foarte multe calități. Este foarte frumoasă, în primul rând, este foarte răbdătoare, foarte sufletistă și identifică foarte ușor oamenii care au alte intenții. Eu nu am calitatea asta. Eu nu știu cum e omul, bun sau rău. Oamenii își bat joc de mine în general„, spunea Jador în trecut

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton