Jador și Oana Ciocan, surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau, după ce au anunțat despărțirea. Au mers împreună în club și au fost fotografiați în ipostaze tandre

.

Jador și Oana Ciocan, surprinși în timp ce se sărutau, în club, după ce anunțat despărțirea. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Jador a șocat pe toată lumea zilele trecute, când a șters pozele cu iubita lui și a anunțat că relația lor s-a încheiat, deși aveau planuri de nuntă. Ei bine, după lungi discuții și numeroase semne de întrebare pe care și le-au pus fanii, cei doi au fost văzuți împreună în ipostaze tandre!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Au confirmat că s-au despărțit, însă fără a da prea multe detalii sau a spune care sunt motivele, astfel că fanii au rămas cu un gust amar pe urma acestei decizii. Totuși, se pare că Jador și Oana Ciocan nu au putut sta prea mult unul departe de celălalt și și-au dat întâlnire chiar în club, conform pozele suprinse de paparazzii Cancan.ro.

jador-iubitajador-iubita

Citește și: Jador și iubita lui, Oana Ciocan, surprinși în ipostaze fierbinți, în Republica Dominicană: „Soția mea superbă, abia aștept să fim 3!”

Citește și: Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Cântărețul a confirmat că este din nou singur: „Nu mai am pe nimeni, plâng de al tău dor'

Citește și: Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina, s-au revăzut după 6 ani. Cum a atras adolescenta atenția la venirea în România / Obiceiul moștenit de la mama ei, Monica Gabor

Citește și: Ana Maria Barnoschi s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Vlad: „Căsătoria nu înseamnă doar să te uiți unul la celălalt, ci să privești în aceeași direcție”

Jador și Oana Ciocan, surprinși în timp ce se sărutau, în club, după ce anunțat despărțirea

În imaginile de pe Cancan.ro, se poate vedea clar cum Jador și Oana Ciocan se comportă ca doi îndrăgostiți în club, la Nuba. Nu doar că au stat mereu unul lângă altul și s-au îmbrățișat, ci s-au și sărutat, iar mai apoi, după ce distracția s-a terminat, au plecat împreună din club. Cei doi nu au fost însă singuri, ci în compania lui Bogdan Mocanu, cu care artistul a avut destul de multe certuri și conflicte în trecut, însă se pare că și ei s-au împăcat.

Totuși, în continuare pozele cu cei doi lipsesc de pe rețelele de socializare și nici nu se au la follow, ceea ce duce pe toată lumea cu gândul că încă nu vor să anunțe împăcarea, fie că încă sunt în discuții și nu au luat o decizie în acest sens, deși imaginile vorbesc de la sine.

Jador anunța despărțirea de Oana Ciocan în urmă cu câteva zile

Când vine vorba despre trecutul amoros al lui Jador, știm că este unul destul de tumultuos, însă așa cum chiar el declara, Oana Ciocan „i-a pus capac„ și i-a cucerit inima. S-au logodit, trăiau o frumoasă poveste de dragoste, ba chiar visau la copii și aveau planuri de nuntă, însă zilele trecute totul a fost dat uitării, fiindcă au șters toate pozele cu ei, iar artistul a anunțat despărțirea.

Da, m-am despărțit. M-am despărțit și sunt foarte nervos, mănânc mult', a spus Jador, într-un live pe Tiktok, refuzând să ofere mai multe detalii fanilor, privind motivele despărțirii.

Jador și Oana Ciocan, planuri de nuntă și copii

În ultima vacanță în care au fost împreună, Jador a spus la una dintre pozele cu Oana Ciocan că își dorește un copil cu ea: „Abia aștept să fim 3„, iar de aici, bineînțeles, fanii au tras concluziile că cei doi sunt gata pentru pasul cel mare. De asemenea, nu o dată, ci de mai multe ori, Jador a vorbit despre nunta cu Oana Ciocan, chiar dacă nu și-au informat și familiile despre acest aspect.

„Nu bat clopotele de nuntă în familia noastră, din câte știu. Sau cel puțin nouă, părinților săi, Jador nu ne-a adus încă la cunoștință că va urma un anume moment foarte deosebit în viața unui om. (…) Jador a adus fata acasă și ne-a prezentat-o. Dar nu e prima dată în care procedează la fel. Nu, nici pomeneală! Mi se pare o fată drăguță, dar nu poți cunoaște cu adevărat omul după doar câteva ore.

Jador le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubeste și că le ia de nevastă. Nici nu le țin numărul și nici nu mi le mai amintesc pe toate. Așa e când ești tânăr, inima îți dă ghes, faci afirmații, îți asumi și unele lucruri, dar până la urmă ceea ce contează e faptul că cei doi trebuie să se înțeleagă amândoi pe chestiunea asta’, declara tatăl lui Jador într-un interviu, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton