Jador susține că nu a fost, de fapt, despărțit de Oana Ciocan: "Noi am fost împreună în tot acest timp. Am luat o pauză, ea și-a găsit pe altcineva am văzut-o chiar eu la masă cu un băiat!"

 Dumba Gabriela
.

Jador continuă seria de mesaje publice pentru Oana Ciocan, după ce tânăra care i-a fost logodnică i-a blocat toate căile de acces. Recent, fosta concurentă de la Survivor a transmis un mesaj pe Instagram, ce părea adresat lui Jador și în care vorbea despre încredere și oameni ieftini, iar manelistul i-a oferit și el un răspuns sub forma unei declarații de dragoste.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan în cadrul emisiunii Survivor All Stars, după ce a fost eliminat. După câteva ediții, Oana a părăsit, de asemenea, show-ul pentru a fi împreună cu artistul. Însă, acasă relația lor nu a mai mers și Oana a pus punct poveștii de dragoste, fără a preciza cu ce a supărat-o Jador atât de tare.

oana1oana1

Jador susține că nu a fost, de fapt, despărțit de Oana Ciocan

Sentimentele pe care i le poartă fostei sale logodnice nu-i dau pace lui Jador și chiar dacă Oana Ciocan nu vrea să mai audă de ea și i-a blocat numărul de telefon, el încă mai luptă pentru iertarea ei. Nu se știe exact de ce s-au despărțit, deși erau la un pas de nuntă, dar din declarațiile lor publice și postările pe rețelele de socializare, pare că Jador i-a trădat încrederea fostei sale iubite.

Oana Ciocan a scris în ultima perioadă mai multe mesaje ce par să-i fie adresate manelistului: „Amintește-ți un singur lucru, caracterul este mai important decât frumusețea” și „Cel mai scump lucru de pe lume este încrederea. Oamenii ieftini nu și-o permit„, iar Jador pare că s-a simțit vizat de postările fostei iubite și i-a transmis și el un mesaj pe Facebook:

Adevărul este ca noi am fost împreună în tot acest timp pentru ca am vrut să ne bucurăm de iubire doar noi! Dar de ceva timp am decis să luăm o pauză însă în această pauză ea și-a găsit pe altcineva am văzut-o chiar eu la masă cu un băiat! Dar cu toate astea vreau să știi ca inima mea bate doar pentru tine și chiar dacă sunt blocat peste tot sper să vezi postarea și să știi ca nu voi înceta să lupt pentru dragostea ta!„.

Citește și: Jador îi duce dorul Oanei Ciocan. Despărțirea l-a răvășit: „În viață vei iubi de mai multe ori, dar o singură iubire îți va arde inima pentru totdeauna. Dacă sufletul îți urlă de dor…'

Citește și: Jador și Oana Ciocan s-au împăcat! Imaginile care i-au dat de gol că sunt împreună în Mykonos: s-au sărutat, iar videoclipul a apărut pe Tik Tok

Citește și: Cum se simte Iustina de la Insula Iubirii în ultima lună de sarcină și cu ce se ocupă acum: ‘Câștig bine, mă întrețin singură…’. Reacția lui Cornel / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Șișcanu dezvăluie că Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, își vede mama doar de câteva ori pe an: „Eu am trei copii, pe Petra, pe Ștefania și pe Filip, pe care îi iubesc, și asta e tot ce contează' / EXCLUSIV

Jador și Oana Ciocan au fost împreună în Grecia, acum o lună

Pe data de 30 august, Jador și Oana Ciocan au fost văzuți împreună în Grecia. Un fan al artistului a postat un videoclip în care aceștia apar la o terasă, iar în imagini se observă că se sărută, sugerând că ar putea să își mai acorde o șansă.

„Jador și Oana nu s-au despărțit, sunt împreună în Grecia și se sărutau, doar că nu vor să își mai expună viața privată în public. Nu au fost despărțiți și nici nu o să fie vreodată. Postarea este făcută de unul din prietenii lui Jador, în data de 30 august 2024, în Grecia’, a scris fanul lui Jador la filmulețul cu Jador și Oana Ciocan, care a fost publicat pe platforma TikTok.

Cu toate acestea, unii internauți au fost sceptici, întrebându-se dacă imaginile nu sunt mai vechi. Persoana care a distribuit clipul video a clarificat că acesta a fost filmat de un prieten al lui Jador în acea dată.

Jador și Camelia Dumitrache, sora lui, au mers împreună la „Testul poligraf’ al lui Selly”, iar manelistul a recunoscut că încă o mai iubește pe Oana Ciocan.

„Camelia Dumitrache: „Mai ai sentimente pentru Oana? De ce ești agitat, te-ai agitat?’.

Jador: „Mă gândesc… da, am! O iubesc mult, o iubesc foarte mult!’.

Examinatorul: „Este sincer! (n.r.: răspunsul lui Jador)’.

Camelia Dumitrache: „Mă bucur foarte mult’.

Selly: „E o fostă relație de-a ta? Cât a durat? Nu cunosc detalii’.

Jador: „E o fată cu care am fost eu, am cerut-o de soție la un moment dat și…’.

Examinatorul: „Și cum s-a rupt lanțul?’.

Jador: „Cum se rup toate celelalte lanțuri, din neînțelegere (…)’.

Camelia Dumitrache: „Acum poate Dumnezeu vrea să facă ceva în privința asta’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton