Jaf la vila de 4 milioane de euro a lui Dinu Patriciu. Hoţii au furat blănuri și obiecte de lux / Surse: bunurile ar fi fost sustrase de reprezentanții legali ai Danei Patriciu, văduva miliardarului

 Dumba Gabriela
.

A avut loc un jaf la vila de patru milioane de euro a lui Dinu Patriciu, de unde hoţii au furat blănuri, obiecte de lux, dar și un pat. Polițiștii din Ilfov fac investigații în prezent în legătură cu apelul la 112 pe care l-a dat chiar fiica lui Dinu Patriciu. Conform surselor Antena 3 CNN, bunurile ar fi fost sustrase chiar de reprezentanții legali ai Danei Patriciu, fosta soție a milionarului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ana și Maria, cele două fiice ale miliardarului Dinu Patriciu, decedat în 2014, au reclamat că vila din Snagov a familiei a fost spartă de persoane necunoscute, la începutul lunii mai. Imobilul nu mai este locuit de ceva timp, fiind scos la licitație, însă hoții au reușit să fure obiecte de lux.

dinu_patriciu_sotie_90207800dinu_patriciu_sotie_90207800

Jaf la vila lui Dinu Patriciu sau recuperarea bunurilor care îi aparțin văduvei milionarului, Dana Patriciu?

Fetele lui Patriciu au constatat că printre bunurile care ar fi fost sustrase din imobil se află mai multe blănuri scumpe, obiecte de mobilier, inclusiv un pat. În cauză au fost sesizate organele de cercetare penală, care au efectuat cercetarea la fața locului și au prelevat amprente.

Informația a fost oferită instanței de către avocatul fiicelor lui Dinu Patriciu, în procesul de partaj pe care acestea îl au cu văduva miliardarului, Dana Patriciu. Acesta le-a spus judecătorilor că 'în imobilul din Snagov s-a intrat prin efracție, lipsind bunuri presupus comune și constatându-se înlocuirea lacătului de la poartă', potrivit datelor din dosar consultate de FANATIK.

La momentul incidentului, Dana Rodica Patriciu nu se afla în țară, ea locuind, în prezent, în insula Saint Martin, în nordul-estul Mării Caraibelor.

Vila lui Dinu Patriciu de pe malul lacului Snagov are un statut destul de complicat, ea fiind scoasă la licitație pentru recuperarea unor datorii pe care cel mai bogat român le-a acumulat în ultimii ani de viață.

Conform surselor Antena 3 CNN, se pare că ar fi vorba chiar de reprezentanții legali ai Danei Patriciu, fosta soție a milionarului, care ar fi fost trimişi acolo, la vila lui Dinu Patriciu, pentru a-i fi recuperate acesteia bunuri care i-ar aparține. Acum se consideră a fi furate aceste bunuri până când ele vor fi împărțite în instanță.

Citește și: Ce face David Popovici, dublu campion mondial, cu banii câștigați din sport: „I-am strâns și…'

Citește și: Cum își menține Denise Rifai corpul frumos și sănătos, la 38 de ani: ‘Să nu avem rușinea că ne luăm mâncare de acasă sau că o avem cu noi peste tot…’ / EXCLUSIV

Citește și: Andrei Rotaru și ispita Diandra Moga au rămas împreună după Insula Iubirii? Indiciul care spulberă misterul din jurul relației lor

Comunicatul Poliției în legătură cu spargerea vilei lui Dinu Patriciu

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public într-un articol de presă, în care se menționează faptul că, din vila unui bărbat au dispărut blănuri, obiecte de lux și mobilă, Compartimentul de Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 9 mai a.c., în jurul orei 08:43, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că i-au fost sustrase mai multe bunuri din locuința sa, din comuna Gruiu, de către o altă femeie (rudă).

La fața locului s-au deplasat polițiștii Stațiunii Snagov pentru efectuarea activităților din competență, în cauză fiind reclamate ca sustrase mai multe bunuri, respectiv mai multe articole de mobilier și haine din blană. În cauză, polițiștii de investigații criminale din cadrul Stațiunii Snagov s-au sesizat din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt la plângerea prealabilă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea', se arată în comunicatul Poliţiei.

Dana Patriciu, văduva lui Dinu Patriciu, s-a mutat în Caraibe

Audiată în instanță, Maria Patriciu a declarat că bunurile nu au fost clasificate și că nu știe care aparțin văduvei tatălui ei și care reprezintă bunuri comune.

Singura 'dovadă' a existenței acelor bunuri reprezintă un catalog foto de aproximativ 300 de pagini, realizat de Dana Patriciu înainte să plece din țară, atunci când a pozat toate obiectele care se aflau, în acel moment, în casă: blănuri, genți, ceasuri, bijuterii, etc.

'Nu ştie (Maria Patriciu, n.r.), din anul 2012, cu ce a plecat, ce a rămas dacă lucrurile rămase sunt pe acea listă, nu a fost făcut niciodată un inventar. Au existat şi plângeri penale prin care reclamanta a acuzat-o pe pârâta Patriciu Ana ca i-a furat blănurile. Reclamanta a fost invitată să vină să îşi ia bunurile mobile, iar când s-a prezentat a spus că nu şi le ia', se mai arată în dosarul citat de fanatik.ro.

O miză importantă a procesului este reprezentată de o colecție de 126 de tablouri de artă, pe care Dinu Patriciu o deținea în momentul decesului. Acestea au rămas în vila din Snagov, însă ulterior au fost mutate de fiicele afaceristului, într-o locație mai sigură.

Fiicele și văduva lui Patriciu încearcă să ajungă la o înțelegere pentru vânzarea bărcii cu motor pe care miliardarul o folosea atunci când se plimba pe lacul Snagov. Este vorba de o ambarcațiune de lux, marca Mastercraft, despre care avocații spun că 'se degradează prin simpla trecere a timpului'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton