"A venit după ani de șicanări. Mi s-a părut abuziv". Jamila rupe tăcerea despre scandalul cu bucătăreasa Laura Laurențiu

 Raiciu Adriana
.

Jamila rupe tăcerea despre scandalul cu bucătăreasa Laura Laurențiu. Jamila, una dintre cele mai iubite și cunoscute bucătărese, a fost implicată într-un scandal cu o altă bucătăreasă. Totul a pornit de la o rețetă, iar de aici cele două au ajuns la Tribunal. Iată ce spune Geanina Staicu despre scandalul cu Laura Laurențiu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Jamila, pe numele său real Geanina Avram Staicu, este cel mai cunoscut food blogger din țara noastră. Cu o comunitate impresionantă, aceasta postează diferite rețete pe contul său de Youtube. Însă, în anul 2019, Jamila a fost protagonista unui scandal monstru, după ce a făcut rețeta „Ecler la tavă”. A depus plângere la Tribunal, împotriva unei alte bucătărese influente, Laura Laurențiu, și i-a cerut daune acesteia, după ce bloggerița i-a raportat un clip ce conținea o rețetă pentru prăjitură cu ecler, pe motiv că l-ar fi copiat de la ea. 

jamila-cuisine-1jamila-cuisine-1

Invitată la un podcast, Jamila a vorbit deschis despre scandalul „Ecler la tavă” și a spus de unde a pornit totul. Iată declarațiile făcute de îndrăgita bucătăreasă!

Citește și: Jamila a avut COVID-19! „Mă simțeam ca într-un vis urât care părea să nu se termine'

Citește și: „Nu este și nu a fost niciodată despre bani”. Jamila a pierdut procesul intentat Laurei Laurențiu, în scandalul „Ecler la tavă”

Citește și: Andreea Bălan s-a accidentat în finala America Express, după ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea au lovit-o cu o canoe: „M-am speriat foarte tare’

Citește și:Teo Trandafir, după sărutul dintre Cătălin Botezatu și Loredana Groza: „Dacă vrei să iasă cu păruială…’

Jamila rupe tăcerea despre scandalul cu bucătăreasa Laura Laurențiu

După ce a făcut rețeta de ecler la tavă, Jamila a fost acuzată că a copiat-o. Bucătăreasa Laura Laurențiu susținea că aceasta i-ar fi copiat clipul ei din 2016 pentru rețeta prăjiturii cu ecler. Ulterior, videoclipul Jamilei a fost șters, iar acum a vorbit deschis despre începutul scandalului.

Bloggerița susține că o fană i-a cerut să facă această rețetă, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să filmeze un videoclip. Totuși, de la o simplă rețetă, situația a scăpat de sub control, iar o altă bucătăreasă susținea cu tărie că rețeta îi aparține.

Ideea cu eclerul la tavă a venit de la una dintre fanele mele, care voia neapărat ca eu să fac varianta acestei prăjituri. Am luat rețeta mea de la ecler, de la eclerul normal, am făcut crema mea de vanilie și am pus frișcă la final. După ce am făcut eu rețeta, a ieșit o întreagă poliloghie, pe care au văzut-o toți în presă… și am ajuns la Curtea de Apel. Se judecă totul, oamenii nu au înțeles. Eu nu am în judecată o persoană pentru că eu aș fi inventat ceva. Eu am dat în judecată o persoană pentru că respectiva persoană mi-a închis clipul respectiv, spunând că titlul rețetei îi aparține. Mi s-a părut că a fost cumva abuziv și asta am făcut. Eu am zis că ăsta este dreptul meu, mi s-a părut nedrept ce mi s-a întâmplat. A venit după niște ani de șicanări și am ajuns aici. Eclerul este făcut de francezi, nu este inventat nici de mine, nici de respectiva persoană, a spus Jamila, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Astfel, Jamila a decis să o dea în judecată, însă procesul nu s-a terminat nici acum.

Tot în cadrul podcastului, aceasta a mai spus și cine a fost prima persoană care a făcut eclerele la tavă și pare că nu este vorba de cea cu care se judecă, ci de cu totul altă bucătăreasă.

În România, eclerul ăsta a fost făcut prima dată de o fată, care are un blog „Flori de mandarin”. Nimeni nu poate spune că a inventat o rețetă, pentru că rețetele nu au drept de autor. Nu sunt inventatori. Eu nu am spus vreodată că am fost inventator de rețete„, a mai spus aceasta.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton