Janni Alexandridis este câștigătorul Chefi la Cuțite, sezonul 12. Declarații în lacrimi: "Am lucrat atât de mult, asta e viața mea"

 Dumitrache Laura
.

Janni Alexandridis este câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12. Marele câștigător al emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 12, este Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu. Finala show-ului culinar a fost una incendiară, iar marea bătălia a avut loc între Janni Alexandridis, Ioana Dehelean și Valentin Timofte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Janni Alexandridis este câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12. Concurentul din echipa magenta, de la Florin Dumitrescu, a câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro. În marea finală, Ioana Dehelean, a reprezentat aceeași echipa, a lui Chef Dumitrescu, iar Valentin Timofte, echipa portocalie, a lui Sorin Bontea. Cătălin Scărlătescu nu are niciun concurent în finala Chefi la cuțite, sezonul 12.

screenshot-2023-10-18-235352screenshot-2023-10-18-235352

Janni Alexandridis este câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12. Tânărul de 23 de ani a venit direct din Germania pentru a participa în sezonul 12 Chefi la cuțite. De profesie este chef bucătar, iar cea mai mare pasiune a lui este bucătăria. Acesta a învățat limba română de la colegii săi români. Janni Alexandridis a câștigat premiul de 30.000 de euro.

„Am câștigat cel mai mare show de bucătari din Romania, asta înseamnă tot, asta e viața mea. Am fost atât de emoționat, când a zis chef Dumitrescu că o să fiu foarte mare și o să fiu peste tot. Îmi pare rău, nu pot să-mi controlez emoțiile
Am lucrat așa mult și am câștigat și mă bucur. Îmi trebuie un pic să realizez ce s-a întâmplat.”
, a declarat în lacrimi Janni Alexandridis.

O să rupă granițe, o să vedeți voi! Bravo Janni!„, a spus chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Mesajul postat de Janni Alexandridis de la Chefi la cuțite, după ce Alex Mihoc a fost eliminat: „Frate…”

Citește și:Cine sunt finaliștii Chefi la Cuțite, sezonul 12. Ioana Dehelean, Valentin Timofte și Janni Alexandridis se luptă pentru premiul de 30.000 de euro

Citește și:Cum se simte Diana Enache, la aproape o lună de când a născut: „Are o strălucire aparte, emană o aură'. Fiica lui Adrian Enache s-a mutat cu Ionuț Vîntu

Citește și:Cătălin Dobrescu, soțul Oanei Radu, prima reacție după ce s-a spus că divorțează: „Momentan nu pot și nici nu vreau…” Artista nu mai poartă verigheta

Janni Alexandridis este câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12

După aproape trei luni de competiție, Chefi la cuțite, sezonul 12, și-a desemnat câșgtigătorul în această seara, 18 octombrie 2023. Cei trei concurenti s-au luptat pentru premiul cel mare, de 30.000 de euro, dar și pentru titlul de cel mai bu bucătar. Janni Alexandridis este câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12.

Gustul din farfurie i-a convins pe jurați că merită marele premiu. Janni Alexandridis a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu și a fost cuțitul de aur al chef-ului. De asemenea, Janni s-a luptat cu Ioana Dehelean, cu care a fost coleg în aceeași echipă, si cu Valentin Timofte, din echipa lui Sorin Bontea. Ei bine, se pare că preparatul lui a fost cel mai delicios, iar jurații i-au acordat lui Janni Alexandridis cele mai multe puncte.

Janni Alexandridis este pasionat de arta culinară încă din copilărie și a venit tocmai din Germania pentru a participa la Chefi la cuțite. Acesta a reușit să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu încă din timpul audițiilor. Mai mult, tânărul a primit un cuțit de aur din partea lui Chef Florin Dumitrescu.

Cine este Janni Alexandridis

Janni Alexandridis are 23 de ani și a venit direct din Germania pentru a participa la Chefi la cuțite, sezonul 12. Concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu este de profesie bucătar și a învățat limba română de la colegii săi români.

Avem un restaurant de familie și lucrez acolo. De când sunt foarte mic, apartamentul nostru a fost restaurantul și în fiecare zi când mergeam la școală vedeam cum chefi pregăteau diferite feluri de mâncare în bucătărie. A fost un restaurant grecesc. Bucătăria este locul în care mă simt foarte bine și confortabil de când sunt mic.I-am zis tatălui meu că vreau să fiu chef pentru o zi în restaurant. Și mi-a zis că dacă vreau să facă asta trebuie să învăț să fiu bucătar. Mama și bunica mea au lucrat în bucătărie. În fiecare zi după școală mergeam și mă uitam la ele. Stăteam să curăț ceapă și să facem curățenie. Bucătăria nu mă lasă în pace, sunt aici în fiecare zi și mă simt foarte bine! Vreau să fac ceva de care oamenii să se bucure', a povestit concurentul.

La audiții, Janni Alexandridis a preparat o rețetă spectaculoasă de ton, iar gustul le-a atras atentia celor trei jurați. Janni le-a povestit chefilor că a făcut trei ani de cursuri în gastronomie și a gătit pentru echipa națională de fotbal din Germania, dar și pentru celebrități internaționale, precum Selena Gomez și Lewis Hamilton. „La vârsta de 16 ani am făcut 3 ani de cursuri în gastronomie, iar înainte am mai lucrat în bucătărie. Am curățat ceapă, am făcut sosuri. (…) Am lucrat în Germania, în Elveția, Berlin. Am participat și la un show culinar. (…) Am gătit pentru 300 de persoane, am gătit pentru echipa națională de fotbal din Germania timp de o lună, dar și pentru Selena Gomez, Thomas Müller, Lewis Hamilton. Încă nu pot să cred că am reușit asta în viață', a mărturisit concurentul. Impresionat, Florin Dumitrescu i-a oferit cuțitul de aur lui Janni Alexandridis. „I-am oferit cuțitul de aur pentru că mi-a dat siguranța că poate, este capabil și se poate descurca în situația de criză', a spus juratul.

Sursa foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton