Janni Alexandridis s-a mutat în România: "Stau în București, caut un apartament". De ce a luat această decizie câștigătorul Chefi la Cuțite

 Radulescu Ruxandra
.

Janni Alexandridis s-a mutat în România. Câștigătorul Chefi la cuțite, Janni Alexandridis, s-a mutat în România, iar momentan el locuiește în București, la un prieten și își caută un apartament propriu. Deși plănuia să revină în Germania, câteva întâmplări din ultimele zile l-au făcut să se răzgândească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Janni Alexandridis s-a mutat în România. Câștigătorul Chefi la cuțite, Janni Alexandridis, a decis să se mute în România, la doar câteva zile, după ce a fost anunțat ca fiind câștigătorul show-ului. Janni vizitează adesea țara noastră, mama sa fiind de origine română, însă acum el a decis să se stabilească în București. Janni Alexandridis plănuia, inițial, să revină în Germania, însă faptul că a câștigat Chefi la cuțite l-a făcut să se răzgândească.

cine-este-janni-alexandridis-de-la-chefi-la-cutite-2023-sezonul-12-a-primit-cutitul-de-aur-de-la-florin-dumitrescu-1-1cine-este-janni-alexandridis-de-la-chefi-la-cutite-2023-sezonul-12-a-primit-cutitul-de-aur-de-la-florin-dumitrescu-1-1

Janni Alexandridis s-a mutat în România

Janni Alexandridis a devenit câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 12, iar planurile sale de viață s-au schimbat. Deși acesta avea de gând să revină în Germania, acum Janni vrea să rămână în România și își caută un apartament. Se pare că entuziasmul românilor față de el și popularitatea acumulată în urma show-ului l-au convins pe Janni să nu mai plece din țara noastră.

Citește și: Florin Dumitrescu l-a vizitat pe Janni Alexandridis în Grecia, după finala Chefi la Cuțite. Cum au apărut cei doi, în mediul online

Citește și: Dan Negru o atacă pe producătoarea Mona Segall, după demisia juraților Chefi la Cuțite: „Smerenia o recomand butoaielor goale care fac gălăgie”

Citește și:Reacțiile internauților după ce Janni Alexandridis a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 12: „Cea mai reușită finală dintre toate de până acum'

Citește și: Iubirea secretă a lui Irinel Columbeanu. Înainte de relația cu Romanița Iovan, a fost îndrăgostit de colega ei: „Mariana, un manechin…”

'Planul a fost să plec iar în Germania, dar pot să zic acum că m-am mutat deja în București. Stau în București la un prieten și caut un apartament. Am proiecte, am multe idei și lucruri pe care vreau să le fac în România. Nu mă gândeam că efectul o să fie atât de mare dacă câștigi Chefi la cuțite. Eu am fost într-o emisiune în Germania și a fost diferit, trei persoane m-au recunoscut. Ieri am fost într-un mall și am făcut 50 de poze. Pentru mine asta e ceva nou și mă bucur maxim', a declarat Janni Alexandridis.

Ce promisiune i-a făcut Janni Alexandridis tatălui său

Janni Alexandridis este pasionat de gătit încă din copilărie, iar modelul său este chiar tatăl lui. Janni și-a adus aminte cu drag despre perioada în care stătea pe lângă mama și bunica lui în bucătătărie. De asemenea, Janni, a dezvăluit că i-a făcut o promisiune părintelui său, înainte de a deveni bucătar. Concurentul i-a spus că își dorește să lucreze în restaurantul familiei, alături de ceilalți bucătari profesioniști.

Apartamentul meu este lângă restaurant și de fiecare dată când mă duceam la școală, îi vedeam pe chefi în bucătărie. Era un restaurant grecesc (…) Bucătăria este locul unde mă simt bine de când sunt mic și confortabil. I-am spus tatălui că eu vreau să fiu chef într-o zi aici și mi-a spus că dacă vrei să fii chef, trebuie să învețe să fii bucătar, să înveți produsele. Mama și bunica mea găteau, mă duceam în bucătărie, mă uitam ce fac, stăteam o oră-două să facem curat (…) În Germania e jumătate-jumătate (…) După trei ani este bucătar. Bucătăria nu mă lasă în pace. Mă simt foarte bine’, a spus Janni Alexandridis, la Chefi la cuțite.

Care sunt primele declarații ale lui Janni Alexandridis, după ce a câștigat Chefi la cuțite

Janni Alexandridis a postat un mesaj emoționant, la scurt timp după ce a fost desemnat câștigătorul „Chefi la cuțite”, sezonul 12. Janni își manifestaă recunoștința față de cei care l-au susținut.

'CHEFI LA CUȚITE SEZON 12 a fost cea mai frumoasă și în același timp cea mai grea experiență din viața mea. Sunt mereu recunoscător pentru asta, dar voi face 100% tot posibilul pentru a folosi cât mai bine această victorie pentru a ajunge în vârf. Aș dori să mulțumesc întregii mele echipe pentru tot, ne-am zguduit și sunt atât de mândru. Aș dori să le mulțumesc familiei și prietenilor mei pentru tot ce ați făcut pentru mine. Mulțumes. Voi face totul pentru a te face și mai mândru', a transmis câștigătorul pe Instagram.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton