Jason Momoa și Lisa Bonet au divorțat după 19 ani! Actorul din "Aquaman" și fosta soţie a lui Lenny Kravitz au împreună doi copii

 Dumba Gabriela
.

Lisa Bonet și Jason Momoa au divorțat oficial, după 19 ani împreună! Fosta soție a lui Lenny Kravitz a fost cea care a depus actele de divorț, la mai bine de trei ani după ce și-au anunțat despărțirea. N-a mai fost, evident, nici o cale de împăcare în tot acest timp și au decis că cea mai bună soluție este divorțul, urmând ca Jason Momoa și Lisa Bonet să stabilească detaliile legate de custodia celor doii copii minori.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au cunoscut şi au început să se întâlnească în 2005, dar nu s-au căsătorit legal până în 2017. Documentele lor de divorţ dau ca dată a separării octombrie 2020, cu mai mult de un an înainte de anunţul lor oficial. Vor mai trece cel puţin şase luni până când un judecător îi va declara divorţaţi, potrivit presei internaționale.

EXCLUSIVE: Jason Momoa spotted strolling in Venice with wife Lisa Bonet and their kidsEXCLUSIVE: Jason Momoa spotted strolling in Venice with wife Lisa Bonet and their kids

Jason Momoa și Lisa Bonet au divorțat! Ce se întâmplă cu cei doi copii ai lor

Lisa Bonet și Jason Momoa au divorțat oficial, după 19 ani împreună. La o zi după ce actrița a depus cererea de divorț, documentele judiciare obținute de ET arată că ea și starul din „Aquaman' au ajuns la un acord pentru despărțirea lor. 

Potrivit documentelor, foștii soți vor împărți custodia celor doi copii ai lor – Lola Iolani, în vârstă de 16 ani, și Nakoa-Wolf, în vârstă de 15 ani – și cheltuielile legate de creșterea lor, fără a plăti formal pensie alimentară. Bonet și Momoa au renunțat, de asemenea, la drepturile lor la pensie alimentară pentru soț și soție, se arată în documente. 

A fost prima căsătorie pentru Jason Momoa şi a doua pentru Lisa Bonet, care a fost căsătorită anterior cu muzicianul Lenny Kravitz cu care are o fiică, pe actriţa Zoë Kravitz.

Atât lui Bonet, cât și lui Momoa li se va returna statutul de „necăsătorit' pe 9 iulie, potrivit documentelor citate de tvmania.ro.

În declarația lor comună din 2022 ianuarie, Bonet și Momoa au scris: „Împărtășim știrile familiei noastre potrivit cărora noi doi ne despărțim în căsătorie. Împărtășim acest lucru nu pentru că noi credem că este o știre, ci pentru a ne continua viața cu demnitate și onestitate. 

Dragostea dintre noi continuă, evoluând în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unul pe celălalt pentru a fi cine învățăm să devenim. Devotamentul nostru de nezdruncinat față de această viață sacră și pentru copiii noștri.' 

Citește și: Jason Momoa și-a ras barba! „Aquaman’ e de nerecunoscut

Citește și: Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au dezvăluit sexul copilului: ‘Anunț cu mândrie cel mai epic…’

Citește și: Ce copii mari și frumoși are Jason Momoa! Fiul lui Aquaman îi seamănă leit

Cum s-au cunoscut Jason Momoa și Lisa Bonet

Cei doi s-au întâlnit în anul 2005 la un club de jazz din New York prin intermediul unor prieteni comuni, dar abia în 2017 au decis să se căsătorească.

„De când aveam 8 ani și am văzut-o la TV am știut că această femeie trebuie să fie a mea. Eram sigur de faptul că o voi căuta și voi încerca să ajung la ea', spunea actorul în cadrul unui interviu din anul 2017.

„Sunt un hărțuitor cu acte în regulă. Nu i-am spus asta până nu am avut doi copii, astfel ar fi sunat ciudat și înspăimântător. Dar da, mereu am vrut să o întâlnesc. A fost mereu o regină', a mai spus el.

„S-a întâmplat să fim la locul potrivit în momentul potrivit. Deja mi-am făcut dreduri pentru ea. Am avut dreduri, a avut și ea. M-am întors și am văzut-o, la care ea spune „Sunt Lisa'. M-am întors spre prietenul meu și m-am prefăcut că țip. Aveam fluturi în stomac. Am convins-o să mă ia acasă pentru că eu locuiam la un hotel', a mai povestit Jason Momoa.

În acea noaptea cei doi au băut împreună o cafea și o bere. „Ne-am așezat, ea a comandat o bere și asta a fost. Restul este istorie', a completat Momoa.

Cei doi au adus pe lume primul copil la doi ani după căsătorie, pe micuța Lola. Un an mai târziu l-a născut și pe Nakoa Wolf.

Lisa Bonet mai are o fată din prima căsătorie, Zoe Kravitz, de care actorul a avut mare grijă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton