Cum a reacționat Jean de la Craiova după ce s-a spus că fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță îi seamănă leit: "Voi, să fiți în locul lor, nu e nasol?"

.

Cum a reacționat Jean de la Craiova după ce s-a spus că fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță îi seamănă leit. Părea că această glumă, care circulă pe internet de mulți ani, s-a „fumat”, însă odată cu apariția copiilor cuplului în Tati part-time, a reieșit la suprafață speculația că David Măruță ar fi băiatul lui Jean de la Craiova. Iată ce a comentat artistul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Printre zecile de poze sau filmulețe care se viralizează în mediul online a circulat cu mult succes unul care insinua că David, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță, seamănă prea mult cu Jean de la Craiova… și nicidecum cu tatăl lui. La un moment dat, sătul de aceste glume, Cătălin Măruță a reacționat și la fel a făcut, recent, și Jean de la Craiova.

agfzad01y2y3ymiyn2vknjg5zwm5y2i0ywy2nzkwzmuzmmzknq.thumb_agfzad01y2y3ymiyn2vknjg5zwm5y2i0ywy2nzkwzmuzmmzknq.thumb_

Cum a reacționat Jean de la Craiova după ce s-a spus că fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță îi seamănă leit

În ultimii ani, pe internet au apărut o mulțime de filmulețe, meme-uri, trucaje etc., toate menite să arate asemănarea dintre Jean de la Craiova și David, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță. Chiar și o glumă e prea mult, când vorbim despre copii minori, darmite avalanșa care s-a pornit pe internet și care i-a deranjat, fără doar și poate, pe Andra și pe Cătălin.

Citește și: „Am auzit și am văzut multe în cariera mea, dar a fost o avalanșă care m-a copleșit. Răutăți care m-au întristat’. Reacția Andrei după ce fiica ei, Eva Măruță, a fost criticată dur pentru filmul Tati Part-Time

Citește și: Romanița Iovan dezvăluie cauza reală a morții lui Adrian Iovan, la 10 ani de la tragedia din Apuseni: „Putea fi salvat. Eu am certificatul de deces…’

Jean de la Craiova a reacționat în stilu-i binecunoscut, luând totul în glumă, însă și-a atenționat și el fanii că ar trebui să se încheie cu aceste supoziții nefondate.

„Terminaţi cu prostiile astea, cu Andra copilul, e prea mult, multă istorie! Nu e bine, se supără şi oamenii, voi să fiţi în locul lor, nu e nasol? Nu am nicio treabă, oamenii seamnă între ei, ce treabă să am eu? Vă pupă Jean!”, a transmis manelistul pe TikTok.

@camatarutiktok #jeandelacraiova #camatarutiktok #andra #video #2024 ♬ sonido original - Camataru Tiktok

Cătălin Măruță a răbufnit, după ce s-a spus că fiul său, David, seamănă cu Jean de la Craiova

După ce fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei a jucat în filmul „Tati part-time', micuța a fost dur criticată de unii internauți. Această situație a făcut ca cei rău-intenționați să glumească și la adresa fiului lui Măruță, David, despre care au spus că ar semăna cu Jean de la Craiova.

Ironiile cu privire la asemănarea dintre băiatul lui Măruță și al Andrei cu Jean de la Craiova au început cu ani în urmă, la Cronica Cârcotașilor. Dacă până la acest moment prezentatorul PRO TV nu a acordat atenție, acum a simțit nevoia să ia atitudine, deoarece situația a scăpat de sub control.

Legat de fotografia care circulă pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii, etc. Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?’, a spus Cătălin Măruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton