Jean Paler s-a externat după ce a stat patru săptămâni în spital: "Să te mute dintr-un loc într-altul, să-ți găsească fel de fel de motive...". Cum se simte actorul acum / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Jean Paler s-a externat după ce a stat patru săptămâni în spital, în urma unui stop cardio-respirator. Comediantul mărturisește că s-a simțit ciudat să doarmă iar în patul lui, în locuința sa din Sinaia, după ce a lipsit de acasă atât de mult. Actorul a plecat pe litoral pe data de 10 iulie, pentru a ține spectacole la malul mării, ca majoritatea colegilor săi de breaslă. Din păcate, i s-a făcut rău la un spectacol, iar colegii au chemat ambulanța.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Jean Paler s-a externat după ce a stat nu mai puțin de patru săptămâni în spital. Actorul de comedie locuiește de ani de zile la Sinaia și a lipsit două luni de acasă. În iulie, comediantul a plecat pe litoral pentru a susține programe artistice în stațiunile de la malul mării. În urmă cu patru săptămâni, lui Jean Paler i s-a făcut rău pe scenă, iar colegii săi au chemat salvarea și l-au dus la spital.

1795969_1511871625732752_7170787386767977050_o1795969_1511871625732752_7170787386767977050_o

Citește și: Jean Paler a fost transferat în patru spitale, după ce a suferit un puseu cardiorespirator: „Nu mai au ce să îmi facă. Inimioara a obosit și ea, ar fi cazul să mă retrag” / EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Jean Paler și ce i-au transmis medicii, la două săptămâni de când a fost internat în spital: „Sunt tot la Terapie Intensivă. Nu au ce să-mi facă…'

Citește și: Denise Rifai, adevărul despre relațiile pe care le are cu vedetele masculine alături de care a fost surprinsă: „Se întâmplă să avem și surprize neplăcute, dar…” / EXCLUSIV

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, de urgență la spital. Cum s-a accidentat: 'Mi-a curs foarte mult sânge!'/ A venit cu mâna în ghips la VIVA! Influencers Party EXCLUSIV

Jean Paler s-a externat după ce a stat patru săptămâni în spital

Jean Paler s-a externat după ce a stat patru săptămâni… prin tot atâtea spitale. Comediantul a ajuns acasă, la Sinaia, joi seară. Plecat de acasă de două luni de zile, actorul mărturisește că s-a simțit ciudat să doarmă din nou, în patul lui.

'Aseară am ajuns acasă. Am venit la Sinaia cu mașina, cu fiica mea. Azi-noapte am dormit acasă, în patul meu', a mărturisit actorul Jean Paler, pentru viva.ro.

Cu toate acestea, comediantul nu s-a odihnit, așa cum se aștepta. 'Mi s-a părut atât de nelalocul lui, după atâta timp, că nu am putut dormi, cu ghilimelele de rigoare. Și atmosfera, și zacerile de prin spitale, să te mute dintr-un loc într-altul, să-ți găsească fel de fel de motive…', a mai spus acesta.

Jean Paler a fost purtat prin patru spitale după ce a suferit un puseu cardio-respirator

Jean Paler a fost internat, în urma unui stop cardio-respirator, și ulterior transferat în patru spitale. Actorului i s-a făcut rău în timpul unui spectacol. În pofida faptului că a fost plimbat prin mai multe spitale până să ajungă, în cele din urmă la București, și medicii i-au spus că nu are voie să facă efort, simpaticul actor își face planuri de viitor.

De pe patul de spital, Jean Paler a dezvăluit că ar vrea să participe la festivalurile de umor din Ardeal și Maramureș, unul dintre ele – în memoria regretatului Ioan Gyuri Pascu.

Ultimul spital în care a fost internat a fost Spitalul Militar din București, unde medicii l-au ținut sub observație, pentru o perioadă.

'Am fost în patru spitale și am ajuns la București. De cinci zile sunt în Spitalul Militar la secția cardiologie, după ce am trecut prin toate secțiile de terapie intensivă', declara Jean Paler, pentru viva.ro, în urmă cu puțin timp.

Jean Paler a trecut peste perioada critică și a fost stabilizat

Totuși, din fericire, Jean Paler a depășit perioada critică. Acum este stabil. Deși medicii i-au recomandat să stea acasă, să se odihnească, după ce va fi externat, comediantul are deja planuri…

'Sunt atât de multe adunate, încât nici ei nu mai știu ce să îmi mai zică. Singurul sfat al lor este să stau acasă. Ar fi cazul să mă retrag. Eu de-abia aștept să înceapă Festivalul Umorului din zona Maramureșului. Se ține la Baia Mare. Este la jumătatea lunii octombrie. Al doilea festival de acest gen se ține în memoria lui Gyuri Pascu. Am fost în fiecare an la festival, am fost prieteni la cataramă', a declarat Jean Paler.

Comediantul spunea că, pe o scară de la 1 la 10, el a depășit cifra 5 și este mult mai bine. 'Medicii au spus că e mai bine să merg acasă, să mă odihnesc, că am timp să merg la festivaluri și la anul. Mă pun eu pe picioare! Comparativ cum am fost la început, pe o scară de la 1 la 10, am depășit 5', mai spunea actorul de comedie.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton