Ce s-a întâmplat după ce Jean Paler a povestit că i-au dispărut bani din contul bancar: ”Sunt într-o situație disperată...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce s-a întâmplat după ce Jean Paler a povestit că i-au dispărut banii din cont. Celebrul comediant susține că la patru zile de la incident, el a primit banii înapoi pe card, pur și simplu, fără nicio explicație. De disperare, artistul a scris ce a pățit, pe conturile de socializare, pentru a le cere sfatul prietenilor virtuali.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce s-a întâmplat după ce Jean Paler a povestit că i-au dispărut banii din cont. La numai patru zile, actorul s-a trezit cu banii înapoi, în contul în care primește pensia. Pentru că a fost pățit, comediantul a cerut închiderea cardului de pensie, iar banca i-a emis un card nou.

1795969_1511871625732752_7170787386767977050_o1795969_1511871625732752_7170787386767977050_o

Citește și: Jean Paler a rămas fără bani în cont, după ce hoții i-au spart cardul de pensie: „Sunt într-o situație disperată'. Reacția băncii l-a consternat

Citește și: Jean Paler nu primește vouchere speciale, de la Guvern, de Paște: „N-am stat niciodată cu mâna întinsă”. Actorul este ajutat cu bani de fiica și fiul lui

Citește și: Andreea Bălan, revoltată după ce judecătorii au decis ca fiicele Alinei Sorescu să locuiască o săptămână la tată și una la mamă: „O mare nedreptate!' / EXCLUSIV

Citește și: 24 de întrebări cu Denise Rifai. Ce spune despre regrete și ce admiră la un bărbat: „Sunt fericită când iubesc și când sunt iubită' / EXCLUSIV

Jean Paler a primit banii înapoi, după ce i-a dispărut din cont o sumă considerabilă

Jean Paler a primit banii înapoi, după ce i-a dispărut o sumă considerabilă de pe cardul pe care primește pensia. De disperare, celebrul actor de comedie a scris pe Facebook, cerând ajutorul prietenilor virtuali. La patru zile distanță, el a primit banii înapoi, fără nicio explicație de la bancă.

'Mi-au dat banii înapoi. În patru zile mi-au dat banii înapoi cei de la bancă. Atât a durat. Nu mi-au spus nimic. Nu mi-a dat nimeni nicio explicație. Mi i-au pus în cont și atât. M-am trezit că am banii în cont. Noi primim un mesaj de la ei, cu confirmarea situației, a problemei ori pe mail, ori mesaj pe telefon. Dar, sunt chiar curios ce îmi vor spune…', a declarat Jean Paler, pentru viva.ro.

Cardul de pe care i-au dispărut banii actorului a fost anulat. 'Mi-au făcut alt card, pe celălalt de pe care au dispărut banii mi l-au blocat', a mai declarat Jean Paler, pentru viva.ro.

Jean Paler: 'Sunt într-o situație disperată…'

Săptămâna trecută, Jean Paler a rămas fără bani în cont, după ce hoții i-au spart cardul de pensie. Jean Paler este unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie de la noi din țară. După 45 de ani de carieră, artistul are o pensie rușinos de mică, de 1500 de lei, și încearcă să-și suplinească veniturile prin spectacolele pe care le susține pe litoral. Pe rețelele de socializare, actorul a povestit un episod neplăcut prin care a trecut și le-a cerut ajutorul celor care îl urmăresc. Jean Paler a rămas fără banii pe care îi avea în cont, căci hoții i-au spart contul.

„Dragi prieteni, sunt într-o situație disperată, dacă este cineva care mă poate îndruma sau lămuri cu ce s-a întâmplat, v-aș fi recunoscător. Pur și simplu îmi verificam aplicația mobilă unde am un cont deschis și mi-au apărut acum aceste tranzacții făcute. Să îmi fi fost oare spart contul? Eu nu am făcut nicio tranzacție online, în ultimele zile, nu mi-am pus datele cardului pe nicio platformă și nu le-am oferit nimănui. Este inadmisibil așa ceva! Nu mai pot avea liniște până nu aflu ce s-a întâmplat’, a scris actorul pe rețelele de socializare.

Jean Paler va avea spectacole la mare toată vara

Jean Paler își va petrece vara pe litoral, unde va susține show-uri în spectacolele organizate de Bebe Mihu, prin stațiunile de la malul mării. Vara aceasta ar fi pentru al 43-lea an, când artistul se va afla la mare. În timpul liber, actorul își pierde timpul pe internet.

'Din 12 iulie am spectacole la mare, primul este la Eforie Nord și la Saturn, parcă. Dar plec la mare din data de 10 iulie. Stau până la finalul lunii august', a mai spus Jean Paler.

Celebrul actor și-a închis contul de TikTok, întrucât nu ținea pasul cu moda, să posteze filmulețe, atât de des.

'Mai intru pe TikTok. Mi-am făcut și eu un cont, dar l-am închis. Nu am timp să stau toată ziua să postez. Pierdeam și eu puțin timpul. Aseară a fost frumos, iar acum e urât afară. S-a dat vremea peste cap', a mai declarat Jean Paler.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton