Jean Paler nu primește vouchere speciale, de la Guvern, de Paște: "N-am stat niciodată cu mâna întinsă". Actorul este ajutat cu bani de fiica și fiul lui

 Dumitrache Laura
.

Jean Paler este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Deși are aproape 50 de ani de viață artistică, actorul primește o pensie de 1.500 de lei. Guvernul le-a promis românilor vouchere speciale, de Paște. Actorul a declarat că nu primește aceste ajutoare, deși are o situație financiară deloc bună. Chiar și așa, Jean Paler este ajutat cu bani de cei doi copii ai săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Jean Paler se numără printre cei mai cunoscuți actori din România și a lucrat aproape cinci decenii în domeniul actoriei. Actorul, în vârstă de 70 de ani primește o pensie de 1.500 de lei și se confruntă cu probleme financiare.

jean paler actorjean paler actor

Recent, Jean Paler a vorbit despre vouchere speciale pe care Guvernul le-a promis românilor, de Paște. Actorul a dezvăluit că el nu va primi acest ajutor, explicând și care este motivul. Deși are probleme financiare, Jean Paler merge vara pe litoral, unde susține spectacole.

Citește și: Jean Paler îl ironizează pe Andrei Duban, pentru că îi recita poezii dictatorului Ceaușescu: 'Îl țineau la izolare vreo 10 zile să nu aibă vreo boală. Îl mângâiau, îi dădeau bomboane, acum e rezident, victima comunismului…' / EXCLUSIV

Citește și:Ce pensie a primit Jean Paler, după majorarea din 2023: „Mi-au dat pentru curent și gaze”

Citește și:Soția lui Mihai Onilă a fost în moarte clinică, după un accident de mașină și a făcut declarații șocante: „Am ieșit din corp în timpul operației…”

Citește și:„Am tras mașina pe dreapta să urlu, să plâng'. Oana Lis recunoaște că problemele cu banii și starea de sănătate a lui Viorel Lis au adus-o la capătul puterilor

Jean Paler, despre noile vouchere speciale, promise de Guvern, de Paște

Actorul Jean Paler, în vârstă de 70 de ani, a ieșit la pensie și se descurcă greu cu banii. Acesta primește lunar o pensie de 1.500 de lei, deși a muncit aproape 50 de ani în domeniul artistic. Recent, Jean Paler a vorbit despre voucherele speciale pe care Guvernul le-a promis românilor, de Paște. Actorul a dezvăluit că el nu va primi acest ajutor.

'Mie nu mi-au dat nimic, deși am pensie de 1.500 de lei. Și să vă zic și de ce. Eu, vara, timp de o lună, mai merg la mare, cu contract. Așa că am primit acasă înștiințare că depășesc limita de 2.000 de lei, și că nu mă încadrez pentru cele două ajutoare, de 400 de lei, care se dau deja. Dar, ce să fac? Mai merg la mare, ca să am din ce trăi.Nu am stat niciodată cu mâna întinsă, nu m-am umilit, niciodată, în fața lor. Căci, pe urmă, politicienii apar la tv și zic: „Uite, am avut grijă de tine!'. După ce dau ăia doi lei, de parcă ți-ar da cerul și pământul. De trei ani, eu am anulat cablul televizorului, nu mă mai uit din cauza politicii cu care ne spală mintea, nu mai cunosc nicio emisiune „, a declarat actorul pentru impact.ro.

Jean Paler: „Nu am nevoie de banii lor”

Jean Paler este supărat pe politicieni pentru că nu starea economică a României este din ce în ce mai precară. Chiar și așa, actorul muncește vara pe litoral pentru a se întreține, deoarece din pensia lunară pe care o primește nu se poate descurca.

Eu sunt atât de supărat și de nervos pe ei, pe politicieni, că ne-au adus unde ne-au adus. Regret atât de mult că nu pot să ies în stradă, din cauza problemelor de sănătate, ca să fac greva foamei, față de sărăcia din țară. ătatea pe care o am, să mai ies pe scenă. Îi mulțumesc publicului că mă mai vrea și că mă iubește.Așa că nu am nevoie de banii lor. Prefer, așa cum pot, și cu sănătatea pe care o am, să mai ies pe scenă. Îi mulțumesc publicului că mă mai vrea și că mă iubește., a mai dezvaluit Jean Paler.

Jean Paler este ajutat cu bani de fiica și fiul lui

Jean Paler se descurcă greu cu banii, iar dacă nu ar fi cei doi copii ai săi, nu ar putea să se întrețină. Actorul a declarat că are mare noroc cu fiica și fiul său, deoarece aceștia îi trimit bani.

„Aștept luna iulie, când merg pe Litoral. Până atunci, mă descurc cu pensia mea și cu ce mă mai ajută copiii mei, fiul meu, care pe 8 aprilie împlinește 48 de ani, și fiica mea, în vârstă de 32 de ani. Ei n-au vrut în lumea artistică. Fiul meu mi-a spus că actoria este cea mai ingrată meserie pe care a văzut-o. Copiii mei sunt pe zona IT, contabilitate, management, marketing, au câte 2-3 job-uri.  Ei o ajută și pe mama lor, fosta mea soție, care de-abia se descurcă și ea cu pensia. Trăiește și ea, pe azi, pe mâine. Copiii mei mă iubesc enorm, e un mare noroc, în zilele de astăzi. Dacă ei nu îmi dau bani, nu am, recunosc!',a mai spus Jean Paler.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton