Jean Paler se internează în spital pentru a cincea oară, în doar două luni: "Nu am echilibru, nu mă pot ține pe picioare. M-au terminat total". Cine are grijă de actor acum

 Oana Pantazi
.

După ce a stat patru săptămâni în spital, în urma unui stop cardio-respirator, Jean Paler se internează pentru a cincea oară, în doar două luni, în speranța că medicii de la Spitalul Fundeni vor reuși să-l repună pe picioare. Deși spera să-și reia activitatea, actorul nu poate reveni pe scenă, din cauza stării precare de sănătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jean Paler se internează în spital pentru a cincea oară, în doar două luni. După ce i s-a făcut rău pe scenă, astă-vară, în timpul unui spectacol, actorul a fost transferat dintr-o instituție medicală în alta, trecând prin spitale din Constanța, Sinaia și Ploiești, până ce, în cele din urmă, a ajuns la București, la Militar. Din nefericire însă, medicii nu i-au găsit leacul, iar actorul se simte tot mai rău.

1471770_1520922878160960_2798983078127081443_n-copy1471770_1520922878160960_2798983078127081443_n-copy

Jean Paler, internare în spital pentru a cincea oară, în doar două luni

După ce i s-a făcut rău la mare, la finalul unui spectacol, Jean Paler a fost transferat din spital în spital până la București, unde medicii au făcut toate eforturile de a-i salva viața și de a-l stabiliza. Deși s-a externat de ceva vreme de la Spitalul Militar, actorul nu se simte deloc bine, așa că urmează a cincea internare.

'Nu am echilibru, nu mă pot ține pe picioare. Stau câteva minute și cad, după ce fac câțiva pași simt nevoia să mă așez. Scrie și în biletul de externare că trebuie să fiu susținut de cineva, vede de mine fiica mea, dar vine și băiatul de la București', a spus Jean Paler pentru Playtech.

Citește și: Cum se simte Jean Paler și ce i-au transmis medicii, la două săptămâni de când a fost internat în spital: „Sunt tot la Terapie Intensivă. Nu au ce să-mi facă…’

Citește și: Jean Paler e internat în spital de o săptămână, după ce i s-a făcut rău pe scenă. Cum se simte acum artistul: „Mă supără rău sănătatea. Am făcut o criză cardiacă și…'

Citește și: La 10 ani de la accidentul care a imobilizat-o în scaunul cu rotile, Anamaria German divorțează de al doilea soț: „Oamenii își schimbă, la un moment dat, sentimentele…' / EXCLUSIV

Citește și: Emilia Popescu joacă în serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1: „Nu seamănă deloc cu nimic din ce am făcut până acum’. Ce relație are actrița cu fiica ei / EXCLUSIV

Actorul și-a pus toate speranțele în medicii de la Spitalul Fundeni, care l-au mai pus o dată pe picioare, în urmă cu doi ani.

'Pe 16 octombrie, la ora 7.00 dimineața, trebuie să ajung la București, la Spitalul Fundeni, la internare, la secția Cardiologie. Am mai fost la ei, și acum doi ani, m-au mai pus o dată pe picioare, dar n-am mai ajuns acolo pentru că nu au mai avut paturi libere.

Medicul cardiolog Răzvan Radu Ilie, care m-a mai tratat, îmi va relua toate analizele la inimă, ca să vadă ce se întâmplă, căci am fost în 4 spitale și mi-au schimbat de 4 ori tratamentul zilnic, schema de tratament. Mi-au scos, mi-au pus și m-au terminat total. El este speranța mea, m-a chemat de urgență!', a mai spus el pentru sursa citată.

Jean Paler: Boala poate avansa și s-ar putea să nu mai pot merge”

În urmă cu 5 ani, într-un interviu pentru VIVA!, actorul destăinuia că „Eu am probleme cu inima și le voi avea toată viața, până când îmi bate preotul la ușă. Asta e, sunt dependent de tratament, o să iau pastile până n-o să mai fiu„. Iată că, la 70 de ani, starea sa de sănătate s-a degradat, problemele cardiace fiind secondate de cele neurologice și cele locomotorii. Iar toate acestea sunt accentuate de diabetul de care suferă actorul.

'Acum doi ani am făcut și o hemipareză la picioare și la mâini, nu puteam ține nici măcar o cană cu ceai. Am făcut, atunci, tot la Fundeni, tratament cu imunoglobuline, a fost foarte bun.

După ce mi-au făcut o examinare, au găsit că vârfurile, mugurii terminațiilor nervoase ale picioarelor, sunt mâncate de diabet, s-au distrus, nu mai au contacte, de aceea intervenise acea hemipareză. Este o boală fără leac.

La Spitalul Militar au găsit că mi s-a agravat boala, dar mi-au zis să mă duc tot la Fundeni, deși și ei au o secție de Neurologie foarte bună. Boala poate avansa și s-ar putea să nu mai pot merge.

La Fundeni vor încerca să mă pună din nou pe picioare, ca acum doi ani, doamna doctor neurolog Drăghici și echipa ei!', a mai spus Jean Paler pentru Playtech.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton