Jennifer Lawrence este însărcinată a doua oară, la 34 de ani. Ce temeri avea actrița la prima sarcină: "Nu vreau să moștenească anxietatea și furia pe care le am eu"

.

Jennifer Lawrence este însărcinată cu al doilea copil. Actrița dinJocurile foamei”, în vârstă de 34 de ani, mai are un fiu în vârstă de doi ani, Cy, cu soţul ei, Cooke Maroney, directorul unei galerii de artă. Jennifer Lawrence și soțul ei sunt extremi de protectori cu intimitatea fiului lor, iar în ceea ce privește prima sarcină, actrița recunoștea că s-a confruntat cu unele temeri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Jennifer Lawrence și soțul ei, Cooke Maroney, în vârstă de 40 de ani, așteaptă al doilea copil, la doi ani de când a venit pe lume fiul lor, Cy. Vestea că starul din „Jocurile foamei' este însărcinată a doua oară a fost confirmată de reprezentantul ei pentru Vogue.

Christian Dior Cruise show, Arrivals, Drummond Castle, Crieff, Scotland, UK – 03 Jun 2024Christian Dior Cruise show, Arrivals, Drummond Castle, Crieff, Scotland, UK – 03 Jun 2024

Jennifer Lawrence este însărcinată a doua oară

Jennifer Lawrence a fost fotografiată cu burtica la vedere, în timp ce mergea la cină cu Maroney, în Los Angeles, însă până acum nu a oferit declarații pe acest subiect.

„Felicitările pentru Jennifer Lawrence! Actrița câștigătoare al premiului Oscar își va aduce pe lume cel de-al doilea copil cu soțul său, Cooke Maroney', a scris revista în legenda postării, adăugând că reprezentanții lui Lawrence au confirmat vestea fericită.

O fotografie obținută de Page Six o arată pe Lawrence ieșind într-un tricou alb cu un pulover roșu înfășurat în jurul umerilor și o fustă neagră cu talie joasă. Luna trecută, vedeta a fost de asemenea văzută acoperindu-și burtica cu un cardigan roșu în timpul unei ieșiri discrete în Beverly Hills, California.

Citește și: Cine a fost Delia Budeanu. Regretata prezentatoare TV a suferit de cancer, a trecut printr-un divorț și a suferit enorm după moartea soțului ei, Radu Budeanu

Citește și: Drama regretatei Delia Budeanu. A avut cancer, dar l-a învins: „Am avut un război infernal pe care l-am trecut alături de Radu, soțul meu. Am avut un cancer infernal. Era să mor atunci'

Citește și: Raluca Pastramă susține că Pepe și Ibrahim Ibru s-au aliat împotriva ei, ca să-i ia copiii: „E dureros, nu-mi vine să cred că se întâmplă așa ceva în zilele noastre. Mă lupt singură contra a doi bărbați și acum…'

Jennifer Lawrence este foarte discretă când vine vorba despre fiul ei

Jennifer Lawrence a fost foarte discretă și când a venit vorba despre primul său copil. A declarat de nenumărate ori că încearcă cu orice preț să își țină bebelușul departe de camerele de filmat ale paparazzilor. Numele fiului ei, Cy, a fost ales după Cy Twombly, unul dintre pictorii preferați ai soțului ei.

Într-un interviu acordat în iunie 2023, Jennifer Lawrence a vorbit cu actrița Cameron Diaz, 52 de ani, despre modul în care nașterea fiului ei i-a influențat sentimentele față de paparazzi. „Fac tot ce pot', a răspuns ea când Diaz a întrebat-o despre modul în care își protejează fiul.

„Am fost atât de nervoasă când eram însărcinată. Apoi, odată ce a fost aici, am realizat că energia mea este mai importantă pentru el decât orice altceva. Deci, dacă simte că sunt neliniștită înainte de a ieși din casă sau că sunt furioasă când suntem afară, asta îl va afecta', declara Jennifer Lawrence.

„Trebuie doar să accepți, să respiri adânc și să mergi. Nu vreau ca el să moștenească anxietatea și furia pe care le am eu', a conchis ea, citată de libertatea.ro.

Jennifer Lawrence și-a lăudat soțul, spunând că este „cel mai bun tată din întreaga lume'. Starul din Hunger Games a detaliat în continuare dificultățile de a crește un copil în timp ce lucrează la Hollywood, explicând că a devenit mai selectivă în alegerea proiectelor sale după ce l-a născut pe Cy în 2022. Cuplul s-a căsătorit în octombrie 2019 la conacul Belcourt din Newport, Rhode Island.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton