Jennifer Lopez și Ben Affleck, imagini spectaculoase de la cea de-a doua nuntă. Evenimentul a avut loc pe moșia lui din Georgia

 Borcilă Andreea
.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, imagini spectaculoase de la cea de-a doua nuntă. La mai bine de o lună de când și-au jurat iubire veșnică în cadrul unei ceremonii private din Las Vegas, cei doi au avut parte de un eveniment aparte, ca în povești. Mai mult, rochia de mireasă, lungă de șase metri, pe care a purtat-o artista poartă semnătura unui celebru creator de modă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt exemplul perfect care ne arată că doi foști iubiți își pot acorda o a doua șansă, chiar și după ani de zile. După 18 ani de la logodnă, urmată de o despărțire dureroasă, cei doi s-au reîntâlnit și au decis să-și mai dea o șansă. Ambii vin din foste relații sau căsnicii care nu au mai funcționat.

Los Angeles Premiere of The Tender BarLos Angeles Premiere of The Tender Bar

La mai bine de o lună de când și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii private din Las Vegas, Jennifer Lopez și Ben Affleck au organizat cel de-al doilea eveniment, la care au luat parte familia și prietenii apropiați.

Citește și: Ben Affleck, imagini virale din luna de miere cu Jennifer Lopez.Actorul a dormit cu gura căscată, în timpul unei plimbări cu barca

Citește și: Imagini cu cele două rochii de mireasă purtate de Jennifer Lopez la nunta cu Ben Affleck.Mirii au îmbrăcat haine pe care le aveau deja în garderobă

Citește și: Asiana Peng, scandal uriaș cu mama sa pentru Luca Reghecampf:”Nu trebuie să mă mărit ca să se ducă la groapă liniștită”

Citește și: Agresorul Margheritei de la Clejani a fost arestat preventiv:”Am fost înjunghiată…”

Jennifer Lopez și Ben Affleck, imagini spectaculoase de la cea de-a doua nuntă

Cântăreața și actorul au avut parte de nunta visurilor lor. La 18 ani de când s-au despărțit, cei doi și-au dat o a doua șansă, fiind de fapt momentul potrivit pentru ei să se regăsească și să continue ceea ce au început acum mulți ani. Jennifer Lopez și Ben Affleck au spus Da! pentru a doua oară, în cadrul unei ceremonii desfășurate în Georgia, SUA. Prima lor ceremonie a avut loc în Las Vegas. Pe rețelele sociale, au apărut deja imaginile spectaculoase de la nuntă. Rochia de mireasă a lui J Lo a avut o trenă de șase metri lungime, iar totul s-a întâmplat la o locație, unde au ajuns, cel mai probabil, cu barca. Astfel, rochia vedetei este o creație Ralph Lauren, fabricată în Italia, potrivit Page Six.

Ce condiție i-a impus J Lo lui Ben Affleck

Acum mai bine de o lună, Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au căsătorit în secret, în Las Vegas, iar la scurt timp au plecat în luna de miere în Franța, unde, evident, sunt urmăriți pas cu pas de paparazzi. 

Cei doi au un contract prenupțial bine pus la punct, afirmă presa internațională. Conform publicației Esquire, Jennifer ar fi cerut ca în contractul prenupțial să fie inclus un angajament de a face sex de cel puțin patru ori pe săptămână. Motivul? Diva susține că, astfel, s-ar evita infidelitatea și pierderea dorinței, acest lucru garantându-le ambilor parteneri menținerea flăcării pasiunii.

Sursă foto: Instagram jlosbae, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton