Jennifer Lopez și Ben Affleck suferă de sindromul de stres post-traumatic din cauza relației lor de acum 21 de ani: "Nu este atât de important ce cred ceilalți oameni"

 Oana Pantazi
.

Jennifer Lopez și Ben Affleck suferă de sindromul de stres post-traumatic din cauza relației lor de acum 21 de ani. Acum sunt căsătoriți și fericiți, însă acum aproape 20 de ani au avut parte de cea mai traumatizantă experiență a vieții lor din cauza presiunii constante la care erau supuși de paparazzi, fapt ce a dus și la despărțirea lor, la începutul anului 2004.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jennifer Lopez și Ben Affleck suferă de sindromul de stres post-traumatic din cauza relației lor de acum 21 de ani. În 2002 au devenit un cuplu și în același an s-au logodit. Celebrul cuplu poreclit de fani și de presă Bennifer s-a despărțit însă cu puțin timp înainte de nuntă. Cei doi îndrăgostiți au dat atunci vina pe imensa presiune media, însă iată că, aproape două decenii mai târziu, maturi și stăpâni pe sentimentele lor, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit, în secret, fără tam-tam, doar în prezența familiei. Cei doi au dezvăluit că perioada aceea a lăsat semne adânci.

jennifer-2jennifer-2

Jennifer Lopez și Ben Affleck suferă de sindromul de stres post-traumatic din cauza relației lor de acum 21 de ani

Cu siguranță mulți își amintesc ziua primei lor logodne. Tineri, fericiți, ambii cu succes în carieră, Jennifer Lopez și Ben Affleck erau Americas sweethearts. Momentul anunțării logodnei a fost însă și începutul sfârșitului, pentru că niciunul nu era pregătit pentru ce avea să urmeze. Hărțuiți de paparazzi și obligați să angajeze trei sosii pentru apropiata lor nuntă doar ca să poată trăi momentul în intimitate, în cele din urmă îndrăgostiții au cedat și au decis să se despartă.

Au trecut aproape două decenii până s-au reîntâlnit: el, proaspăt despărțit de iubită, actrița Ana de Armas, ea – de logodnic, Alex Rodriguez. Trecuți amândoi prin câte un mariaj, părinți a doi și, respectiv, trei copii, de data asta JLo și Ben Affleck nu au mai lăsat pe nimeni și nimic să le strice iubirea, proaspăt recâștigată. Și s-au căsătorit în cea mai mare discreție, în Las Vegas, doar în prezența câtorva prieteni și a copiilor, fără ca nimeni să prindă de veste.

Citește și: Florin Ristei, primele declarații după zvonurile despărțirii de Naomi Hedman: „Poate…’. Artista a șters toate pozele cu el din mediul online

Citește și: Loredana Groza, prima reacție după ce tatăl ei a confirmat public divorțul dintre ea și Andrei Boncea: „Mulți mi-au zis că sunt nebună, că o să-mi distrug cariera. Îmi asum…”

Într-un interviu recent pentru Variety, Jennifer Lopez a dezvăluit că ea și Ben Affleck au suferit  de sindromul de stres post-traumatic (PTSD) când au fost prima oară un cuplu. Artista a spus că „amândoi avem PTSD' din cauza experienței prin care au trecut când au format prima oară un cuplu, dar a explicat că „suntem mai în vârstă acum. Suntem mai înțelepți'.

J-Lo a conchis: „De asemenea, știm ce este important, ce este cu adevărat important în viață. Nu este atât de important ce cred ceilalți oameni. Este vorba despre a fi sincer cu tine'.

În sfârșit cu verighetă!

Iată că după o încercare ratată de a se căsători, în 2004, care le-a dus viețile pe coordonate complet diferite, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au reîntâlnit, iar dorința lor de a-și uni destinele s-a îndeplinit după aproape două decenii. Pe 16 iulie 2022, Little White Wedding Chapel, din Las Vegas, a marcat, cu siguranță, cea mai faimoasă căsătorie. Iar după noaptea nunții, care a avut loc într-o discreție desăvârșită, Jlo le-a dezvăluit celor 218 milioane de urmăritori ai săi că a devenit Jennifer Affleck. Într-un selfie făcut imediat după noaptea nunții, artista s-a imortalizat în pat, complet nemachiată, zâmbitoare și vizibil fericită. „You are glowing, Mrs. Affleck!', i-au scris fanii, cărora nu le-a scăpat cel mai important detaliu din poză. Pe inelarul mâinii sale stângi trona o verighetă groasă, cel mai probabil din aur alb sau platină.

„Când iubirea este reală, tot ce contează este că ne avem unul pe celălalt. Ne-am promis să ne iubim, să avem grijă unul de celălalt, se ne înțelegem, să fim răbdători, afectuoși și buni. Cea mai frumoasă noapte din viața noastră', spunea Jennifer Lopez.

Povestea celebrului cuplu continuă să se scrie. Rămâne de văzut dacă vor trăi, ca-n povești, happily ever after…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton