Jennifer Lopez a pozat topless după despărțirea de Ben Affleck. Primele declarații despre divorț: "Nu am regretat nicio secundă. Dar asta nu înseamnă că nu m-a distrus aproape complet"

.

În urmă cu doi ani, fanii cuplului supranumit Bennifer și-au văzut visul cu ochii, după ce idolii lor, la 18 ani de la despărțire, deveneau în sfârșit o familie. Iată însă că dragostea lor, una reîncălzită, s-a terminat brusc, iar Jennifer Lopez și Ben Affleck au ajuns la divorț… Iată primele declarații pe care Jennifer Lopez le-a făcut despre divorț.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

În pofida faptului că a suferit enorm, artista a mărturisit că nu a regretat nicio clipă decizia de a divorța de el. La scurt timp de la despărțirea lor definitivă, JLo a pozat topless pentru Interview Magazine, unde a realizat un pictorial spectaculos și unde a vorbit pentru prima oară despre divorțul de Ben Affleck.

Ben-Affleck-inel-logodna-Jennifer-Lopez-Ben-Affleck-inel-logodna-Jennifer-Lopez-

Jennifer Lopez a pozat topless după despărțirea de Ben Affleck

Pe 16 iulie 2022, în Las Vegas, la miezul nopții, doar în compania celor dragi și a celor care, la rândul lor, așteptau să se căsătorească, Ben Affleck și Jennifer Lopez au devenit soț și soție. Cu 18 ani în urmă, despărțirea lor a șocat opinia publică, cu atât mai mult cu cât erau la un pas de nuntă. Cele două staruri nu au putut gestiona atunci imensa presiune mediatică și nici propria celebritate, așadar despărțirea a fost inevitabilă. Maturi și trecuți ambii prin căsnicii longevive și prin mai multe relații, s-au reîntâlnit la momentul potrivit. El – tată a trei copii, ea – mamă de gemeni, păreau pregătiți să-și formeze în sfârșit o familie și să nu mai lase pe nimeni și nimic să intervină în viețile lor. Ceea ce s-a și întâmplat, însă lanțul de iubire s-a rupt după doi ani, mai repede decât ar fi estimat oricine.

Citește și: Ben Affleck și Jennifer Lopez au completat actele de divorț, dar nu le-au depus încă la Tribunal: ‘Nu au putut ajunge la un compromis, nu au reușit…’. Actorul și-a luat o nouă casă, iar locuința în care au stat împreună a fost scoasă la vânzare

Citește și: Ben Affleck, surprins fără verighetă, în Los Angeles! Imaginile cu actorul alimentează zvonurile privind divorțul de Jennifer Lopez, în timp ce artista a plecat singură la Săptămâna Modei de la Paris

Recent, Jennifer Lopez și-a deschis sufletul pentru Interview Magazine, vorbind pentru prima oară despre divorț. Artista a fost, de asemenea, protagonista unui pictorial fabulos, pozând inclusiv topless, la 55 de ani.

„Este un proces pe termen lung, pe viață. Cred că asta îmi place la viață, că nu există un punct de sosire. Nu există decât să te îmbunătățești și să crești dacă vrei. Ori crești, ori mori, iar eu nu vreau partea cu moarte. Și da, sunt momente când am crezut că mi-am dat seama (n. red.- despre calea pe care trebuie să o urmeze), iar apoi viața spune: ‘Hai să-ți trimitem altceva și să vedem dacă te îndrăgostești. Să vedem dacă ai învățat cu adevărat acea lecție’. Și nu am făcut-o!', a dezvăluit JLo.

Jennifer Lopez: „Încă sunt capabilă să fiu fericită și singură”

A încercat multă vreme să ascundă eșecul căsniciei, iar după ce acest lucru nu a mai fost, și-a ascuns suferința în spatele zâmbetului, însă până la urmă Jennifer Lopez nu și-a mai ascuns tristețea, mărturisind că despărțirea de Ben a distrus-o, chiar dacă nu are niciun regret în privința divorțului.

„Trebuie să fii sănătos. Trebuie să fii complet, dacă vrei ceva mai complet. Trebuie să fii bun pe cont propriu. Credeam că am învățat asta, dar nu am învățat. Și apoi, vara asta, am fost nevoită să spun: Trebuie să plec și să fiu singură, vreau să-mi demonstrez că pot face asta! Nu am regretat nicio secundă. Dar asta nu înseamnă că nu m-a distrus aproape complet', a dezvăluit JLo.

Despărțirea de Ben nu a fost ușoară, însă JLo a învățat o lecție importantă, și anume că mai întâi trebuie să găsească fericirea în interiorul ei, fără a încerca să caute întotdeauna un partener.

„A fost al naibii de greu. M-am simțit singură și speriată. A fost foarte trist. Am trecut prin momente disperate. Dar m-am adunat și mi-am spus: ‘Aceste lucruri nu te vor ucide’. Încă sunt capabilă să fiu fericită și singură. O relație nu mă definește. Nu trebuie să caut fericirea în alții. Trebuie să găsesc fericirea în propria persoană. Pe vremuri, obișnuiam să spun că sunt un om fericit, dar mereu căutam pe cineva care să-mi fie alături. Dar am învățat că sunt bine și singură. Asta iubesc la viață, că nu există o destinație pe care trebuie să ți-o setezi. Ori evoluezi și mergi mai departe, ori mori. Iar eu nu vreau să mor', a mai spus Jennifer Lopez.

Foto: Hepta, Instagram Interview Magazine

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton