Jessica Alves, cunoscută cândva drept păpușa umană Ken, vine la Chefi la Cuțite: "Am participat la peste 600 de emisiuni"

 Raiciu Adriana
.

Jessica Alves, cunoscută drept păpușa umană Ken, gătește la Chefi la cuțite. Surpriză de proporții la Chefi la cuțite, în seara aceasta, la Antena 1. Jessica Alves, cunoscută când drept păpușa umană Ken, le va găti juraților. Iată ce dialogul dintre concurentă și cei trei chefi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Jessica Alves, cunoscută drept păpușa umană Ken, gătește la Chefi la cuțite. În seara aceasta, în cea de-a 9 ediția de la Chefi la cuțite, Jessica Alves, cunoscută drept păpușa umană Ken, gătește pentru cei trei chefi. De-a lungul timpului, a apelat la mai multe proceduri care să îl ajute să devină o femeie în adevăratul sens al cuvântului. „Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simţit ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârşit, lumii că sunt femeie, spunea Rodrigo Alves.

img-1-1img-1-1

Pe lângă că este pasionată de tot ce înseamnă frumos, aceasta vrea să le demonstreze juraților că are talent și în bucătărie. Iată cum decurge întâlnirea dintre modelul internațional și cei trei chefi.

Citește și: Ce scrie pe biletul de pe sicriul Reginei Elisabeta și ce semnificație au florile din coroana funerară

Citește și:Dana Budeanu, revoltată după ce părinții săi au primit facturi de peste 3.000 de lei la energie:’Am depus reclamație la ANPC’

Jessica Alves, cunoscută cândva drept păpușa umană Ken, vine la Chefi la cuțite

Pentru a se tranforma așa cum și-a propus, Rodrigo a fost supus unor serii de intervenții chirurgicale, estimându-se că ar fi cheltuit 600.000 de lire. Pentru a fi femeie, a făcut mai multe operații de feminizare facială, operații de mărire a sânilor și operații de augmentare a posteriorului. Astfel, acesta a reușit să ajungă la cea mai bună versiunea a sa.

În seara aceasta, la Chefi la cuțite, Jessica Alves, cunoscută cândva drept păpușa umană Ken, le va găti celor trei chefi, dar le va spune și povestea ei de viață.

'În ultimii 10 ani am participat la peste 600 de emisiuni din toată lumea. Înainte, am fost foarte nefericită, am suferit de depresie, consumam mult alcool, nu voiam să mai ies din casă, uram să port haine de bărbat. Apoi am fost la doctor și am primit diagnosticul de disforie de gen. Atunci, specialiștii mi-au spus că am de ales: să fac această tranziție sau să am în continuare o viață nefericită', spune Jessica Alves, care le-a mărturisit, însă, Chefilor că mai are o problemă.

Modelul internațional a mai mărturisit că îi este extrem de dificil să-și găsească un iubit.

'Este foarte dificil să-mi găsesc un iubit, un bărbat care să fie mândru de mine, să mă respecte și să mă iubească. Vreau să mă căsătoresc și să am copii. Pot adopta sau pot recurge la o mamă surogat. Dar întâi trebuie să găsesc un tată pentru copilul meu. Așa că dacă știți un bărbat bun, care se pricepe să și gătească, dați-mi un mesaj', le-a spus ea Chefilor.

Iulia Albu vine la Chefi la cuțite

Pe lângă apariția Jessicăi, o altă vedetă apare la Chefi la cuțite, în ediția din seara aceasta. Iulia Albu va găti pentru Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

'Eu nu știu să gătesc. Știu doar să mă gătesc. Dar am vrut să vin aici pentru a vă face o surpriză!', le-a declarat Iulia juraților, prezentându-le un desert unicat, potrivit A1.

'Iubitul meu gătește foarte bine. Poate o să vi-l aduc la Chefi la cuțite', le-a mai spus ea juraților, într-o discuție spumoasă, în care i-a uluit pe Chefi cu dezvăluirile sale.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton