Jo și Juno s-au despărțit definitiv, după patru ani de relație. Care este motivul: „Nu mai suntem împreună. Vreau să fiu liniștită, liberă...”

 Radulescu Ruxandra
.

Jo și Juno s-au despărțit, după patru ani de relație. Cuplul de artiști, Jo și Juno, și-a anunțat despărțirea pe social-media, după o relație de câțiva ani, cu suișuri și coborâșuri. Din păcate Jo și Juno au decis să pună punct poveștii lor de dragoste și să meargă pe drumuri separate. Artista a făcut primele declarații despre despărțire și spune care a fost motivul din spatele acestei decizii neașteptate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Jo și Juno au dat o veste neașteptată fanilor. Artista a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Juno de ceva timp, deși aceștia părea nedespărțiți. Relația lor nu a fost lipsită de probleme, căci Jo și Juno au trecut prin mai multe certuri și împăcări. De această dată, artista a vorbit despre motivele pentru care a decis să pună punct poveștii lor de dragoste. Cu toate acestea, niciunul dintre cei doi nu exclude o eventuală împăcare.

275290177-517528633067559-1276723489122251081-n275290177-517528633067559-1276723489122251081-n

Jo și Juno s-au despărțit, după patru ani de relație

Artista a mărturisit că, într-adevăr, ea și Juno nu mai sunt împreună de ceva timp și că au decis să se despartă. Jo a declarat că își dorește stabilitate în relație și că nu își mai dorește să treacă prin momente în care se despart și se împăca, situații care au afectat-o și s-au întâmplat foarte des în ultima perioadă.

Citește și: Shakira a ajuns la o înțelegere cu procurorii spanioli, în procesul de evaziune fiscală. Artista a scăpat de înschisoare și trebuie să plătească o amendă uriașă

Citește și: Care este starea de sănătate a Mioarei Roman, la o lună după ce s-a operat de urgență. Oana Roman: „Nici astăzi nu este vindecată, tratamentul este foarte costisitor și dureros”

Citește și: Kanye West și Bianca Censori s-au despărțit, la doar un an de la căsătorie: 'Este o persoană foarte dificilă. Familia ei nu a fost niciodată…'

Citește și: America Express 20 noiembrie – Cine a obținut imunitatea mică și de ce a plâns Sânziana Negru: „O zonă dureroasă din viața mea. Tatăl meu nu mai e…'

„Noi în momentul ăsta nu mai suntem împreună (…) Eu nu mă văd o viață întreagă făcând asta. Nu vreau să fac asta o viață întreagă. Mă văd lângă el o viață întreagă când suntem noi bine, când suntem noi cel mai bine din viața noastră (…) Nu vreau să fac asta toată viața, adică vreau să fiu bine, vreau să fiu happy, vreau să fiu liniștită, vreau să fiu liberă, să mă simt eu în toată puterea mea și în toată nebunia mea', a declarat Jo, în podcastul moderat de Jorge.

Care este motivul din spatele despărțirii dintre Jo și Juno

Jo a mărturisit că îl va iubi mereu pe Juno, dar face aluzie la faptul că relația dintre ei devenise toxică. Jo declară că se pieruse pe sine în relația cu Juno, iar acum are nevoie de pentru a se concentra pe propria persoană. Întrebată care este motivul pentru care au ajuns să se despartă din nou, artista a declarat că nu este vina niciunuia dintre ei și că singura lor dorință, la acest moment, este de a rămâne în relații bune unul cu celălalt.

Îl iubesc și o să îl iubesc toată viața mea, e unul dintre cei mai mișto oameni pe care îi cunosc, dar am nevoie să mă adun un pic și să fiu cu mine, mă pierdeam din ce în ce mai tare. Uitasem complet, nu mă mai găseam deloc, nu e ok. Nimeni nu a greșit cu nimic ca să trecem prin asta', a mai spus artista.

FOTO: INstagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton