Joel Fenelon, bunul prieten al Anamariei Prodan, s-a sinucis la Dubai. Multimilionarul ar fi fost bolnav de cancer: „Drum lin printre stele...”

 Calin Maria Bianca
.

Joel Fenelon, bunul prieten al Anamariei Prodan, s-a sinucis la Dubai. Anamaria Prodan este în doliu, după ce prietenul ei multimilionar și-a pus capăt zilelor. Acestea ar fi fost bolnav de cancer și nu ar mai fi suportat durerile și chinul prin care trecea atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Părea că trăiește o viață de lux, așa cum mulți își doresc, însă în spatele opulenței se afla, de fapt, multă suferință!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Joel Fenelon Joseph, bărbatul multimilionar cu care Anamaria Prodan se înțelegea foarte bine, ba chiar impresara are și poze postate cu el pe rețelele de socializare s-a sinucis. Acesta a decis să își ia viața aruncându-se din apartamentul său din Dubai, de la etajul al 55-lea. Din nefericire, oricât de fericit și bine părea în poze, aceasta ar fi fost bolnav de cancer, însă în ciuda tratamentului, a cedat din punct de vedere psihic.

whatsapp-image-2024-02-21-at-12.13.07whatsapp-image-2024-02-21-at-12.13.07

Citește și: Cum își urmărește Anamaria Prodan copiii: „Mă duceam cu taxi după ei, să văd unde se duc și cu cine…”

Citește și: „I-am iertat absolut orice, nu mă interesează acum nimic de el. Dar nu am să îi iert niciodată faptul că..” Anamaria Prodan dezvăluie care a fost cel mai grav lucru făcut de Reghe

Citește și: Power Couple – cine sunt concurenții noului show Antena 1. Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, au fost propuși spre eliminare

Citește și: „S-a scandalizat o țară întreagă că eram grasă”. Oana Roman este și acum afectată de jignirile primite când a pozat gravidă, sumar îmbrăcată

Joel Fenelon, bunul prieten al Anamariei Prodan, s-a sinucis la Dubai

Joel Fenelon Joseph avea varsta de doar 40 de ani, și locuia de ani buni în Dubai. Multimilionarul s-a născut în Haiti, acolo unde și-a petrecut adolescența, însă mai apoi a intrat de tânăr în lumea afacerilor. Se lăuda cu o avere de sute de milioane de dolari, după ce a fost un antreprenor de succes și a ocupat funcția de CEO al Ramokane General, din Dubai, Emiratele Arabe Unite, unde era și proprietar. Mai mult decât atât, a fost și partener de afaceri în alte companii internaționale, iar tranzacțiile crypto i-au adus sume colosale în conturi.

Din nefericire, se pare că banii nu pot cumpăra și sănătatea! Se spune că Joel Fenelon suferea de mai mulți ani de cancer și urma un tratament pentru această boală necruțătoare. Deși avea tratament, acesta ar fi cedat din punct de vedere psihic, moment în care s-a aruncat din apartamentul său din Dubai, chiar de la etajul 55.

Joel Fenelon avea o avere colosală

Nu întâmplător a fost numit multimilionar. Joel Fenelon nu doar că avea numeroase activități care-i aduceau sume mari de bani în buzunare, ci deținea și un penthouse imens la Address Downtown din Dubai, locuința lui de unde s-a și aruncat în gol. De asemenea, avea vile în Sardinia, Bahamas, Santo Domingo, Insula Maldivelor, Ibiza, Los Angeles, Miami, Santiago de Chile, Seychelles, și St Barth. Nu doar în locuințe de vis a investit mulți bani, ci și în „bijuterii pe patru roți„, astfel că Ferrari F12, Lamborghini Gallardo, Rolls Royce Ghost sau Bentley Continental GT erau doar câteva dintre mașinile de lux din colecția lui.

Anamaria Prodan: „Drum lin printre stele'

Joel Fenelon nu era străin de țara noastră, astfel că a venit de mai multe ori pe meleagurile românești. Se cunoștea foarte bine cu Anamaria Prodan, iar acest lucru nu este deloc de mirare, mai ales că și impresara frecventează foarte des lumea din Dubai, învârtindu-se printre cei înstăriți și cu nume mari. În urmă cu un an, Anamaria Prodan a postat o poză cu multimilionarul, despre care spunea că este „fratele ei„. Acum, când a auzit vestea tragică, nu a putut să nu reacționeze. Cu durere în suflet, a postat o fotografie cu el și un mesaj de adio.

Drum lin printre stele, Joel! RIP!„ este mesajul postat de Anamaria Prodan după trista veste legată de regretatul ei bun prieten.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton