Johnny Depp s-a cuplat cu o rusoaică mai tânără cu 33 de ani, după divorțul traumatizant. Cine este și cum arată Yulia Vlasova, noua iubită a actorului în vârstă de 28 de ani

.

Johnny Depp și-a găsit liniștea în brațele unei rusoaice cu 33 de ani mai tânără, după un divorț public și traumatizant cu Amber Heard. Actorul în vârstă de 61 de ani s-a îndrăgostit din nou și are o relație cu cosmeticiana și modelul Yulia Vlasova.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

La doi ani după procesul de defăimare intentat lui Amber Heard, Johnny Depp iubește din nou și este cât se poate de fericit în brațele unei rusoaice superbe, de 28 de ani. Noua cucerire a starului de la Hollywood este frumoasa Yulia Vlasova.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE – First Pictures of a possible couple alert as the American Actor and Musician Johnny Depp is seen out in London with the Russian beautician named Yulia.
*PICTURES TAKEN ON 11/07/2024**PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE – First Pictures of a possible couple alert as the American Actor and Musician Johnny Depp is seen out in London with the Russian beautician named Yulia.
*PICTURES TAKEN ON 11/07/2024*

Cine este și cum arată rusoaica Yulia Vlasova, noua iubită a lui Johnny Depp

Daily Mail scrie că noua iubită a lui Johnny Depp este Yulia Vlasova, o rusoaică stabilită la Praga, care e de meserie estetician și model. Yulia Vlasova deține un studio de machiaj și coafură la Praga și tot acolo l-a întâlnit pentru prima dată pe actor la cea de-a 55-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Karlovy Vary, în august 2021.

Cei doi s-au întâlnit de mai multe ori în ultimii doi ani, însă nu și-au oficializat relația. Yulia a fost văzută în compania lui Jepp și la concertul prietenului și regretatului muzician Jeff Beck din Praga, nu la mult timp după ce actorul a câștigat procesul intentat de fosta soție și a plecat în turneu în Europa.

Cel mai recent, Johnny (61 de ani) și Yulia (28 de ani) au fost văzuți împreună joia trecută, când au fost surprinși giugiulindu-se pe heliportul din Londra.

La un Q&A (Întrebări și răspunsuri) pe Instagram, modelul a fost întrebat care este actorul ei preferat. Blonda de 28 de ani a răspuns printr-o fotografie în care își ține mâna pe piciorul actorului și mesajul: „JD. Este un bărbat incredibil de talentat și mă inspiră', a răspuns ea.

Citește și: Vlăduța Lupău a fost externată, la trei zile după ce a născut. Cu ce surpriză a așteptat-o acasă soțul ei, Adi Rus: „De așa primire ar trebui să aibă parte toate femeile și toți bebelușii’

Citește și: Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, s-a întors în România. Cu ce se ocupă în țară, după despărțirea de artist

Citește și: Fratele lui Michael Schumacher s-a logodit cu un bărbat, după ce a divorțat de soţie: „Persoana potrivită poate schimba totul'. Cum a reacționat fiul lui Ralf Schumacher

Iubita lui Johnny Depp a făcut academia de agenți secreți, la Moscova

Yulia, iubita lui Johnny Depp, provine din Rusia provincială, și anume din Sortirovka, o suburbie dură a Ekaterinburgului, al treilea oraș al țării.

Daily Mail mai scrie că Yulia ar fi studiat la Moscova la academia de diplomați și de agenți secreți și chiar ar fi făcut parte din elita Institutului de Relații Internaționale de la Moscova – cea mai prestigioasă institutie educațională a Rusiei, condus de Ministerul de Afaceri Externe rus.

De asemenea, aceasta ar fi studiat și la University of West Bohemia din Plzeň, potrivit protv.ro.

După ce ar fi terminat facultatea, Yulia s-a angajat la o companie cehească și apoi și-a deschis propriul ei studio de înfrumusețare și a început să lucreze ca model și influencer. În 2021, Yulia a fost finalistă la concursul de frumusețe Miss Office, care a avut loc la Moscova.

Dacă Johnny Depp și-a relansat cariera cinematografică, Amber Heard a luat o decizie radicală și și-a schimbat complet viața. La un an de la verdictul în procesul extrem de mediatizat dintre cei doi foști soți, actrița a renunțat la viața glamour de la Hollywood și s-a mutat cu fiica ei în Spania.

Amber Heard a fost găsită vinovată de calomnie împotriva fostului ei soț, iar odată cu procesul și-a pierdut și susținătorii, dar și contractele care îi aduceau venituri uriașe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton