Jojo, detalii neștiute despre nunta cu Paul Ipate. De ce au făcut cununia civilă în Italia, cine sunt nașii lor și povestea din spatele rochiilor de mireasă: „Am vrut să iasă ceva memorabil” / EXCLUSIV

.

Jojo ne-a dezvăluit câteva detalii neștiute despre nunta cu Paul Ipate. S-au cunoscut pe platourile de filmare și s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt. Actrița a fost cucerită încă de la prima întâlnire de cel care i-a devenit cel de-al doilea soț. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta a vorbit despre relația cu partenerul ei, despre copii, dar și despre cariera ei. Află ce a spus Ipate despre noua culoare a părului ei, dar și ce s-a schimbat de la începutul relației lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Jojo, detalii neștiute despre nunta cu Paul Ipate. Vedeta a vorbit într-un interviu pentru viva.ro despre relația cu actorul Paul Ipate, dar și cum s-au îndrăgostit unul de celălalt. Actrița ne-a mărturisit că și-a dat seama din prima clipă că Ipate este omul ei. Află ce spune vedeta despre partenerul ei de viață, despre copii, carieră și serialul „Clanul', de la Pro TV.

341677868_608566971326613_5324050375421447433_n341677868_608566971326613_5324050375421447433_n

Citește și: Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit religios în România, după nunta din Italia: „Dumnezeu ne-a unit în cea mai frumoasă zi'. Actrița a purtat două rochii spectaculoase

Citește și: Cum arată inelul cu diamante pe care Paul Ipate i l-a oferit lui Jojo, chiar în ziua nunții: „L-am primit înainte de cununie”. De ce a purtat actrița 3 rochii

Citește și: Cât de greu i-a fost lui Tudor Aaron Istodor să iasă din umbra părinților săi, Maia Morgenstern și Claudiu Istodor. Ce relație are cu surorile lui: „Nu sunt destul de prezent pe cât ar trebui în viața lor…' / EXCLUSIV

Citește și: 'Noi nu vorbim deloc cu ei în săptămâna în care plecăm în vacanță…'. De ce Mirela Vaida și soțul ei nu țin niciodată legătura cu cei mici când merg în călătorii, în doi / EXCLUSIV

Jojo, detalii neștiute despre nunta cu Paul Ipate.

Jojo și Paul Ipate au avut emoții mari la cununia lor, pentru că și-au dorit să iasă ceva memorabil. Au ales Italia, în Puglia, deoarece s-au îndrăgostit de zona aceasta în urmă cu un an. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta PRO TV a vorbit despre acest eveniment important din viața ei, dar și despre familia ei.

Felicitări și Casa de piatră! De ce ați ales Italia și mai ales acel loc, pentru oficializarea relației voastre?

Mulțumim mult! Doamne ajută!

Ne-am îndrăgostit de Italia și, în mod special, de zona Puglia acum un an când am fost acolo. Așadar, când am decis să ne căsătorim, am ales să o facem în acest loc care pentru noi este cel mai romantic. Pasta, vino e amore! – asta e Puglia pentru noi. A fost dragoste la prima vedere, mai ales că în prima călătorie am luat cina într-o masserie, la recomandarea unui prieten bun, Simone.

Așa că am ales să facem petrecerea și să organizăm ceremonia într-o masserie superbă, Tenuta Odegitria, pe care am găsit-o prin organizatoarea nunții noastre, Martina Batzu. (www.yourweddinginpuglia.com). Pe Martina am descoperit-o în căutările noastre și ne-a plăcut încă de la prima întâlnire pe Zoom. E o fire foarte empatică și optimistă și ne-a ajutat enorm, pentru că nu e tocmai simplu să organizezi o nuntă în afara țării tale. Însă ea a făcut totul să pară posibil. Și așa a fost.

Jojo: „Am avut amândoi emoții mari'

Cine v-au fost nașii și cine a mai fost alături de voi?

Nașii noștri sunt patru: Silviu și Maria Dan și Alex și Claudia Baicu. Silviu și Claudia sunt ca frații noștri, sunt verișorii de gradul întâi, alături de care am copilărit în familie. Silviu este vărul meu, iar Claudia vara lui Paul. Așa că, alegerea a fost firească și din suflet. Ne-au fost alături părinții, unchii, mătușile și alți veri. Practic, cam toată familia. Asta ne-am dorit: un eveniment de vis în familie, alături de oamenii care ne-au crescut, cu care am crescut, care ne iubesc necondiționat și care ne-au fost și ne vor fi mereu alături.

Ai avut emoții? Dar Paul?

Am avut amândoi emoții mari, dar nu pentru că ne căsătoream, pentru că noi ne simțeam deja căsătoriți, ci pentru că am vrut să iasă ceva memorabil. Ne-am dorit o amintire frumoasă pe care să o avem alături de familie, acel tip de amintire de poveste pe care să o păstrezi în suflet până la cer și după.

Jojo: „Paul m-a fermecat încă de la prima noastră întâlnire'

Au trecut mai bine de 9 ani de când sunteți împreună. Cum te-a cucerit Paul? Sau ai simțit de la bun început că este sufletul tău pereche?

Paul m-a fermecat încă de la prima noastră întâlnire pe platourile de filmare. E un om cu suflet mare, vesel, spiritual și am știut că el e omul meu încă de atunci.

S-a schimbat ceva între voi de la începutul relației voastre și până acum?

Vreau să sper că ne-am mai maturizat de atunci, deși tot facem tot felul de lucruri ca doi adolescenți. Ne iubim enorm și asta nu s-a schimbat deloc, dimpotrivă. Pe măsură ce trec anii, ne iubim din ce în ce mai mult.

Ați făcut doar cununia civilă. Despre nuntă ce se aude? Ați stabilit ceva sau o să fie ad-hoc?

Da, am făcut doar cununia civilă. Urmează și cea religioasă… însă e… intim. Discret. Nu e un secret, dar aș vrea să păstrez doar pentru noi ce și cum va fi și vom împărtăși cu voi după.

Jojo, despre cele trei rochii de mireasă purtate la cununia civilă

La cununia civilă ai ales că porți trei rochii de mireasă. Cine ți-a făcut rochiile și cine te-a ajutat să alegi acele modele superbe?

Prietena mea de ani de zile, Cristina State, designerul La mode Toujours, mi-a gândit rochiile în cele mai mici detalii. Trebuiau să fie diferite, dar să se potrivească între ele și cu locul ales. Eli Adam, stilistul meu, ne-a ajutat să ne hotărâm. Erau atât de multe rochii frumoase încât după câteva probe tot nu eram hotărâte. Apoi, ușor, ușor, am ajuns la cea mai bună concluzie.

Am avut o rochie sirenă din dantelă, brodată integral manual, cu cristale preziosa și paiete minuscule, una retro din mătase duchesse și una sirenă la final, cu o broderie pe spate ca un vis frumos. Toate materialele au fost prețioase și pur și simplu le ador! Nu mă vedeam purtând altceva. Am știut că voi purta La mode Toujours de când am stabilit locația pentru cununie.

Cum a reacționat Paul Ipate, după ce Jojo și-a schimbat culoarea părului

Ani de zile ai avut părul blond. Rolul din Clanul te-a obligat să îți închizi nuanța la păr. Te vedeai în trecut cu părul așa? Paul ce a spus de schimbarea aceasta? Dar copiii?

Lui Paul îi place foarte mult schimbarea. Și să știți că nici copiii nu au avut nimic împotrivă. Ei înțeleg foarte bine ce înseamnă să creezi un personaj. Acum s-au obișnuit cu mine așa. Probabil că li se va părea ciudat dacă și când voi reveni la blond.

Ce proiecte mai ai din punct de vedere profesional, în afară de Clanul?

Am proiectele mele de teatru: „O farsă de doi lei' – regia Razvan Oprea, „O noapte furtunoasă' – regia Stelian Milu (Teatrul Excelsior) și „Ghici cine te sună' – regia Tania Popa (Teatrul Elisabeta). Pe lângă acestea, mă ocup de școala noastră de actorie, Becoming, unde predau împreună cu Paul și pe care o dezvoltăm și mai mult începând cu această toamnă. Am avut rezultate extraordinare cu copiii noștri, mai ales pe stimularea încrederii și a stimei de sine, dar și pe tot ceea ce reprezintă arta actorului. Le predăm metode diferite și lucrăm cu ei la un nivel înalt, profesionist. Pe lângă acestea, avem și businessul cu bijuterii, Gramaldy, de care mă ocup în continuare cu pasiune.

Jojo, despre serialul Clanul

Cum te înțelegi cu colegii de pe platoul de filmare? Ai legat noi prietenii?

Familia noastră de la Clanul este excepțională! Mă înțeleg foarte bine cu toți colegii din echipă. Lucrez acolo cu mulți oameni cu care am lucrat și la alte proiecte și de care mă leagă prietenii de o viață. Și am legat și prietenii noi, bineînțeles. Sunt foarte atașată de toți.

Zora are un rol într-o producție de teatru. Cum se descurcă? Din câte știu, și Achim a avut o colaborare de acest gen.

Achim a avut spectacol cu trupa Becoming, la studioul nostru de teatru și s-a descurcat excelent. Personajul lui a fost favoritul tuturor. Are o lejeritate în joc și un simț al umorului aparte. Zora a avut și ea spectacolul ei la final de an, la școală, și acum va urca pe scena unui teatru faimos. Nu a început încă repetițiile. Le începe la final de august. Sunt convinsă că se va descurca minunat. La școală cunoștea tot spectacolul pe de rost și juca fiecare personaj în parte cu vocea și intențiile colegului sau colegei care îl interpreta. Amândoi sunt extrem de talentați. Vom vedea care va fi steaua lor până la urmă.

Jojo: „De când am început filmările la Clanul, am căutat și am găsit și o bonă'

Spuneai la un moment dat că fiul tău te ajută să înveți textul pentru roluri. El ce veleități are pentru vârsta lui? 

Mă ajută mult Achim să repet, atât pentru castinguri, cât și pentru filmări. Cred că ar fi un regizor senzațional, deși este și un actor foarte talentat. Pasiunea lui cea mai mare, însă, e programarea. Visează să facă lucruri mari pe partea asta într-o bună zi.

Cine vă ajută la creșterea copiilor? 

Mamele noastre ne-au ajutat mereu când a fost nevoie și a fost nevoie de multe ori în toți acești ani. De când am început filmările la Clanul, am căutat și am găsit și o bonă, pe Iulia, care ne este de un real ajutor. Este un om extraordinar și copiii o adoră. Toți o iubim!

Mai e puțin până încep școlile și grădinițele. I-ai pregătit pe copii sau încă vă bucurați de vacanță?

Încă ne bucurăm de vacanță. Am ales, însă, garderoba Zorei pentru primul an de școală din timp, pentru că știam că trebuie să intru pregătită în toamnă. Va fi un început de an cu emoții mari pentru că Zora devine școlăriță. Ne bazăm pe fratele mai mare, pe Achim, pentru că sunt la aceeași școală, să îi fie mereu alături.

Jojo, despre copii și rolul de mamă

Lui Achim ce materii îi plac cel mai mult? Dar ție ce îți plăcea cel mai mult la școală?

Achim preferă matematica, engleza și istoria. Are, însă, rezultate foarte bune la toate materiile. Suntem mândri de el pentru că a luat un examen foarte complex la Cambridge, care era pentru copii mult mai mari decât el. Sunt convinsă că îl așteaptă un viitor aparte pentru că are o minte briliantă și o viziune specială asupra tuturor lucrurilor. Mie îmi plăceau mai multe materii, dar favoritele mele erau limba și literatura româna, limba engleză și desenul.

Ai fost o rebelă. Fiul tău cum este? Zora e mai mică, dar cred că are personalitate și ea…

Toți avem personalități puternice în familia noastră. Cred că a mea e cea mai soft acum. Îi înțeleg și le îngrijesc cu atenție personalitățile pentru că îmi doresc să fie foarte încrezători în ei și în forțele proprii. La fel au făcut și părinții mei și a fost foarte bine așa.

Jojo: „Mănânc din nou carne de câteva luni'

Aveți o casă superbă. Cine v-a ajutat să o renovați? Ati avut designer? 

Mulțumim. Nu, nu am avut designer. Au fost ideile noastre puse în practică, pur și simplu. Am pus accentul, în primul rând, pe confort și pe faptul că ne dorim să fie ușor de locuit în ea. Să-ți fie drag să stai acolo, să te simți ca în vacanță. Cred că am reușit.

Ai renunțat de tot la carne sau doar în anumite perioade ale anului? Care este motivul? Te simți mai bine fără carne?

Mănânc din nou carne de câteva luni. Ultima oară am stat fără doi ani de zile. Sunt perioade și perioade. Depinde de cum mă simt.

Există vreun aliment pe care nu îl consumi?

Hm… nu prea. Nu mănânc fructe de mare și icre. Îmi plac, însă, scoicile, creveții și peștele alb.

Multe femei încearcă toate culorile pentru podoaba capilară. Există vreo culoare de păr pe care tu nu ai încercat-o să vezi cum îți stă?

Am lucrat ani de zile cu peruci pe vremea când eram la Divertis așa că știu cum arăt cu majoritatea culorilor, chiar și cu unele mai fistichii. Dar mă simt bine cu nuanțe naturale.

Copiii se uită la Clanul? Dar Paul?

Achim se uită la Clanul împreună cu mine, iar Paul când poate, când are timp.

Jojo și Paul Ipate au o școală de actorie

Despre școala voastră ce se mai aude? Pregătiți doar copii? 

Școala noastră de actorie Becoming merge foarte bine. Avem copii și părinți încântați care merg mai departe cu pregătirea. Din această toamnă adăugăm grupe noi. Studiem cu copii de la vârsta de 6 ani până la 16. Cursurile sunt foarte bine gândite și structurate pe metode diferite de predare menite să le sporească cunoștințele copiilor în ceea ce privește actoria, dar să îi și ajute să își înfrângă timiditatea și să capete mai multă încredere în ei și curaj în exprimare.

Am avut copii care apăreau în fața colegilor numai cu mine de mână și care la final de modul s-au urcat pe scenă și au făcut roluri grozave. Asta facem noi la Becoming. Îi ajutăm să devină mai curajoși, mai încrezători și, da, să joace ca niște actori profesioniști.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton