Cum se înțelege Jojo cu Paul Ipate, după 10 ani de relație: ”Am trecut prin foarte multe împreună. Nu ne-am plictisit” Ce spune actrița despre copiii ei / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Jojo și Paul Ipate au mers la Gala Gopo cu fiul actriței, Achim. Cum au trecut cei 10 ani de relație dintre actori. Vara trecută și-au oficializat legătura amoroasă, au împreună o fetiță pe nume Zora, care le-a moștenit talentul, iar actrița mai are un fiu, pe Achim, din primul mariaj.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Jojo a venit cu fiul ei, Achim la Gala Gopo, dar și cu Paul Ipate. Cum au trecut cei 10 ani de relație dintre actori. Actrița și soțul ei țin împreună cursuri de actorie, iar mai nou și-au deschis și o companie de teatru. De sărbători, actrița abia așteaptă să doarmă, pentru că se simte fără energie după o lună și jumătate de filmări la serialul Clanul.

20240429_19544320240429_195443

Citește și: Cum arată Cătălina Grama, alias Jojo, fără machiaj. Actrița nu și-a făcut nicio intervenție estetică până la 42 de ani: „Țin foarte mult la expresivitatea mea'

Citește și: Ce schimbarea radicală va face Cătălina Grama (Jojo), după terminarea filmărilor de la Clanul: „Pregătită nu sunt, dar va trebui să fac asta”

Citește și: Cum a ales Anghel Damian actoria, deși nu era în plan, în locul Dreptului: „Răspunsul la frământările mele a venit după o întâmplare neașteptată și fericită…”/ EXCLUSIV

Citește și: Nicole Cherry, pictorial exclusiv alături de mama și sora ei, dar și cele două fetițe ale lor, Anastasia și Amira: „Mereu am știut să rămânem aproape, să trecem prin bune și prin rele împreună. Mama e stâlpul nostru, iar eu văd și în Carla…”/ EXCLUSIV

Cum au trecut cei 10 ani de relație dintre Jojo și Paul Ipate

Paul Ipate și Cătălina Grama alias Jojo formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de 10 ani și au doi copii, pe Zora și Achim. Zora este fiica celor doi, în vârstă de șapte ani, iar Achim face imediat 12 ani și este fiul actriței din mariajul cu fostul soț, Ionuț. Achim e familiar lumii artistice, dar și sora lui, care vara trecută a obținut primul ei rol într-o producție de teatru. Achim joacă într-un spectacol al companiei lor.

Ce mai faci, Jojo?

Tocmai am încheiat filmările de la Clanul și a fost destul de solicitant. Am avut o lună și ceva de filmări și acum am luat pauză. Stăm acasă pentru câteva zile. Abia aștept să mă odihnesc, să dorm cât vreau.

Ce faci bun?

Anul acesta nu fac nimic bun, Tatiana, pentru că nu mai am energie. În schimb, o să vopsesc ouăle cu fetița mea, pentru că m-a înebunit. Zora este nerăbdătoare să facem asta și să vină Paștele. Vreau să facem cu forme, cum făcea cu bunica mea, cu flori uscate, cu pătrunjel, tradițional. Dar altceva nu fac anul acesta, pentru că anul acesta dorm. Încep din nou după ce se încheie sărbătorile.

Deci, nu se întrevede nicio vacanță la orizont?

Nu, nici vorbă. Nu am reușit, cu toate că ne-am dorit. Aveam multe de făcut. Nu s-au legat din păcate. Aș fi vrut, dar nu s-a legat.

Jojo: 'Sunt la foc continuu..'

Mi se pare că ai mai slăbit. Nu crezi?

Dacă spui tu. Oi mai fi slăbit de când m-am reîntors pe micul ecran, dar nu știu. Eu nu-mi dau seama, pentru că sunt la foc continuu. Am avut nu știu câte nopți de filmare.

Păi asta te ține în priză, cum se spune...

Da, asta mă ține în priză. Mai bine spus frigul de la filmări. (râde). Mănânc cât pentru vârsta mea, pentru că știi că metabolismul se schimbă. Nu mai închide ochii, că am ajuns și aici…

'Am făcut și o companie de teatru'

Cum merge școala de actorie?

Merge foarte bine. O să încheiem acum modulul cu două spectacole și Achim e într-unul dintre ele. E vorba despre o comedie. Din toamnă începem din nou înscrierile, merge excelent. Am făcut și o companie de teatru. Pe lângă Becoming, am făcut și o companie de actorie care se numește Teatrul Maidan, împreună cu Paul și Andrei Mateiu și vrem să producem.

De ce se numește Maidan?

I-am pus numele așa, pentru că noi trei am crescut în Vitan, Berceni si Drumul Taberei. Am vrut să alegem ceva mai sofisticat având în vedere că suntem actori profesioniști, însă am ajuns la concluzia că suntem încă maidanezi' în inimile noastre și stim exact de unde am plecat. Maidan înseamnă, printre altele și piața publica, iar actorii înainte jucau în piețe, în stradă.

Jojo: 'Am trecut prin foarte multe etape împreună'

Sunteți de 9 ani împreună. Practic, anul acesta faci 10 ani de când ești cu Paul. Cum au fost acești ani?

Îți spun sincer că mie nu îmi vine să cred că au trecut atâția ani. Nu știu când au zburat acești ani. Noi am avut atât de multe lucruri de făcut, încât nu ne-am dat seama cum a trecut timpul și nu ne-am plictisit. Am trecut prin foarte multe etape împreună. Ne mai dăm seama așa, când privim copiii…

Foto: Facebook, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton