Jon Bon Jovi a salvat o femeie de la sinucidere. Momentul a fost filmat și artistul a fost felicitat de poliție: "A convins-o să revină în siguranță de pe marginea podului"

 Dumba Gabriela
.

Jon Bon Jovi a salvat o femeie de la sinucidere, în Nashville, Tennessee, marți seara. Departamentul Poliției Metropolitane din Nashville a distribuit o înregistrare video cu solistul Bon Jovi și echipa sa, care se aflau pe podul pietonal John Seigenthaler când femeia se afla într-o poziție precară deasupra râului Cumberland.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Jon Bon Jovi se afla în Nashville pentru a filma un videoclip, când a observat că pe marginea podului Seigenthaler, spre exteriorul construcției, se află o femeie ce părea a fi într-o criză emoțională.

NY Special Screening of „Thank You, Goodnight: The Jon Bon Jovi Story”NY Special Screening of „Thank You, Goodnight: The Jon Bon Jovi Story”

Jon Bon Jovi a convins-o pe femeia care voia să se sinucidă să nu sară de pe pod

În înregistrarea video publicată de poliție, o femeie, îmbrăcată în haine de culoare albastră, poate fi văzută ținându-se de balustradă în timp ce se află pe marginea podului. Câteva persoane trec pe lângă ea, iar puțin mai departe, pe pod, echipa lui Bon Jovi pare să instaleze echipamentul de filmare.

Bon Jovi se apropie de femeie împreună cu altcineva, în timp ce restul echipei rămâne la locul său. Cântărețul poate fi apoi văzut salutând-o, vorbindu-i și stând în apropiere de ea, sprijinit de balustradă.

Bon Jovi, 62 de ani, și alte persoane au vorbit cu femeia și au ajutat-o să revină pe pod, pe partea pietonală, a declarat poliția. „Este nevoie de noi toți să ne ajutăm reciproc să fim în siguranță', a spus un reprezentant al poliției pentru BBC, citează digi24.ro.

Nu se ştie ce i-a spus Jon Bon Jovi femeii, iar cântăreţul nu a reacţionat încă. Potrivit Page Six, el nu va comenta pe această temă „din respect pentru persoana care se afla într-o situaţie stresantă şi vulnerabilă'.

Poliția din Nashville a scris pe rețelele de socializare: „Felicitări pentru Jon Bon Jovi și echipa sa pentru că au salvat o femeie pe podul pietonal Seigenthaler. Bon Jovi a convins-o să revină în siguranță de pe marginea podului de deasupra râului Cumberland'.

Citește și: De ce Mihai Găinușă a ales-o pe Oana Paraschiv pentru participarea la Asia Express, și nu pe soția lui, Ioana: „Ea se bucură că scapă de mine o perioadă…’

Citește și: Ce a povestit actrița Irina Antonie, din serialul Scara B, de la Pro TV, despre fiica ei de trei ani: ‘O iubesc de mor și vreau să stau cu ea, dar eram atât de prinsă de personaj…’ / EXCLUSIV

Jon Bon Jovi este căsătorit cu Dorothea Hurley, iubita lui din liceu: „Nu am fost un sfânt'

Acum câteva luni, Jon Bon Jovi a vorbit sincer despre căsnicia lui cu Dorothea Hurley, care a început în liceu și care durează deja de 35 de ani, și a mărturisit că relația lor nu a fost una de poveste tot timpul, întâmpinând de-a lungul timpului multe provocări. 

Au spus da în secret, la Graceland Wedding Chapel din Las Vegas, în 1989, și au patru copii: Stephanie (29 de ani), Jesse (28 de ani), Jake (21 de ani) și Romeo (19 ani).

Conform declarațiilor făcute de Bon Jovi, relația lor a avut succes datorită „admirației' pe care și-o portă reciproc, dar și a faptului că au avut „norocul să crească împreună'. Chiar și în ciuda programului încărcat și a vieții în lumina reflectoarelor, cântărețul în vârstă de 62 de ani a reușit să găsească un echilibru pentru a menține o relație sănătoasă cu partenera sa. 

„Acestea sunt toate clișeele minunate ale celebrității. Nu trebuie să minți niciodată că ai fost un sfânt, dar trebuie să nu fii atât de prost încât să uiți de viața de acasă', a mărturisit Bon Jovi, citat de profm.ro.

Cu toate că a recunoscut că a avut „aventuri' în trecut, artistul a subliniat faptul că întotdeauna a fost dedicat soției și copiilor lor.

„Fac parte din una dintre cele mai mari trupe rock din lume de mai bine de 25 de ani și nu sunt un sfânt și nici nu am fost un sfânt. Nu este ca și cum Dorothea a venit la jumătatea filmului și nu a știut pe cine a luat', a mai spus cântărețul. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton