Jorge a cerut-o din nou în căsătorie pe Ramona Prodea: "Am cumpărat alte verighete, le-am sfințit". Au împlinit 10 ani de căsnicie

 Radulescu Ruxandra
.

Jorge și Ramona Prodea au sărbătorit 10 ani de căsnicie. Jorge și soția lui, Ramona Prodea, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și, recent, au celebrat 10 ani de căsnicie. Jorge respectă la fiecare aniversare a mariajului lor o tradiție foarte romantică, prin care își manifestă dragostea față de soția sa. Iată ce planuri au Jorge și Ramona Prodea pentru aniversarea a 10 ani de căsnicie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jorge și Ramona Prodea au sărbătorit 10 ani de căsnicie. Jorge, 41 de ani, este cântăreț și prezentator TV, dar și soțul unei femei puternice, alături de care formează un cuplu superb. Jorge și Ramona Prodea sunt căsătoriți de 10 ani și, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei, și-au construit o familie minunată împreună. Recent, Jorge și Ramona Prodea au celebrat 10 ani de când și-au unit destinele, iar artistul a dezvăluit că are o tradiție pe care o respectă la fiecare aniversare. Jorge obișnuiește să o ceară de soție pe Ramona Prodea în fiecare an, într-un astfel de moment, iar anul acesta a cumpărat noi verighete pe care le-a sfințit.

index-2-1index-2-1

Jorge și Ramona Prodea au sărbătorit 10 ani de căsnicie: a cerut-o din nou și au cumpărat alte verighete

Jorge și Ramona Prodea sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, și recent au celebrat 10 ani de la nuntă. Jorge și-a demonstrat dragostea față de soția lui cerând-o, iar, de soție cu un nou set de verighete.

Citește și: A trecut printr-un divorț traumatizant! Jorge a povestit totul despre experiența care l-a trimis la psiholog:Ramona, actuala mea soție, a fost lumința de la capătul tunelului

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Jorge și soția lui, Ramona:„Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți

Citește și: Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, sărut pasional în public. Vedeta l-a consolat pe tenismen după ce a pierdut un meci important

Citește și: Cine e ispita Romeo Vasiloni de la Insula iubirii, sezonul 7. Face kickboxing și e pasionat de psihologie

Am sărbătorit 10 ani de la căsnicie! Intenționam să plecăm doar noi doi undeva de când m-am întors în februarie de la „Survivor', dar tot nu se aliniază planetele. Ne-am luat deja cadouri unul altuia, însă nu aș vrea să dezvălui. Rămâne în familie. Însă cel mai frumos cadou este că ne-am reînnoit verighetele și suntem foarte fericiți! Am cumpărat alte verighete, le-am sfințit. Am cerut-o iar… O cer în fiecare an ca să păstrez sentimentul de euforie de la an la an!', a povestit Jorge, pentru Click!.

Cum se înțelege Jorge cu fiica lui, din mariajul cu Alina Laufer

Înainte de mariajul cu Ramona Prodea, Jorge a mai fost căsătorit cu Alina Laufer alături de care este tatăl unei fetițe de 14 ani. Jorge și Laufer au divorțat în 2012, după o căsnicie de cinci ani, iar fiica lor locuiește cu mama ei în America. Acest lucru l-a afectat destul de tare pe artist, dar timpul a trecut, iar totodată și durerea, astfel că acum se poate bucura de momente speciale și de calitate cu fiica lui.

Am o vorbă, care e foarte mișto. A fost o experiență de nerepetat. Nu e nimic rău, era o întâlnire în care era ziua Karinei, o sărbătoream pe Karina. Era prima noastră masă comună, după mulți ani de certuri. Și acolo s-au trasat niște bariere, ne-am îmbrățișat, am dat niște salutări și aia a fost tot. De atunci, lucrurile au funcționat mult mai ușor în relația dintre mine și mama Karinei. Pentru mine cel mai important lucru este binele Karinei, indiferent ce se întâmplă și ce va fi de acum încolo. Cum e cel mai bine pentru ea, așa să se întâmple.„, a declarat Jorge, potrivit Cancan.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton