Jorge a recunoscut că și-a înșelat soția: "Frate, m-a prins!"

 Oana Pantazi
.

Au aproape 9 ani de căsnicie fericită și nimeni nu s-ar fi gândit că Jorge și-a înșelat soția… Asta s-a întâmplat, ce-i drept, înainte de a se căsători, însă tot despre infidelitate e vorba. Mai mult, artistul a și fost prins în fapt de, pe atunci, iubita lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dat fiind că formează o familie atât de frumoasă și de unită de mai bine de 8 ani, e greu de imaginat că Jorge și-a înșelat vreodată soția. Dar iată că acest lucru s-a întâmplat înainte de căsătorie, iar Ramona chiar l-a prins în fapt pe artist. Evident, viitoarealui soție a depășit în cele din urmă momentul, iar cuplul lor este azi unul foarte sudat.

Jorge-3-1024×1024-1Jorge-3-1024×1024-1

Jorge a dezvăluit că și-a înșelat soția

După divorțul de Alina Laufer, Jorge și-a găsit fericirea în brațele actualei sale soții, Ramona. Anul acesta, pe 18 august, cei doi vor împlini 9 ani de căsătorie, un mariaj fericit, care a fost împlinit de venirea pe lume a adorabilului lor băiețel, David, în vârstă de 5 ani. Iată însă că nici relația lor nu a fost scutită de momente dificile, după cum a mărturisit Jorge pentru Pro FM. Într-un joc în care a fost antrenat de matinalii Veve și Coțofană, artistul și soția lui au rememorat un episod de dinainte de căsătoria lor iar Jorge a recunoscut că și-a înșelat soția.

„Înainte să ne căsătorim, am trecut peste un hop destul de important. Relația noastră a fost foarte zbuciumată. A trecut de la divorțul meu la împăcări și despărțiri. Am stat și împreună, și separat. S-au întâmplat și multe în perioada aia. Am fost și prins, dacă vreți să vă spun adevărul. Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins!

O perioadă nu ne-am văzut, câteva zile nu mi-a răspuns la telefon, iar apoi m-am dus peste ea”, a spus Jorge, acela fiind și momentul în care s-au împăcat.

Citește și: Fiul lui Jorge a ajuns de urgență la spital, după ce a fost infectat cu o bacterie periculoasă: „A stat două nopți pe oxigen'

Citește și: Ce mult a crescut fiica Alinei Laufer și a lui Jorge!Karina s-a transformat într-o adolescentă superbă

Citește și: Celia, primele imagini cu fetița ei, Sara Maria: „Am trecut mai multe etape care mi-au pus oarecum sarcina în pericol…'/ EXLUSIV

Citește și: Ioana Ginghină a defilat pe podium într-o rochie transparentă total:'A fost o experiență inedită'

„Am trecut peste etapa cu uitatul în telefon”

La rândul ei, Ramona a mărturisit că nu-și face griji, deoarece Jorge nu-i dă motive de gelozie, chiar dacă este asaltat atât de admiratoare, cât și de… admiratori.

„Am trecut peste etapa cu uitatul în telefon. Soțul meu nu mă pune niciodată într-o postură în care eu să fiu geloasă în mod nejustificat. Nu mă deranjează că vin foarte multe fane la el sau peste tot pe unde suntem și-l asaltează. Știu că primește mesaje diverse și de la femei, și de la bărbați. Îmi zice de ele, dar nici nu vreau să le văd. Mai am tresăriri', a recunoscut Ramona.

Ce spune artistul despre diferența de vârstă dintre ei

Anul trecut, într-un interviu pentru VIVA!, Jorge mărturisea, cu sinceritate că relația dintre el și Ramona nu a fost una lipsită de probleme, dar, în egală măsură, i-a făcut partenerei sale o frumoasă declarație de dragoste.

„Este o femeie încântătoare care mă surprinde de la an la an și de la lună la lună. Am avut și momente de cumpănă, însă noi mereu ne-am bucurat de prezent. Asta ne-a și apropiat. Evoluăm și creștem, iar faptul că învățăm unul de la celălalt ne ajută să nu intrăm în monoton și să ne și mobilizăm unul pe celălalt’, ne spunea Jorge.

Cât despre diferența de vârstă dintre ei – Ramona este mai mare cu 9 ani -, artistul a recunoscut că, o vreme, l-au afectat comentariile celor din jur.

„Și pe mine m-a afectat mulți ani treaba asta. Ce spune gura lumii? Însă, la un moment dat, am realizat că nu dorm în pat cu lumea, că nu ei îmi aduc un ceai când sunt răcit, că nu îmi dau o îmbrățișare când am nevoie și că nu muncesc pentru mine. Așa că lumea să ne mai lase!”, ne mai explica el atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton