Jorge, afirmații neașteptate despre concurenții Survivor All Stars: „Există oameni manipulatori în competiție și foarte strategi, dar și mulți care, fără să își dea seama, sunt manipulați”. Cât s-a îngrășat după ce s-a întors acasă / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Jorge a făcut unele afirmații neașteptate despre concurenții Survivor All Stars, susținând că există participanți ce manipulează, dar și mulți care se lasă manipulați, fără să-și dea seama. Artistul s-a îngrășat înapoi imediat cum a venit din junglă și a pus înapoi fix kilogramele pe care le dăduse jos. Într-un interviu pentru viva.ro, acesta a povestit cum s-a simțit în Relublica Dominicană și cum a fost pentru el experiența aceasta. Cântărețul a dormit mult la întoarcerea în țară și s-a odihnit, dar a și mâncat pe săturate…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Jorge ne-a declarat că experiența Survivor All Stars l-a făcut să își dea seama că există mulți oameni manipulatori și că i s-a confirmat un lucru, acela că nimeni nu ar putea intra în mintea lui. Cântărețul ne-a povestit, printre altele, că s-a îngrășat după ce a ajuns acasă, în România, și a pus înapoi fix kilogramele pe care le dăduse jos în junglă Dominicană.

332467921_502301888538741_7560723849754671138_n332467921_502301888538741_7560723849754671138_n

Citește și: Cum își cresc Jorge și Ramona Prodea copiii: „Sunt genul de tată care le lasă spațiu. Ne implicăm atât cât ne permit…”. Cum se înțeleg Ilinca, David și Karina, în ciuda diferențelor de vârstă / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu i-a plăcut lui Cătălin Zmărăndescu la Survivor All Stars și a vrut să revină acasă: 'Ești eliminat și apoi ești băgat înapoi…' Ce spune despre relația cu Zanni și cum s-a apropiat de Dumnezeu / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Brad, mesaj pentru femei, după ce s-a vindecat de cancer: 'Să nu amâni mersul la control de frică, pentru că este cel mai mare dușman al tău și cel mai bun aliat al bolii. Deci, fără frică!'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce a renunțat Diana Șucu la jurnalism și a intrat în afaceri: „Prioritățile s-au schimbat când m-am căsătorit și am rămas însărcinată. Am cochetat cu ideea de a mă întoarce în televiziune, dar…' / EXCLUSIV

Jorge, despre experiența Survivor All Stars

Jorge spune că i-a fost greu la Survivor All Stars, comparativ cu prima ediție la care a participat. Artistul susține că acolo sunt foarte mulți manipulatori. Într-un interviu pentru viva.ro, artistul povestit cum a fost experiența aceasta pentru el, dar și cum a pus pe el înapoi kilogramele pe care le dăduse jos în competiție.

Cum a fost la Survivor? Cum a fost experiența?

A fost grea. Asta chiar a fost grea, nu a fost ușoară experiența. În comparație, aș putea spune că prima a fost ușoară. Deși, amândouă s-au terminat cu accidentare și cu ieșirea mea din competiție. E frustrant, dar așa îți dă Dumnezeu. Trebuie să accepți soarta.

Ai spus că tot ce ai vrut să faci a fost să dormi cât mai mult. Dar, la capitolul mâncare, cum au stat lucrurile?

Nuu! Cel mai mult a fost să mănânc. Cel mai mult am mâncat și m-am îngrășat la loc. Exact kilogramele pe care le-am dat jos le-am pus acum la loc. Trist, dar asta e realitatea. Aș mânca orice. Mă uit la platourile acestea de aici și înghit în sec, dar mă abțin. Asta e. Am vorbit cu corpul meu să nu mai mâncăm, să bem doar apă, să fim mai liniștiți un pic, că prea am exagerat. Cred că nu își mai dă seama că nu mai suntem acolo, la Survivor.

Ce a spus familia ta?

Familia e foarte mândră de mine, copiii la fel, colegii copiilor, toți fanii mei, acolo ne-am strâns, susținători reali. În rest, mă bucur de faptul că experiența aceasta, deși mi s-a părut destul de lungă cât am stat acolo, a trecut repede. Totul trece. Dacă e greu, trece. Dacă ți-e bine, trece. Asta e fascinant. Și trebuie să fii bucuros în fiecare zi. Cam asta trebuie.

Jorge, afirmații neașteptate despre concurenții Survivor All Stars: „Există oameni manipulatori în competiție'

Care e lecția pe care ai învățat-o?

Cred că faptul că trebuie să fim mai așezați și mai liniștiți. Mi s-au confirmat foarte multe lucruri despre mine și despre faptul că nu poate nimeni să pătrundă în mintea mea. Asta e clar! Sunt foarte atent la ce spune fiecare om, fiecare cuvânt. E un lucru pe care îl fac de ceva ani. Nu las nimic să fie nicio limitare, nicio condiționare. Absolut orice cuvânt pe care cineva îl spune către mine și către copiii mei îl preiau instant și îl filtrez. Și asta am făcut și la Survivor.

Există oameni manipulatori în competiție și foarte strategi, din punctul acesta de vedere. Unii sunt născuți așa, alții o fac intenționat. Dar și mulți oameni care, fără să își dea seama, sunt manipulați. Sau se lasă manipulați. Acum, contează cumva și experiența și felul tău de a fi și ce știi tu despre tine. Că poate crezi că… uite, și eu am făcut afirmația aceasta, că nu mă las manipulat, dar nu știi niciodată. Dacă mă ia fii-mea la trei păzește, imediat m-a împachetat. Deci, putem fi manipulați foarte ușor. Ideea e să fim conștienți de fiecare dată și să acționăm conform principiilor noastre.

Ce planuri are Jorge de Paște

Se apropie Paștele. Ce o să faci?

O să petrec cu familia. Mergem mai departe de București, mai exact la Focșani. Plecăm împreună cu copiii să petrecem timp doar noi cu niște prieteni apropiați. Vrem să ne distrăm, iar copiii să aibă loc să alerge. Cele mari nu știu ce o să facă acolo, dar găsim ceva și pentru ele.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton