Jorge a aflat în direct că soția lui, Ramona Prodea, voia să divorțeze de el, acum 10 ani: „Mă hotărâsem, eu nu mai pot așa”. Reacția artistului

 Dumba Gabriela
.

Jorge a aflat în direct că soția lui, Ramona Prodea, voia să divorțeze de el, acum 10 ani. Jorge și soția lui au fost la un pas de divorț, la scurt timp de la căsătorie, iar artistul a aflat abia acum, într-o emisiune în direct. Cea care își dorea atunci divorțul era soția lui Jorge și pe cât de hotărâtă era atunci să pună punct căsniciei, pe atât de fericită este acum că s-a răzgândit. Au reușit, în timp, să treacă peste neînțelegeri și acum se iubesc mai mult ca niciodată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Jorge a aflat în direct că soția lui, Ramona Prodea, voia să divorțeze de el, acum 10 ani. Jorge și soția lui și-au unit destinele în 2013, iar cântărețul a aflat abia acum, după 10 ani, că asupra căsniciei lui a planat divorțul, însă doar la stadiu de idee. Ramona și-a dorit să pună punct căsniciei pentru că existau multe neînțelegeri la început, dar se felicită că nu a luat decizia.

bdf3802e-01d0-448f-8e04-2491fc12bb4ebdf3802e-01d0-448f-8e04-2491fc12bb4e

Jorge a aflat în direct că soția lui, Ramona Prodea, voia să divorțeze de el, acum 10 ani

Când s-au căsătorit, atât Jorge și Ramona aveau fiecare câte un copil din altă căsnicie și ei au fost de fapt cei care le-au salvat căsnicia. Deși a vrut să divorțeze încă de la început, soția lui Jorge s-a răzgândit și acum este recunoscătoare pentru asta.

„Primul an pentru mine a fost cel mai dificil, până ne-am calibrat. La un moment dat, sincer, acum pot să zic, știi că ți-am zis… cumva în capul meu gata, mă hotărâsem, eu nu mai pot așa, vreau să divorțăm.

Dar eu nu i-am zis lui, dar mă hotărâsem eu în capul meu. În primul an, da. Eram în vacanță și am zis să nu stricăm…„, a declarat soția lui Jorge în emisiunea lui Măruță.

Dar tu mie nu mi-ai spus asta!„, a reacționat Jorge, șocat. „Stai așa, stai puțin! În primul an după ce ne-am căsătorit tu te gândeai să divorțăm?„, a întrebat artistul.

Ți-am zis. Atunci aveam noi niște discuții. Următorul an, nu anul ăla. Da, eram în vacanță și în momentul în care eu m-am hotărât, cumva m-am simțit și eu ușurată. Am zis că asta e, înseamnă că nu a fost să fie, dar nu stric acum vacanța copiilor, hai să mergem în vacanță și când mă întorc o să avem o discuție.

Dar a fost ceva magic în vacanța respectivă, că ne-am reconectat și au dispărut toate îndoielile și toate frământările mele, cel puțin. Eu de atunci nu m-am mai gândit niciodată la asta.', a explicat soția lui Jorge.

Citește și: Fata actorului Constantin Codrescu trece prin momente dificile, după ce fostul iubit i-a oprit actele în Spania: „Certificatul de naștere, certificatul de divoț, diplomele…

Citește și:Amalia Enache, surprinsă de cerințele neobișnuite ale fiicei sale: „Am rămas cu gura căscată'

Citește și:„N-am fost ușă de biserică. Ea o să îmi pună capacul la mormânt’. Ce compromisuri a făcut Andrei Duban după ce s-a căsătorit cu soția lui, Grațiela

Între timp, au trecut peste și Jorge o iubește enorm pe soția lui: „Ramona este norocul meu în viață. Este femeia care m-a adus pe drumul cel bun, acela de a fi sincer cu mine și a mă iubi așa cum sunt. Să mă văd cum sunt cu adevărat și să trec peste orice defect.'

Cum au trecut Jorge și soția lui peste divorțul care le amenința căsnicia

Jorge recunoaște faptul că orele de consiliere psihologică la care au apelat au fost benefice, însă dorința de a merge mai departe a fost cea care le-a salvat căsnicia.

Nu am fost la un pas de despărțire, noi chiar ne-am despărțit de câteva ori. Am ajuns la consiliere, am ajuns la psiholog și separat și împreună. Da, și e normal să facem asta, chiar și după am mai fost și recent am fost, lucrăm în continuare, amândoi avem psiholog pentru că vrem să devenim mai buni.

Îmi doresc să fiu un om mai bun, un tată mai bun, un soț mai bun, un artist mai bun, un antreprenor mai bun și am nevoie de ajutor, pentru că avem resurse interioare și poți să îți iei informații de peste tot, însă e nevoie de exercițiu și să te centrezi, să ai un îndrumător, unde să te duci și să îți găsești forța interioară din nou.

Am descoperit la 40 de ani o traumă din copilărie de care eu uitasem, pur și simplu mi-am adus aminte de lucrul acela, am oprit mașina, îmi venea să vărs. E ceva personal, nu pot să dau detalii despre treaba asta. Mă gândeam: uite, vezi, lucrăm, mergem, facem sesiuni o dată pe lună sau de două ori pe lună, pentru că e nevoie să lași un pic de timp să lucreze.

Dacă faci a la longue e ok, e ok să faci o dată la două săptămâni sau chiar o dată pe lună. Ne-am salvat mariajul datorită nouă, un psiholog poate să te ajute, poate să te asculte, poate să îți pună întrebări ca să îți găsești răspunsurile, dar dacă tu nu vrei, niciun psiholog nu poate să te ajute', a completat Jorge, pentru Impact.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton