Jorge a dezvăluit care e secretul succesului său în carieră: "Am învățat o chestie foarte tare de la un tip, o aplic de ceva timp"

 Radulescu Ruxandra
.

Jorge a dezvăluit care e secretul succesului său în carieră. În ultima vreme, Jorge a avut parte de multe oferte profitabile în domeniul showbiz-ului, vedete și posturi TV dorindu-și să colaboreze cu el. Artistul ese și gazda unui podcast foarte vizionat de public „Vorba lui Jorge” și e distribuit și în filmul „Retreat Vama Veche”, unde joacă alături de Laura Cosoi și Dana Rogoz. Jorge spune că datorează succesul ambiției, dar și unui truc înțelept învățat de recent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jorge a dezvăluit care e secretul succesului său în carieră. Jorge este unul dintre cei mai apreciați bărbați din showbiz, datorită abilităților sale de artist și prezentator. El are și o familie frumoasă alături de soția sa, Ramona Prodea, fiul lor David, și fata vitregă, Ilinca. Jorge este desigur mândru și de fetița sa, Karina, din relația cu Alina Laufer. În ultima vreme, Jorge a fost pe val, din punct de vedere profesional, și spune că în spatele succesului său, este multpă muncă și ambiție, dar și o învățătură înțeleaptă, care-l ajută să nu renunțe.

jorge-si-sotia-ramona-despartiti-6jorge-si-sotia-ramona-despartiti-6

Jorge a dezvăluit care e secretul succesului său în carieră

Jorge a revenit, în ultimii doi ani, în atenția publicului, datorită participării la Survivor, a proiectelor muzicale, dar și a podcastului de succes pe care îl moderează „Vorba lui Jorge”. Artistul spune că se ghidează după o vorbă foarte înțeleaptă, si anume, să-și folosească abilitățile fără să aibă așteptări, fapt ce-l ajută să nu renunțe niciodată.

Citește și: Cum le-a afectat pe Alina Laufer și fiica ei cea mare despărțirea de Jorge: „Divorțul nu l-am ales, n-a fost ceva ce mi-am dorit…'. În ce relații sunt vedeta și Karina cu artistul acum / EXCLUSIV

Citește și: Carmen Grebenișan a crezut că Jorge îi face avansuri, după ce a invitat-o la cină, deși e căsătorită: „Acum îmi e rușine. Am înțeles greșit și prost”. Ce intenție avea, de fapt, artistul

Citește și: Irina Fodor, dezvăluiri despre noii jurați de la Chefi la Cuțite: „Veți afla mai multe noutăți…”. Ce se întâmplă cu show-ul culinar, după plecarea lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

Citește și: Cum a fost relația de prietenie dintre Ramona Bădescu și Toto Cutugno: „A fost la mine acasă, părinții mei l-au cunoscut. Era un om deosebit, un om simplu

Se pare că toate rugăciunile mele din anii trecuți încep să se manifesteze. Eu muncesc și cred că dacă muncești în direcțiile corecte, rezultatele apar, important e să nu renunți. Dacă e ceva ce am învățat din experiențele din trecut este să nu renunți și să îți pui întrebarea ce se întâmplă în momentul ăsta și ce trebuie să învăț! Pentru mine e important să mă bucur de fiecare zi și de fiecare experiență.

Am învățat o chestie foarte tare de la un tip care mi-a spus că noi trebuie să ne folosim talentele cu zero așteptări. E o chestie foarte interesantă și o aplic de ceva timp, făcând lucrurile cu drag, din pasiune, nu simți că muncești, iar având zero așteptări, mai ales tot ce vine în plus este perfect.„, a declarat Jorge pentru Ciao.ro

Ce semn divin a primit Jorge de la tatăl său, la 17 ani de la moartea acestuia

Jorge a avut parte de o experiență foarte specială la Survivor România. Artistul a povestit, pentru prima dată, cum într-o seară, a simțit că tatăl său este din nou alături de el și au privit împreună cerul înstelat, un moment ce i-a rămas întipărit în suflet.

Sunt foarte norocos și cred că sunt din ce în ce mai norocos prin prisma faptului că am înțeles că trebuie să muncesc și să dau tot, că norocul este pentru cei care muncesc. Și tată este în continuare în sufletul meu și în viața mea. Mai ales când am fost la Survivor l-am simțit de câteva ori aproape, chiar foarte aproape. E o chestie pe care n-am povestit-o până acum dar într-una din nopți, când m-am trezit, am simțit prezența tatălui meu și m-am îndreptat către malul mării și acolo am stat câteva secunde ca și când am stat lângă tată și ne uităm amândoi la valuri.

Pentru mine, momentul ăla, de fiecare dată când mi se face dor de tata, mă duc cu gândul acolo, cum am stat noi doi pe malul mării și ne uitam la stele. A fost o chestie fantastică pe care nu credeam că o să o trăiesc vreodată. Au trecut 17 ani de când nu mai trăiește tata și anul ăsta chiar că a fost cu niște chestii fabuloase, o binecuvântare în continuu. Nu îmi rămâne decât să fiu recunoscător și să îi mulțumesc lui Dumnezeu, să îi dăm înainte.” a mărturisit Jorge pentru aceeași publicație.

Jorge și soția lui, Ramona Prodea, și-au reînnoit jurămintele

Jorge și Ramona Prodea sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, iar recent au împlinit 10 ani de căsnicie. Cu această ocazie specială au decis să-și reînnoiască jurămintele și au cumpărat verighete noi, pe care le-au sfințit la preot și apoi și le-au oferit cadou unul altuia. Jorge a declarat că în tot acest timp a realizat faptul că soției sale îi place să o cucerească de fiecare dată cu lucruri mici, dar pline de iubire.

„Am văzut că ei îi plac gesturile mărunte și dese, adică îi plac serviciile, limbajul iubirii ei este despre servicii: să mă duc să fac nu știu ce, să o ajut să meargă nu știu unde, să o las undeva, să se întoarcă cu mine. La ea serviciile contează cel mai mult și, bineînțeles, atenția și cuvintele frumoase. Dar, așa, suprize uau, ce își imaginează lumea, o vacanță nu știu unde, nu am fost niciodată genul acesta.‘, a declarat Jorge pentru Impact.ro.

FOTO: Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton