Jorge este conștient că nu își poate feri fetele de bullying și primele decepții în dragoste: "Și eu când primeam sfaturi de la părinţi, le ignoram". Cum le va ajuta, totuși, să nu sufere prea mult

.

Jorge are două fete aflate la vârsta adolescenței și este conștient că nu le poate proteja prea mult de bullying sau suferința primelor relații în dragoste pentru că „fiecare vrea să trăiască totul pe pielea lui”. Cântărețul este hotărât să nu se implice în deciziile sau experiențele lor mai mult decât i se va permite, însă va fi acolo pentru el, când au nevoie de ajutor.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Jorge are trei copii, o fată Karina, în vârstă de 14 ani acum, cu fosta soție, Alina (devenită între timp Laufer), un băiat David – care are 7 ani, cu actuala nevastă Ramona, și o fiică vitregă, Ilinca, în vârstă de 21 de ani. Cântărețul este conștient că și ei vor trece sau se confruntă deja cu bullying sau diverse decepții, însă îi lasă să aibă propriile experiențe.

54475447

Cum își protejează Jorge copiii de bullying sau decepții în dragoste

Jorge nu a avut o relație foarte bună cu tatăl său și recunoaște că îi ignora sfaturile si considera că părinții lui sunt foarte exigenți, așa că făcea și mai rău, pentru a-i provoca. Astfel, el are de gând să-și lase copiii independenți și să se bucure de propriile lor experiențe.

Rolul meu este să fiu acolo, lângă ele, să plângem când e de plâns, să ne bucurăm când e de bucurat, să ofer sfaturile pe care simt că e bine să le dau. Însă am înţeles că noi, ca oameni, venim şi ne dezvoltăm în funcţie de nivelul nostru, atragem alţi oameni în viaţa noastră în funcţie de vibraţia noastră, de lecţiile pe care trebuie să le învăţăm. Aşa că le sunt stâlp emoţional, dar nu mă implic în deciziile lor.

N-o să pot să îi feresc pe copiii mei de nimic din ceea ce eu nu m-am lovit deja, pentru că fiecare vrea să trăiască totul pe pielea lui. Însă va veni un moment în care vor dori să înveţe din greşelile altora, iar eu nu pot decât să fiu alături de ei trei şi, când îmi vor cere părerea, abia atunci pot vorbi.

Şi chiar şi atunci voi fi atent să nu condiţionez, să nu limitez sau să nu dau direcţii pe care le cred eu ideale, pentru că niciodată nu ştii ce e mai bine pentru celălalt. Că şi eu când primeam sfaturi de la părinţi, le ignoram, eram într-un conflict total cu tata şi mi se părea că e prea exigent, perfecţionist, iar eu voiam să mai şi greşesc. Dar pe copiii mei încerc să-i las mai independenţi, să-i las să se şi lovească, să vină ei către mine„, a declarat Jorge într-un interviu pentru OK! magazine.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Jorge și soția lui, Ramona:„Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți

Citește și: A trecut printr-un divorț traumatizant! Jorge a povestit totul despre experiența care l-a trimis la psiholog:’Ramona, actuala mea soție, a fost lumința de la capătul tunelului’

Citește și: Cum arată Rianna, fata Corinei Dănilă, la 20 de ani: „Te privesc cum crești cu o mândrie nesfârșită'. Prezentatoarea TV postează foarte rar imagini cu fiica ei

Cum s-a înțeles Jorge cu tatăl său, în copilărie

Jorge a recunoscut că relația sa cu tatăl nu a fost una atât de bună precum și-ar fi dorit. Se pare că bărbatul care i-a dat viață a fost foarte agresiv cu el în perioada copilăriei, nu i-a spus cuvinte frumoase și l-a agresat atât fizic, cât și verbal, de-a lungul anilor.

„Avea stilul ăsta să mă țină la respect, eu nu știu ce a fost în sufletul lui. Relația cu taică-miu a fost plină de scandaluri, bătăi și exigențe, dar foarte mișto pe toate părțile când venea vorba de vacanțe, tabere. Odată am prins așa curaj să cert cu el, pentru că eram mare, mi-a dat un pumn de m-a dărâmat, a declarat el în trecut.

Jorge a avut nevoie de consiliere terapeutică specializată pentru a trece peste traumele provocate de părinții săi. Mai mult decât atât, tatăl său nu i-a spus decât o singură dată că îl iubește, atunci când a participat la Pop Stars în 2003.

Mi-a spus o singură dată că mă iubește, când am fost la Pop Stars în 2003. Eu dacă văd un copil lovit, eu om la 40 de ani plâng, eu când mă gândesc să lovești un copil, este cel mai urât lucru pe care poți să-l faci. Ce putere are acel copil să-ți răspundă. Am lucrat mult timp la terapie în privința relației cu tata și mama’, a mai spus el.

În anul 2004, tatăl lui Jorge s-a stins din viață, iar artistul a suferit cumplit. Și-a adus aminte de ultima discuție pe care au avut-o, atunci când vedeta i-a cerut bani pentru un inel de logodnă.

„Tata a făcut atac cerebral. A ajuns târziu la spital, a fost operat, dar s-a extins, medicii nu au mai avut ce să-i facă. Am stat la o țuică în bucătărie cu el, mi-a zis că-mi dă bani pentru un inel de logodnă pe care voiam eu să-l cumpăr pentru iubita mea. A fost ultima dată când l-am văzut. Am plecat apoi în Italia. Am cerut-o de nevastă când vizitam Colosseumul, tata m-a sunat și m-a întrebat cum e. M-a chestionat, aia a fost ultima discuție cu el', a declarat Jorge, la emisiunea „Vorbește Lumea', în urmă cu ceva timp.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton