Jorge investește în imobiliare. Artistul și-a cumpărat cinci apartamente la mare: „Am stabilit deja inaugurarea"

 Tudorache Simona
.

Jorge investește în imobiliare. Jorge a părăsit competiția de la Survivor și a plecat din Republica Dominicană, dar are planuri mari. Artistul vrea să dea lovitura în domeniul imobiliar, de aceea a cumpărat nu mai puțin de cinci apartamente la mare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Prețul unui astfel de apartament ajunge la 100.000 de euro sau poate depăși suma în funcție de dotările pe care le are. Jorge și-a achiziționat aceste proprietăți într-un complex luxos de la mare, care este între Mamaia și Năvodari. Noile locuințe au numeroase facilități, sala de fitness, 3 piscine, dintre care una infinity, saună, masaj și alte servicii de top, plus ieșire la plajă.

jorge-si-sotia78jorge-si-sotia78

Jorge are acum cinci apartamente la mare. Ce planuri are cu ele

Artistul va închiria apartamentele atunci când va începe sezonul la mare, în luna mai, și speră să își întâlnească și colegii de la Survivor la inaugurare. El își așteaptă invitații și la podcastul pe care îl realizează.

„Am stabilit deja cu Războinicii că ne vom vedea la inaugurarea celor 5 apartamente pe care le voi da la închiriat pe malul mării, la final de mai, anul acesta. Vrem să facem o petrecere și un soft opening ca să vedem cum e. Următoarele proiecte sunt podcastul Vorba lu Jorge', care împlinește un an, iar în luna mai urmează să inaugurăm 5 apartamente la mare, pe care le voi da la închiriat, a mărturisit Jorge, conform Click.ro.

Citește și: Denisa Nechifor și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Adrian Cristea și fiica lor, Rania: „Eu l-am invitat. Nici nu mă așteptam'. Fosta iubită a fotbalistului a împlinit 40 de ani

Citește și: Irinel Columbeanu vrea s-o recucerească pe fosta lui iubită, Oana Cojocaru, mai tânără cu 40 de ani: „M-a vizitat la azil. Am încercat să ne împăcăm…'

Citește și: Cum se menține în formă Tudor Ionescu de la Fly Project, după oscilații mari de greutate: „Am început cu analize, cu panică din aia urâtă, slăbea încontinuu … „

Citește și: „Singura rochie frumoasă” de la Oscars 2024 în viziunea Danei Budeanu. A fost purtată de actrița Carey Mulligan și este un tribut adus lui Cristobal Balenciaga

Jorge a fost nevoit să abandoneze competiția de la Survivor

Jorge a fost descalificat de la Survivor All Stars. Din nefericire, la fel ca la prima sa participare la Survivor, solistul a trebuit să părăsească show-ul din cauza unei accidentări care nu i-ar mai fi permis să continue.

Artistul a părăsit Republica Dominicană după ce producătorii Survivor All Stars au decis să îl trimită acasă în urma rezultatelor analizelor medicale. „Jorge, toate drumurile și traseele tale în Survivor România au însemnat, înseamnă și vor însemna enorm. Însă a mai avut loc un traseu, cel al documentelor tale medicale, cel al analizelor tale. Și, Jorge, având în vedere toate aceste analize, acum și aici, în acest consiliu tribal, Survivor România All Stars se încheie pentru tine. Pe considerente medicale‘, a anunțat Daniel Pavel.

Jorge, probleme cu genunchiul

Jorge a fost dezamăgit când a înțeles că trebuie să renunțe, dar a avut, totuși, puterea să țină un mic discurs pentru colegii săi, cu atât mai mult cu cât, de data asta, a făcut parte atât din echipa Faimoșilor, cât și din cea a Războinicilor.

Simțeam că ceva nu este OK. Azi-noapte nu am putut să dorm din cauza genunchiului. În acest moment, un ochi râde, altul plânge. Jumătate din sufletul meu plânge, pentru că nu așa mă așteptam să plec de la Survivor. A doua oară! Tot după o accidentare. Mi se pare că Universul îmi zice: Bă, băiatule, du-te acasă, că ești bătrân!‘, a precizat el.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton