Jorge, ironizat în copilărie din cauza numelui de familie: "Papă lapte, papa de la Roma, papa Pius, numai de asta auzeam"

 Dumba Gabriela
.

Numele real al lui Jorge este George Papagheorghe, motiv pentru care cântărețul a fost ironizat în copilărie și acest lucru l-a complexat mulți ani. Între timp, Jorge s-a răzgândit și își îndrăgește numele atât de mult încât a botezat un personaj din desene animate. Cum era Jorge poreclit în copilărie din cauza numelui lui de familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Jorge spune că s-a gândit mereu să facă ceva în privința numelui său de familie, Papagheorghe, așa încât copiii lui să nu fie și ei ironizați, așa cum a pățit el în copilărie. Și a găsit o soluție genială, iar fiica lui a ajuns să-și iubească numele de familie.

11666302_1158327490859320_1085182853432633254_n_5023080011666302_1158327490859320_1085182853432633254_n_50230800

Cum era Jorge poreclit în copilărie din cauza numelui său – Papagheorghe

Atunci când a primit propunerea de a dubla celebrul desen animat, „O poveste încâlcită', lui Jorge i-a venit imediat ideea de a numi personajul principal cu numele lui din buletin.

„Neapărat trebuie să vedeți „O poveste încâlcită”. Este cel mai tare film Disney din toate timpurile. Nu că am dublat eu vocea lui Flynn Rider – Gheorghe Papagheorghe -, dar este un film de referință și unul dintre cele mai tari filme.

Cred că e în top 3 filme Disney ale tuturor timpurilor. Era Karina foarte mică atunci când am dublat, cred că avea un an sau ceva de genul acesta. Deci sunt vreo 13 ani. Ea a conștientizat când era mai mare', a declarat Jorge pentru Ego.

Citește și: Fiul lui Alexandru Arșinel este distrus de durere, după ce părinții săi au decedat: „Mă simt rău. Nu este un lucru deloc ușor'

Citește și: „Îmi plesneau venele pe cap, efectiv stăteau să se spargă’. De ce a fost Delia la un pas de leșin la Untold. Artista a îngenuncheat în culise

Citește și: CRBL, la spital după ce a provocat un accident rutier în Hunedoara. Artistul a intrat într-o depășire periculoasă, pe motocicletă: „Încă sunt sub supraveghere medicală'

Jorge era poreclit în copilărie „papă lapte, papa de la Roma, papa Pius” din cauza numelui său de familie, Papagheorghe. Dar a reușit să scape de această problemă și și-a ajutat și fiica să-și iubească numele.

„Eu am urât numele ăsta toată copilăria mea, pentru că se făcea mișto de mine: papă lapte, papa de la Roma, papa Pius, numai de asta auzeam cu Papagheorghe. Atunci am zis că trebuie să se întâmple ceva în viața mea, ca să nu pățească și copiii mei același lucru.

Așa că am dat vocea pentru Gheorghe Papagheorghe. Fiica mea a crescut, a ajuns la școală, clasa I, și toți copiii știau de Gheorghe Papagheorghe. Când o strigau profesorii Karina Papagheorghe, toți copii râdeau, însă în sensul pozitiv, ceea ce pentru mine este jackpot, punct ochit, punct lovit', a mai adăugat interpretul.

Fiul lui Jorge a învățat întâi engleza și apoi româna

Jorge și soția lui, Ramona, au ales ca de când s-a născut David să învețe mai întâi limba engleză și apoi limba română

„Nu conștientizează că prima limbă a lui este engleza. El zice altora că el învață limba română la școală. Dar nu are chestia asta că el este superior, că el știe engleză. La el e ceva normal. El vorbește în engleză fluent, nu are nicio treabă.

Când am fost în Dominicană, la finala „Survivor România', el vorbea cu niște copii americani, era în mijlocul lor. La un moment dat mi-a zis că nu știe ce să facă cu un copil, că e spaniol și el nu vorbește spaniola', spune Jorge despre fiul lui, David.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton