Jorge a trecut prin momente foarte grele, după divorțul de Alina Laufer: "Am plâns două luni în casă, nu mai aveam niciun leu". Cine l-a salvat

 Dumba Gabriela
.

Jorge a trecut prin momente foarte grele, după divorțul de Alina Laufer, actuala soție fiind cea care l-a scos la liman. Jorge povestește că a rămas fără nimic în acea perioadă și că timp de două luni de zile a a stat în casă, a plâns și a mâncat doar mămăligă pentru că nu avea bani de altceva.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Viața nu a fost mereu roz pentru Jorge, iar cântărețul a dezvăluit acum ceva timp că actuala lui soție a fost cea care l-a ajutat, chiar și financiar, să treacă peste divorțul de prima lui soție. Alina l-a adus pe linia de plutire și i-a oferit nu doar o familie, ci și sprijin moral și pentru asta îi este foarte recunoscător.

55

Lui Jorge i-a fost extrem de greu, mai ales financiar, după divorțul de Alina Laufer

Jorge a vorbit în podcastul lui Cătălin Măruță despre relația cu actuala lui soție, dezvâluind că Alina a fost cea care l-a salvat, din toate punctele de vedere.

Divorțul meu a însemnat blocaj financiar, dar eu aveam proiecte pe TV. Eu am plâns 2 luni în casă, nu mai aveam niciun ban, nu mai aveam nimic. Singurii bani de care dispuneam erau într-un cont pe care mi-l lăsase tata, erau 2.000 de dolari. Nu mai aveam nimic, nimic.

O lună și jumătate, aproape două luni, am mâncat mămăligă, fără brânză, că nu mai aveam niciun ban. Nici nu voiam să mă duc înapoi în Constanța. Am zis că rămân în București și că aici o să reușesc. Mă simțeam din nou ca la 20 de ani. Am zis că găsesc eu ceva și mă rugam la Dumnezeu să îmi dea ceva, să sune telefonul. Plângeam în casă, mă uitam la telefon și îl înjuram că nu suna', a povestit Jorge în podcastul lui Măruță.

Deși a fost afectat de divorțul de Alina și nu se mai gândea să se recăsătorească, Jorge a fost impresionat de Ramona, și la un an și jumătate de la divorț, în aprilie 2013, a decis să facă din nou pasul cel mare și a cerut-o pe aceasta în căsătorie, iar în luna august a aceluiași an au făcut și nunta.

Eu nu mai voiam relație, eu am zis că nu mă însor niciodată. Ea m-a ajutat atunci pentru că eu nu mai aveam acces la nimic, la firma mea, la conturile mele, și ea m-a ajutat atunci să trec de hopul ăsta până când eu mi-am făcut altă firmă, mi-am încasat pe firma mea. Se zicea atunci că mi-a luat mașină ea, că m-am dus după bani, dar asta s-a întâmplat. Am făcut un leasing pe firma ei ca să am cu ce să mă mișc și plăteam„, a mai povestit Jorge.

Citește și: Oana Roman, încântată că fiica ei i-a îndeplinit o mare dorință regretatei Mioara Roman, la trei zile de la înmormântare: „Mama sigur a auzit-o!'

Citește și: Cine a fost Filip Poplingher, primul soț al Ancăi Serea. Era un afacerist prosper și l-a răpus o boală incurabilă, la doar 36 de ani

Citește și: Ibrahim, fostul soț al Ralucăi Pastramă, s-a dus acasă la Pepe și le-a adus flori fiicelor lui, de Mărțișor: „În vizită la prințesele mele'

Cum a cunoscut-o Jorge pe actuala soție

Jorge a dezvăluit cum a cunoscut-o pe actuala soție și cum a început povestea lui de dragoste cu Alina.

„Ea m-a cunoscut pe mine la teatru, ea a venit la repetiție pentru că Ilinca (n.red. – fata ei dintr-o relație anterioară), juca și ea la Romeo și Julieta pentru copii. Ea era acolo de fiecare dată când noi repetam, Ramona. Dar noi nu aveam nicio treabă, nu ne gândeam că o să ajungem la asta. Noi și când ne-am întâlnit ne-a făcut cunoștință o prietenă comună. Ea nu a fost măritată niciodată și nu era în nicio relație atunci.

Noi ne-am întâlnit la masă și vorbeam despre un deal, că eu trebuia să îi fac eu niște flori, adică asta a fost. Nu știu ce s-a întâmplat la masă, a fost o chestie de… am stat cu sufletul la gură, eu mă pierdusem. Da, atunci eram căsătorit.

Apoi, după nu știu cât timp iar ne-am văzut, eu lucram într-un bussines. (…) Abia atunci a cunoscut-o și Alina pe Ramona, când făceam afacerile, făceam și întâlnirile. (…) Apoi eu eram fericit că eram singur', a povestit Jorge.

Jorge recunoaște că l-a speriat diferența de vârstă de 10 ani dintre el și actuala soție, dar se bucură că a reușit să treacă peste acel gând.

„Eu am avut chestii, dar nu din cauza banilor, din cauza diferenței de vârstă. Eu când am aflat că ea e cu 10 ani mai mare decât mine, eu am făcut 3 pași în spate. Ea nu mi-a zis mie luni de zile câți ani are. Ea avea un număr la mașină, 76 sau 78 nu știu cât și eu aveam 82. Și eu am presupus că e mai mare decât mine cu 4 ani. Am zis că asta nu contează. Eu aveam anul meu de naștere la mașină și am zis că așa are și ea. Am văzut apoi buletinul ei, și când am văzut că e în 72… eu nu am întrebat-o. Noi la început nu aveam treabă unul cu altul.

Ăla a fost momentul în care am conștientizat că e cu 10 ani mai mare decât bine. Asta după divorț. Când am văzut asta, am zis că eu nu vreau, că eu vreau să golănesc, să fiu liber. Mă chemau atunci la emisiunea Burlacul, aveam și Te cunosc de undeva! Eu aveam viața mea, mă distram, câștigam bine. Atunci ne certam și ne tot împăcam din cauza vârstei, nu din cauza banilor.', a mai declarat el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton