Jorge, primul concurent care s-a accidentat la Survivor All Stars: "Mi-a ajuns cuțitul la os, ca să zic așa..."

 Radulescu Ruxandra
.

Jorge, primul concurent care s-a accidentat la Survivor All Stars. În cadrul ediției recente Survivor All Stars, Daniel Pavel a anunțat că Jorge din tribul Faimoșilor nu va putea lua parte la una dintre probe, deoarece a suferit o accidentare, iar medicul i-a interzis să intre pe traseu. Ulterior, Pavel a anunțat că o concurentă din tribul Războinicilor se află într-o situație similară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ediția din 23 ianuarie de la Survivor All Stars a fost una destul de dificilă pentru concurenți, care deja au început să dea semne de oboseală. Surpriza serii a venit chiar înainte de proba pentru proviziile de mâncare, când Daniel Pavel a dat de veste că Jorge a suferit o accidentare, iar medicul nu-i dă voie să intre pe traseu. Nici în tabăra Războinicilor, lucrurile nu au stat prea bine, căci și ei au rămas fără unul dintre membrii echipei din cauze medicale.

jorge-survivorjorge-survivor

Jorge, primul concurent care s-a accidentat la Survivor All Stars

Lupta de la Survivor All Stars devine tot mai acerbă. În ediția difuzată pe 23 ianuarie 2024, concurenții s-au luptat pe traseu pentru a pune mâna pe un premiu mult râvnit, și anume, proviziile de mâncare. Chiar înainte de începerea probei, Faimoșii au primit o veste proastă. Jorge este concurentul care a suferit prima accidentare a sezonului, așa că au fost nevoiți să se descurce fără el.

Citește și: De ce a refuzat Culiță Sterp să participe la Survivor All Stars: „Retrăiesc ce am făcut eu acolo. Primisem oferta de a merge dar…’ / Ce spune despre fratele lui, Iancu

Citește și: Sora Anei Porgras de la Survivor All Stars, despre relația dintre Faimoasă și Zanni: „Ea are viața ei privată acasă. Nu a fost…'

Daniel Pavel a anunțat că Jorge nu a primit permisiunea medicului de a intra pe traseu, însă artistul a fost prezent pentru a-și susține colegii de pe margine. Și în tabăra Războinicilor au existat probleme, căci și Maria Lungu a fost nevoită să stea pe margine, în timpul unei probe din cauza unei accidentări.

În ediția din 2023 Survivor România, Jorge a fost nevoit să părăsească Republica Dominicană, din cauza unei accidentări la picior.

Mi-a ajuns cuțitul la os, ca să zic așa. Mai exact, bisturiul. Am ieșit vesel din operație. Am stat 2 nopți internat. Acum sunt acasă. Fericit că, în sfârșit, m-am operat. Așteptarea asta a fost cea mai grea', s-a exprimat Jorge, în anul 2023.

Elena Ionescu, eliminată de la Survivor All Stars

În cadrul ediției Survivor All Stars difuzată pe 23 ianuarie, Elena Ionescu a fost eliminată, iar noi concurenți vor intra în competiție. După ce s-a aflat, în mod neoficial, că Elena Ionescu a părăsit competiția din Republica Dominicană, Daniel Pavel le-a mai dat o veste neașteptată telespectatorilor. În episodul difuzată marți, 23 ianuarie, la PRO TV, aceștia au aflat că alți patru concurenți se alătură concursului.

Este vorba despre doi Faimoși și doi Războinici. Iar aceștia nu sunt deloc străini de lumina reflectoarelor, pentru că sunt tot foști concurenți ai show-ului de la PRO TV. Așadar, la Survivor All Stars vor intra Sorin Pușcașu, Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Ciomag și Elena Marin.

Înainte de a ajunge să facă parte din echipa Faimoșilor și cea a Războinicilor, Sorin Pușcașu, Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Ciomag și Elena Marin au stat, mai întâi, în exil. Asta este o premieră în istoria emisiunii, având în vedere că niciun alt concurent nou nu a fost ținut în exil, înainte de a intra pe traseu.

Nu știu ce se va întâmpla, dar sunt foarte curios și nu mai am răbdare. Adică eram și acasă, așteptam momentul în care să vin, să ajung mai repede, să intru. N-am avut răbdare nici în avion’, a transmis Sorin Pușcașu la testimoniale, potrivit Fanatik.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton