Jorge și Ramona Prodea au împlinit 11 ani de căsnicie: "Pentru mine, acea obișnuință să îi cumpăr inel în fiecare an acum s-a transformat în...". De ce nu a mai respectat artistul tradiția

 Oana Pantazi
.

Jorge și Ramona Prodea au împlinit 11 ani de căsnicie. Sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri și, chiar dacă relația lor a cunoscut suișuri și coborâșuri, au luptat pentru dragostea lor, depășind toate greutățile cu zâmbetul pe buze. Iată ce spune artistul după ce el și soția sa au depășit borna cu numărul 10!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Jorge respectă la fiecare aniversare a mariajului lor o tradiție foarte romantică, prin care își manifestă dragostea față de soția sa – doar că anul acesta artistul s-a abătut de la regulă și Ramona nu a mai primit inel, ci ceva mult mai prețios. Cei doi nu au avut timp, anul acesta, nici pentru escapada romantică în doi, dar rezultatele muncii lor nu vor întârzia să apară.

download-11download-11

Jorge și Ramona Prodea au împlinit 11 ani de căsnicie

Jorge și Ramona Prodea au sărbătorit 11 ani de căsnicie. Jorge, 42 de ani, este cântăreț și prezentator TV, dar și soțul unei femei puternice, alături de care formează un cuplu superb. Jorge și Ramona Prodea sunt căsătoriți de 11 ani și, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei, și-au construit o familie minunată împreună. anul trecut, artistul a dezvăluit că are o tradiție pe care o respectă la fiecare aniversare. Jorge obișnuiește să o ceară de soție pe Ramona Prodea în fiecare an, în ziua aniversării căsniciei lor, iar anul trecut chiar a cumpărat verighete, pe care le-a sfințit. Al 11-lea inel nu a mai venit însă pentru că ambii soți sunt extrem de ocupați cu business-urile lor.

Citește și: Cum a schimbat-o pe Alina Laufer divorțul de Jorge, de acum 12 ani: „Foarte repede m-am mobilizat! Nu mă vedeam stând singură și nu m-am văzut o mamă singură'

Citește și: A trecut printr-un divorț traumatizant! Jorge a povestit totul despre experiența care l-a trimis la psiholog:Ramona, actuala mea soție, a fost lumința de la capătul tunelului

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Jorge și soția lui, Ramona:„Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți

Jorge a investit în apartamente pe litoralul românesc, pe care le închiriază pe timpul verii, dar și într-un business cu diamante, unde el și soția lui sunt parteneri, așa că anul acesta nu au mai plecat în călătoria romantică, iar în vacanța de o săptămână din Turcia, unde au mers cu copiii, au muncit amândoi…

„Anul acesta nu a mai primit inel, pentru că am investit destul de mult. Avem alte investiții acum de făcut. Diamantele sunt în derulare și am devenit parteneri într-o colecție cu Kara Diamond, acum suntem în business-ul cu diamantele. Pentru mine, acea obișnuință să îi cumpăr inel în fiecare an, acum s-a transformat în apartamente. Am ridicat ștacheta. Am zis că am făcut treabă bună. Muncim. Asta e tot ce contează că suntem sănătoși, copiii sunt bine”, a spus Jorge într-un interviu pentru Ciao.ro.

Cum reacționează oamenii când văd că Jorge este proprietarul apartamentelor de vacanță

Jorge a investit în 5 apartamente pe litoralul românesc, iar business-ul merge bine, după câte povestește artistul. Și cum, de-a lungul timpului, a adunat un capital imens de popularitate, nu este de mirare că cei care îi calcă pragul sunt încântați când văd cine este proprietarul.

„Facem poze, mai râdem, mai glumim, ne mai povestim din vieți, e frumos așa. E un sentiment bun, oamenii îmi scriu, îmi dau comentarii și pe instagram. E un lucru minunat că am ales să investim în România, pentru că iubim România și ăsta este un lucru cert: am crescut în Mamaia, am crescut în Constanța, e de suflet pentru mine.

Am făcut asta pentru că vrem să investim în continuare tot în România. Acum că măresc oamenii taxele, că ne-au făcut pe toate părțile, s-au schimbat total, dar tot în România continuăm să investim, pentru că vrem să dezvoltăm aici. E nevoie de cât mai mulți antreprenori, să aducem bani de afară să investim în România”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

Jorge, dezvăluiri despre momentul în care a cerut-o pe Ramona de soție

Relația lor a fost presărată de certuri, despărțiri și împăcări, iar Jorge chiar a recunoscut că și-a înșelat soția. Artistul a vorbit deschis despre problemele pe care le-au avut în cuplu de-a lungul timpului și nu a ezitat să expună și adevăratele motive pentru care a cerut-o pe Ramona Prodea de soție.

Jorge susține că în momentul în care i-a adresat Ramonei Prodea marea întrebare se afla într-un moment de teamă în care nu își dorea sub nicio formă să rămână singur.

„Atunci când am cerut-o în căsătorie pe soția mea, am făcut-o într-un moment de frică, de a nu rămâne singur. Îmi era teamă că o să mă părăsească și din frica de a nu rămâne singur am cerut-o în căsătorie. Ne certasem de câteva ori deja, ne despărțisem de câteva ori, ne împăcaserăm de câteva ori. Eram într-o perioadă în care eu nu eram cuminte deloc și nu îmi stătea gândul că iar o să intru într-o relație lungă. Nu mai aveam chef, de abia ieșisem dintr-o relație, divorțasem, eram bine. Ceva în sufletul meu îmi zicea că nu trebuie să o las pe fata asta. Am ajuns amândoi pe podeaua din baie și ea nu mai putea. A zis: Nu mai pot, gata, mi-a ajuns, hai să oprim aici ‘, a povestit Jorge.

Mulți credeau că relația lor ar fi mai degrabă sortită eșecului, dar cei doi au reușit, în cele din urmă, să depășească toate obstacolele și să-și întemeieze o familie fericită. Nu țin cont de niciun comentariu negativ la adresa lor și își trăiesc frumoasa poveste de iubire departe de ochii curioșilor. Cei doi au împreună un fiu, David. Artistul mai are o fiică din fosta căsnicie cu Alina Laufer, iar partenera sa de viață are tot o fată, Ilinca.

„ Acum câteva seri ne-am pus în pat, am luat-o de mână și i-am spus cât de mult mă bucur că am ales să fim împreună, cât de mult mă bucur că suntem aici amândoi. Nu aveam nicio șansă să rămânem amândoi. Ea cu 10 ani mai mare decât mine, eu 30, ea 40. Eu voiam să golănesc, ea voia ceva serios ‘, a mai spus artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton