Joseph Hadad are o legătura specială cu fiica lui cea mică, pe care a crescut-o singur: "Avea zece luni când soția mea a aflat de boală". Ce gest de iubire face Lipaz pentru tatăl ei, în fiecare dimineață, de mulți ani

.

Joseph Hadad este tatăl mândru a trei copii minunați, pe care i-a crescut singur după ce a rămas văduv, însă cu mezina Lipaz are o relație specială. Adolescenta avea doar 10 luni atunci când mama ei a murit, așa că a fost crescută exclusiv pe tatăl ei, pe care îl iubește enorm. Pentru a-i arăta iubirea pe care i-o poartă, de mulți ani, în fiecare dimineață are grijă să-i facă o surpriză ce poate părea nesemnificativă pentru unii, dar care pentru ei doi contează enorm.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Lui Joseph Hadad nu i-a fost deloc ușor să crească singur trei copii și să se ocupe de viața profesională, dar a reușit să se descurce și este extrem de mândru de urmașii săi. Pe toți îi iubește la fel, însă cu Lipaz are o relație mai specială, având în vedere că ea era cea mai mică atunci când a murit soția lui.

ce-note-a-primit-fiica-lui-joseph-hadad-la-evaluarea-nationalace-note-a-primit-fiica-lui-joseph-hadad-la-evaluarea-nationala

Joseph Hadad, totul despre legătura specială pe care o are cu fiica lui cea mică, Lipaz

Recent, chef Joseph Hadad a vorbit despre relația specială pe care o are cu unul dintre copiii săi, fiica cea mică, Lipaz. Potrivit declarațiilor făcute chiar de bucătar, în fiecare zi, fără excepție, tânăra îi pregătește tatălui său un ceai pe care i-l lasă la capul patului.

„Să știe el că am făcut un gest. Îi pun cana, îi pun ceai și miere, și el doar pune apa caldă și toarnă și are ceai. Fac asta de mult timp, în fiecare zi. (…) Mereu o să fiu alături de el.”, a spus Lipaz în cadrul unei emisiuni TV.

Tânăra povestește că după ce s-a stins din viață cea care a adus-o pe lume, tatăl ei i-a fost și mamă și tată. Întrebat dacă ceilalți doi copii ai lui nu simt că îi acordă mai multă atenție mezinei, chef Joseph Hadad a mărturisit că într-adevăr au existat astfel de discuții, însă nu poate explica de ce legătura cu Lipaz este atât de puternică.

„Da, era discuția, dar nu am niciun răspuns. Ei înțeleg”, a spus bucătarul.

Citește și: Cine este Chef Hadad de la Masterchef România.Soţia i-a murit de cancer

Citește și: De ce a plâns Joseph Hadad la MasterChef. Și-a adus aminte de moartea soției:'Eu știu ce simți în sufletul tău…'

Citește și: Ce mult a crescut fiica cea mică a lui Joseph Hadad!La 14 ani, Lipaz este o adolescentă superbă și o elevă de nota 10

Cum a murit soția lui Joseph Hadad de la MasterChef. A crescut singur copiii

În urmă cu 16 ani, soția lui Joseph Hadad s-a stins din viață. Femeia fusese diagnosticată cu cancer la sân și, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

„Soția mea a murit de cancer la sân. Atunci am simțit cum se prăbușește totul… Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am avut și în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viața mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor.
Eu am fost numai cu munca și eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor… A început tratamentul și trei ani de zile a suferit. Am vândut apartamentul, am vândut mașina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc niște medicamente pentru ea și nu am reușit s-o salvez. Am rămas gol’
, a declarat bucătarul.

Joseph Hadad a rămas singur cu trei copii și spune că i-a fost extrem de greu de dus rolul de tată singur.

„Eu aveam 48 de ani când s-a întâmplat, iar Ghila, doar 42. Am rămas văduv cu trei copii – Dor, băiatul cel mare, de 16 ani, Daniela, de 10 ani, şi Lipaz, de 3 ani şi jumătate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Ghila avea grijă de casă, de mâncare, de familie. Când a murit Ghila, am rămas singur și am fost nevoit să muncesc și mai mult și să le ofer copiilor tot ce au nevoie. Alături de ei m-am ridicat.

Dor este pasionat de IT și are studii în acest sens, Daniela este în Germania și lucrează în același domeniu ca mine: este manager de locație în Berlin, iar Lipaz, momentan, este cu mine, acasă, învață foarte bine și îmi oferă zilnic momente de mândrie„, declara Chef Hadad într-un interviu mai vechi pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton