Jucătorii Naționalei de Fotbal a României, momente emoționante alături de familii, înainte de meciul cu Slovacia. Ianis Hagi, vizitat de soție și de părinți, Denis Alibec, încurajat de mama lui, Florin Niță, Florin Coman și Andrei Rațiu, imagini înduioșătoare alături de copii

 Oana Pantazi
.

Jucătorii Naționalei de Fotbal a României, momente emoționante alături de familii, înainte de meciul cu Slovacia. după înfrângerea suferită în meciul cu Belgia, tricolorii noștri se pregătesc fizic, dar și psihic pentru partida de miercuri, 26 iunie, cu Slovacia. Iar la asta îi ajută enorm prezența celor dragi, care le-au fost alături în aceste zile, în cantonament.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Mâine urmează un nou meci important pentru Naționala de Fotbal a României și milioane de fani le sunt alături cu sufletul. La fel și famillile lor, care au venit să le fie alături în cantonamentul de la Würzburg. Astfel, pe contul oficial de Instagram al Naționalei au apărut imagini emoționante, spre deliciul fanilor.

andrei-ratiuandrei-ratiu

Jucătorii Naționalei de Fotbal a României, momente emoționante alături de familii, înainte de meciul cu Slovacia

O țară întreagă va fi conectată mâine sufletește cu jucătorii Naționalei de Fotbal a României, care vor avea de susținut încă un meci important. După eșecul din meciul cu Belgia, tricolorii au nevoie de toată susținerea din partea fanilor și a familiilor, așadar, selecționerul Edi Iordănescu a luat decizia de a-și surprinde jucătorii, aflați de aproape o lună în cantonament în Germania. Drept urmare, tricolorii au avut parte de 4 ore alături de familiile lor, iar asta i-a remontat, cu siguranță.

Citește și: Zanni încă nu a primit banii de la Survivor All Stars, dar știe în ce vrea să-i investească: „Atunci când o să-i primesc o să-mi achiziționez…'. Ce tatuaje vrea să-și mai facă / EXCLUSIV

Citește și: Costi Ioniță pregătește un proiect cu Iulia Vântur: „Românii habar nu au despre cât de tare este ea în India! Este foarte iubită!'

Soțiile, copiii, părinții și iubitele tricolorilor au venit să-i susțină și să-i încurajeze pentru meciul de mâine, iar imaginile postate pe contul oficial de Instagram al Naționalei spun totul. Fanii au avut astfel ocazia să-și cunoască idolii și din altă postură. Imaginile cu Florin Niță, portarul Naționalei, așsezat în genunchi și împletindu-i codițe fiicei sale sunt mai mult decât impresioante, la fel și cele în care Florin Coman este alături de adorabila lui fiică în vârstă de 2 ani și de soție, sau cele cu Andrei Rațiu alături de iubita lui, Irene, și bebelușa lor de doar 8 luni. Surprinși de ochiul indiscret al camerei au fost și Nicușor Stanciu și soția lui, dar și Denis Alibec în timp ce era consolat și încurajat de mama lui.

Cât despre Ianis Hagi, pentru tânăra vedetă a Naționalei bucuria a fost triplă, deoarece a primit atât vizita soției sale, Elena, cât și a părinților, Marilena și Gică Hagi.

După meciul pierdut cu Belgia, Naționala a revenit în cantonament

Naționala României a avut un debut senzațional la EURO 2024, unde a câștigat primul meci, susținut cu echipa Ucrainei, cu 3-0. Din păcate, bucuria românilor, care au sărbătorit în stradă victoria tricolorilor, ca pe vremuri, nu a durat mult mult. A urmat meciul cu echipa Belgiei, câștigat de belgieni cu 2-0, dar gradul de încredere în forțele tricolorilor nu a scăzut, așteptările pentru meciul de mâine, cu Slovacia, fiind mari.

Duminică, după meciul cu Belgia, de la Köln, Naționala a revenit în cantonamentul de la Würzburg, unde jucătorii au intrat în procesul de refacere pentru următorul joc, notează FRF. Înainte de asta, s-au remontat psihic datorită prezenței celor dragi, care le-au fost alături pentru câteva ore.

Tricolorii au avut parte de terapie cu vacuum, iar după tratamentele din program, urmate sub îndrumarea staff-ului medical, aceştia au înotat în piscina cu apă rece şi în bazin, pentru un proces de refacere mai rapid.

Ultimul meci din grupă, decisiv pentru calificarea în optimile EURO 2024, cel cu Slovacia, este programat miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00, la Frankfurt.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton