Julia Chelaru, despre relația pe care o are astăzi cu Claudia Pătrășcanu și Andreea Bănică, fostele colege de trupă: „Încurajările trebuie să vină din suflet. Acestea sunt false dacă o persoană nu îți este prietenă"

 Tudorache Simona
.

Julia Chelaru nu a rămas prietenă cu Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu. Cele trei au făcut parte din trupa Exotic, dar după destrămarea formației Julia Chelaru a ales să meargă mai departe cu Claudia Pătrășcanu într-un alt proiect, Sexxy, iar Andreea Bănică a fondat alături de Cristina Rus trupa Blondy. Au cântat pentru o vreme în această formulă, apoi și-au rătăcit drumurile și au ales o carieră solo.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dacă Andreea Bănică păstrează și astăzi legătura cu Claudia Pătrășcanu, pe care a ajutat-o să se mute când a divorțat de Gabi Bădălău, cu Julia Chelaru lucrurile stau altfel. Fetele au ales să păstreze distanța de cea cu care urcau cândva pe aceeași scenă, iar motivul îl știu doar ele. Solista spune, însă, că vorbesc atunci când se întâlnesc, dar doar atât.

julia-chelaru-67julia-chelaru-67

Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu nu au sunat-o pe Julia Chelaru atunci când a divorțat

Julia Chelaru recunoaște că cele două nu au sunat-o când a divorțat de Bogdan Jianu, dar nu și-ar fi dorit să facă asta doar de dragul aparențelor. „Nu e vorba de apropiere. Pe mine nu m-a sunat nimeni. Când spun nimeni, chiar nimeni. Nici nu am avut pretenții. Nu mă refer la fete aici, mă refer în general. Nu am avut așteptări, nu am ținut să mă sune sau să par victimă! Eu nu sunt o victimă în această viață! Nu suport nici încurajările. Încurajările trebuie să vină din suflet. Acestea sunt false dacă o persoană nu îți este prietenă, soră, mamă. Repet, nici eu nu am fost sunată. De aici puteți să trageți orice concluzie vreți. Nici nu am avut pretenții și nici nu m-am supărat. Acestea sunt niște lucruri foarte personale. Dintotdeauna, fetele știu, mie nu mi-au plăcut chestiile de fațadă', spune Julia Chelaru pentru Ego.ro.

Citește și: Catinca Roman recunoaște că fiica ei, Calina, a fost afectată de despărțirea de tatăl său: „Am fost la terapie, am avut motive întemeiate…'. Ce problemă de sănătate a moștenit tânăra de la mama ei și Mioara Roman / EXCLUSIV

Citește și: Daniela Crudu a ales un nume special pentru fiul ei, născut de Paște. Ce semnificație are și cum îl va ajuta în viață că a venit pe lume duminică

Citește și: De ce a amânat Ecaterina Ladin pregătirile pentru botezul celui de-al treilea băiat: „Va fi după Paște. Terminăm de filmat…” Cine sunt nașii mezinului și ce spune despre al patrulea copil/ EXCLUSIV

Citește și: Cristian Boureanu, după două căsnicii încheiate și mai multe relații eșuate: „Am un regret. Toți copiii pe care puteam să-i fac și nu i-am făcut”

De ce nu crede Julia Chelaru în reuniunea trupei Exotic

Solista nu crede într-o reuniune a trupei Exotic, asta pentru că stilul lor muzical e diferit astăzi. „Vreau să fiu sinceră, în cazul nostru nu cred că ar fi vreo mare nebunie. Poate ar fi doar pentru unii fani, care au crescut. Fiecare s-a dus pe nișa ei foarte bine conturată. Andreea este pe stilul ei care a consacrat-o, Claudiei îi place partea de pop și R&B, eu m-am dus pe muzică de petrecere. Clar, nu cred. Doar așa să fie o fază pentru presă. Noi ne-am mai întâlnit pe la evenimente. Poate au fost zilele unui oraș, am prezentat, am și cântat, m-am întâlnit cu Andreea care cânta și ea acolo.

Am vorbit și ne-am luat în brațe! Cu Claudia am reluat o prietenie drăguță la un moment dat, în timp ce era cu fostul soț. Acum s-a mutat la Constanța, era clar că nu aveam cum să ne mai vedem. Eu nu spun nu dacă se ivește ocazia, dar să fie ceva concret. Poate cineva să propună ceva și să vină și din partea celorlalte fete, nu doar din a mea! Să fie ceva care să se potrivească!', a mai spus Julia Chelaru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton